Νέα

Εύη Βατίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.729
Πόντοι
3.656
Απο οσες εχω στειλει απο τις λεγομενες ως διασημες και ειδικα μοντελες ειναι η μονη που βλεπει μηνυματα.

Τι τους γράφεις τυπε?

οι χυστες του μπου που σεβονται τον εαυτο τους στελνουν μονο dick pic τυπε :confused::confused::confused:

spuridonas

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
963
Πόντοι
81
Screenshot_20241027_201528_Instagram.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν υπάρχει η τύπισσα

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Δεν νομίζω ότι αυτή η γυναίκα δούλεψε ποτέ νύχτα αντί χρηματικού αντιτίμου. Ακόμα και ο Κούγιας είπε ότι έχει ηθική σαν γυναίκα. Απλά προτίμησε μετά τον γάμο της να κάνει σχέση με επιχειρηματία και όχι με μισθοσυντήρητο γιατί ήθελε να έχει μια ποιότητα ζωής. Όλα τα μοντέλα δεν είναι τα ίδια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί της είπαν να κάτσει να την πηδήξει ο ιδιοκτήτης της coca-cola, παράτησε τον χώρο της μόδας και έληξε η υπόθεση. Είναι θέμα χαρακτήρα, γυναίκας καθαρά.

justG4

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
72
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ότι αυτή η γυναίκα δούλεψε ποτέ νύχτα αντί χρηματικού αντιτίμου. Ακόμα και ο Κούγιας είπε ότι έχει ηθική σαν γυναίκα. Απλά προτίμησε μετά τον γάμο της να κάνει σχέση με επιχειρηματία και όχι με μισθοσυντήρητο γιατί ήθελε να έχει μια ποιότητα ζωής. Όλα τα μοντέλα δεν είναι τα ίδια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί της είπαν να κάτσει να την πηδήξει ο ιδιοκτήτης της coca-cola, παράτησε τον χώρο της μόδας και έληξε η υπόθεση. Είναι θέμα χαρακτήρα, γυναίκας καθαρά.
Η ιστορία της “Ε”: Από την πασαρέλα στις βίζιτες στη Μύκονο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την καλημέρα μου

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.242
Πόντοι
1.056
Λόγια σοφών γυναικών ! με εμπειρία στο ΄άθλημα !!!

Με αποδοκίμασαν που είχα σχέση με κάποιον 3 χρόνια μικρότερο και όχι που παντρεύτηκα κάποιον 25 χρόνια μεγαλύτερο​

• Like
Αντιδράσεις: satov1

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Αλλο ένα απόλυτο τίποτα που την έβγαλε Transit στην ζωή της με ένα νιμου μόνο σαν κυρίως εφόδιο !!!

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
257
Πόντοι
21
Όλοι μπαίναμε. Με φορά που λένε.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

Stories