kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.576
- Πόντοι
- 3.506
Στη προκειμένη περίπτωση ηταν καθρέφτης...Αν ραγίσει το γυαλί...
Τζάμπα πήγε και ολόκληρος εμβολισμός...
Στη προκειμένη περίπτωση ηταν καθρέφτης...Αν ραγίσει το γυαλί...
και εμάς τους τρίτους τι μας ενδιαφέρει η κοινωνική του εικόνα και οι θετικές του πράξεις ? για το συγκεκριμένο περιστατικό η δικαιοσύνη - η πολιτεία κρίνουν απο τις πράξεις του στην συγκεκριμένη - δεδομένη στιγμή.Και μόλις τους μπουζουριαζουν μέσα ξαφνικά όλοι μαθαίνουμε πόσο καλόκαρδη γλυκομιλητη και υπέροχη είναι η Εύη.....
Για τον μηχανοβιο όλοι οι γνωστοί του λένε ότι τάιζει τα αδέσποτα καθαρίζει τις ακτές από τα σκουπίδια, μαγειρεύει το φαγητό στα συσσίτια του δήμου σβήνει φωτιες τα καλοκαίρια και. σώζει πλημυροπαθεις τον χειμώνα... Το πρωί όποιον βρίσκει στον δρόμο του λέει ένα θερμό και εγκάρδιο καλημέρα.....
irobot δεν έχεις iPhone? iPad?και εμάς τους τρίτους τι μας ενδιαφέρει η κοινωνική του εικόνα και οι θετικές του πράξεις ? για το συγκεκριμένο περιστατικό η δικαιοσύνη - η πολιτεία κρίνουν απο τις πράξεις του στην συγκεκριμένη - δεδομένη στιγμή.
δεν έχει σχέση με το θέμα η απορία σου ....irobot δεν έχεις iPhone? iPad?
Τι τους γράφεις τυπε?Απο οσες εχω στειλει απο τις λεγομενες ως διασημες και ειδικα μοντελες ειναι η μονη που βλεπει μηνυματα.
Εύη Βατίδου: «Χάθηκε η ζωή μου, έφυγαν τα νιάτα μου - Δεν υπάρχουν άνδρες ή εγώ είμαι περίεργη;» | FlashΕξομολογητική διάθεση είχε η Εύη Βατίδου που μίλησε για την προσωπική της ζωή και φάνηκε λίγο απογοητευμένη.
www.flash.gr
|
Αφού τοπε η Βατιδου ισχύει.ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΒΑΤΙΔΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΚΑ: «Έχει πολλά παραπάνω κιλά. Είναι Overweight»
Άλλη πρέπει να λες. Μπιτάκου μάλλον;, αδελφή του αθλητή.Αυτή δεν οργάνωνε αγώνες μποξ σε κάποια φάση ; Μήπως τη μπερδεύω ;
Να αγιάσει το στόμα της. Κάπου έλεος με τις πολιτικές ορθότητες.ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΒΑΤΙΔΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΚΑ: «Έχει πολλά παραπάνω κιλά. Είναι Overweight»
Έχεις εμπειρία τύπε???Ότι καλύτερο η Εύη!!!!
Έχεις εμπειρία τύπε???
Γάτος ο Αλέξης Κούγιας.Για ελληνίδα 50αρα,είναι τοπ.
Αλλά βρήκε λάθος θύμα,τον Κούγια,και δεν του πήρε φράγκο