Νέα

Εύη Βατίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
αν με πληρωνανε 1000 ευρω να γαμησω τη βατιδου θα ελεγα"με ανωμαλες δεν πηγαινω"

misterakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
465
Πόντοι
16
:headbaning2: :headbaning2:

Συνημμένα

• vatidou 5.jpg
    vatidou 5.jpg
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 97
  • vatidou 4.jpg
    vatidou 4.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 89
  • vatidou 3.jpg
    vatidou 3.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 102
  • vatidou 1.jpg
    vatidou 1.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 111
  • vatidou.jpg
    vatidou.jpg
    324,5 KB · Εμφανίσεις: 112
  • vatidou 2.jpg
    vatidou 2.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 99

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
να ξαναβγει στη βιζιτα να αποπληρώσει τον Αλεξη , αντε και στο Μεταξι για γρηγορα λεφτα ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ισως είναι η μοναδική γυναίκα που πιστεύω και θα την στηριζα έναντι στο μεγάλο κοπροσκυλο που μαραζώνει ότι αγγίζει. :vomit:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα μάθουν τι έγινε οι Mgtow θα στήσουν στον Κούγια άγαλμα.Μπράβο θα λέγανε στην ελληνική δικαιοσύνη που δε μασάει από φεμινισμούς και πίτσες μπλου.Οχι σαν εμάς τους US που έχουμε θεοποιήσει το μουνί και τσιμπάνε όλες οι κάργιες παχυλές διατροφές.
Πρέπει να βγει κανά βίντεο με τις δηλώσεις Κούγια και να μεταφραστεί αγγλικά για το χαβαλέ.Θα χύσουν οι MRAs.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι η πιο σκατόψυχη γκόμενα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Της αξίζει η οποιαδήποτε κατάντια έρθει στη ζωή της.
Ο πρώην της είναι ψυχούλα μπροστά της...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
Τα μουνοχειλα σε λιγο θα φθασουν στα γονατα..
Σαπιομουνα...
:vomit:
URL]]

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.642
Πόντοι
9.931
Η τυπισσα την πάτησε με τον Κουγια! Νόμιζε οτι βρήκε ενα μαλάκα με λεφτά για να του τα τρώει σε δεξιώσεις, gala, ταξίδια στο εξωτερικό και τρεις μήνες διακοπές στην Μύκονο! Έμπλεξε με σκληρό καριολη, πρέπει να το φυσάει και να μην κρυώνει με τίποτα :grin:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη μούνα της όλα-το πολύ πολύ να βάλει το νέο θύμα να πληρώσει τα χρωστούμενά της στον Κούγια  :afro:

Εύη Βατίδου:
Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ!

Η Εύη Βατίδου είναι ερωτευμένη και δεν θέλει να το κρύβει πια!
Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Φιξ.
Οι δυο τους αν και έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρομαντικό δείπνο της Εύης με τον Γιάννη σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Λίγες μέρες μετά, η δημόσια εμφάνισή τους σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα επιβεβαίωσε τη σχέση!
Το ζευγάρι είναι μαζί τρεις μήνες, παρόλο που η γνωριμία του έχει γίνει πολλά χρόνια πριν, καθώς οι δυο τους κινούνταν στον ίδιο κοσμικό κύκλο, κάνοντας και παρέα ως φίλοι από την εποχή που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια και εκείνος με τη Στέλλα Καπεζάνου.

Η Εύη Βατίδου “σπάει” την σιωπή της στην εφημερίδα Real Life και μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ:

“Είμαστε μαζί περίπου τρεις μήνες.
Δεν συγκατοικούμε.Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Παρόλο που από τις κοινές μας παρέες γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και υπήρχε πρώτα μια σχέση φιλική ανάμεσά μας, τώρα είμαστε μαζί. Είναι νωρίς να συζητάμε για πιο επίσημα πράγματα, το πάμε χαλαρά”.

Τόσο η Εύη Βατίδου όσο και ο Γιάννης Φιξ έχουν παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους, ωστόσο αυτό που έλειπε περισσότερο από την ζωή τους ήταν μια τρυφερή σχέση συντροφικότητας:

“Έχω αυτή τη σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου,είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!
Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και επικοινωνούμε άριστα.

Είναι πολύ καλό για μένα, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου.
Αυτό επιθυμούσα, αλλά δεν είχε τύχει.
Τον βρήκα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και, αν μπορέσουμε, να συζήσουμε.
Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι”, δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα η όμορφη παρουσιάστρια.

Συνημμένα

• 6169_GIANIS_FIX_EVI_VATIDOY_1222018.jpeg
    6169_GIANIS_FIX_EVI_VATIDOY_1222018.jpeg
    146,6 KB · Εμφανίσεις: 117

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
δηλδη τωρα που βιζιταρει τον Φιξ πρεπει να μας το πει κιολας ?? Η κοκα πρεπει να πεφτει συννεφο ....

Giorgospao

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
408
Πόντοι
21
Ρε τον Αλέξη θα τής τα πάρει κ μάλιστα χοντρά

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Σκατοψυχη Ελλεηνιδα σε ολα της και καραπουταναριο μεγάλο.
Ολες αυτες ειπαμε τι θελουν: γαμησι απο το κωλο και ξυλο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.642
Πόντοι
9.931
Κοιτα κατι πνευματικά καθυστερημενοι που εχουν τα λεφτα :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:

Αντι να τραβάει κανα πιπίνι του γάλακτος τα εχει με την σιτεμενη-ξεσκισμένη Βατιδου και την παει και διακοπες...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom