Νέα

Ευγενική πρόταση πρός κοπέλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οοουουουουουουουουουουου  κορίτσια ναι εσείς οι μικρές καριολίνες που μας βλέπετε. Ξέρετε τι σκέφτηκα να κάνουμε μια παρτούζα με όλα τα μέλη του bourdela.com Ακούστε οφέλη:

1/ Θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε δάχτυλο
2/ Θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τάνες ή να κάνουμε:jerking:
3/ Θα γνωρίσετε πραγματικούς άνδρες και όχι βρωμόπουστες όπως εκεί εξω
4/ Θα έχετε να λέτε στίς εγγονές σας μετά απο πο΄λλά χρόνια (χαχαχαχαχα) :2funny:
5/ Θα σταματήσουν οι ζήλιες
6/ Και που ξέρετε μπορεί να σας αρέσει και να καταλήξετε στην φυλής για να σας ξαναγαμήσουμε χαχαχαχαχαχαχαχα! :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θελεις να κατσεις κ να προσπαθησεις να ξανασκεφτεις λιγο?
δεν ειναι δυσκολο... λιγο τον εγκεφαλο θα χρησιμοποιησεις... ολοι μπορουν να το κανουν... γιατι οχι κ συ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε μάστορα...που είσαι και λαλίστατος...έχεις ποτέ σκεφτεί πως μπορεί κάποια κοπέλα από αυτές που μας ''βλέπουν'' να είναι αδερφή,ανηψιά,θεία ή γκομενά σου?Σκέψου το πρώτα και μετά απέσυρε το ''θεματάκι σου''.... :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Aπορω σε ποσα nano-secs πρεπει να κλειδωθει αυτο το thread..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ρε bourdelman εγω που σε εχω υποστηριξει οταν λεγαν οτι εισαι γκομενα κτλ κτλ εχω να σου πω τουτο...
Μεχρι πριν πολυ λιγες μερες δηλωνες απειρος σε μπουρδελοκαταστασεις και τα συναφη και ξαφνικα θες να γαμησεις και τις γυναικες του σιτε?για χαλαρωσε λιγο ωρεεεεεεεε!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο άνθρωπος είπε ότι σκέφτεται η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα...και εσείς τον κράζετε?

Ντροπή σας!

Επισκέπτης
Όλα καλά απλά να μεταφερθεί και αυτό στο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ SITE ΦΘΙΝΕΙ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ο άνθρωπος είπε ότι σκέφτεται η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα...και εσείς τον κράζετε?

Ντροπή σας!
σιγα ρε μεγαλε μην σκεφτομαι να γαμησω την bite και την μουνιτσα που μονο που γραφουν ορισμενα θεματα θελω να τις σπασω στο ξυλο...δεν το λεω για να τις μειωσω προς θεου μπορει να ναι μουναρες απλα στα περισσοτερα που γραφουν μου την σπανε τρελα.Αλλα κι οι διαφονειες μεσ τη ζωη ειναι..Οχι και να τον πεζω ομως σκεπτομενος την μουνιτσα πως μπορει να ναι και να φαντασιονομαι...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για να τελειώνουμε με αυτά τα έξυπνα threads που ανοίγουν ο bordelman και κάποιες αλλές αγάμητες ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

Ο χρήστης leonoro να προαχθεί άμεσα σε σε ΑΡΧΙΜΕΓΙΣΤΟ (τι διάολο μασόνοι γιναμε? :idiot:) διαχειριστή του σαιτ και να περιποιείτε καταλλήλως τα έν λόγω πουτανίδια.  

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Για να τελειώνουμε με αυτά τα έξυπνα threads που ανοίγουν ο bordelman και κάποιες αλλές αγάμητες ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

Ο χρήστης leonoro να προαχθεί άμεσα σε σε ΑΡΧΙΜΕΓΙΣΤΟ (τι διάολο μασόνοι γιναμε? :idiot:) διαχειριστή του σαιτ και να περιποιείτε καταλλήλως τα έν λόγω πουτανίδια. 
καλα εσυ παλι εισαι πολυ ''μικρος'' για να μειωνεις ετσι τους υπολοιπους μοντς...φιλικα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
Δεν με βλέπω να μειώνω κάποιους μοντς, αλλά να υποστηρίζω οτι ένας συγκεκριμένος απλός χρήστης δείχνει να έχει αντανακλαστικά και να ξεχωρίζει female χρήστες που χρησιμοποιούν άλλα nick.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ισως να ναι και γυναικα τελικα..ποιος ξερει...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελικα θα μας σπασετε στο ξυλο ή θα μας πηδηξετε?
να ξερουμε να προετοιμαστουμε ψυχολογικα.... να κανονισουμε την πορεια μας κ μεις... μην παμε ξυπολυτες στ αγκαθια

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μου τη βαρανε στα νευρα οι τυποι-τζαμπα μαγκες των φορουμ, του ιντερνετ και γενικοτερα των χωρων που υπαρχει δυνατοτητα να πουλας τη μαγκια σου χωρις να υποστεις καποιες συνεπειες, οχι μονο λεκτικες...
κατι τετοιοι τρωνε πολυ σφαλιαρα στην καθημερινοτητα τους ρε παιδι μου και βγαζουν τ? απωθημενα τους εκει που τους παιρνει...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1

Ντροπή σας!
συμφωνω απολυτα και δεν ειναι μονο αυτα τα οφελοι υπαρχουν και αλλα θα γυρισουμε και τσοντα πχ athens 1000 που σημανει οτι θα σας καρφωσουν 1000 αντρες οπως υπαρχει μια houston 500 θα σας βαλουνε στο γκινες ως τις γυναικες που πηγαν με τους πιο πολλους αντρες σε μια μερα θα βγαλουμε λεφτα θα γινετε διασημες πορνοσταρ θα πατε στο hollywood(αρκει να ειστε ομορφες)κτλ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
μου τη βαρανε στα νευρα οι τυποι-τζαμπα μαγκες των φορουμ, του ιντερνετ και γενικοτερα των χωρων που υπαρχει δυνατοτητα να πουλας τη μαγκια σου χωρις να υποστεις καποιες συνεπειες, οχι μονο λεκτικες...
κατι τετοιοι τρωνε πολυ σφαλιαρα στην καθημερινοτητα τους ρε παιδι μου και βγαζουν τ? απωθημενα τους εκει που τους παιρνει...
+1
να ξερουμε να προετοιμαστουμε ψυχολογικα.... να κανονισουμε την πορεια μας κ μεις... μην παμε ξυπολυτες στ αγκαθια
ρε Bite αφου καταλαβες τι θελω να πω γιατι λες π@π@ριες τωρα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγώ θα πάρω την επιλογή του θεατή.

Είτε σας κεράσουν φάπες, είτε βέργες, νομίζω αξίζει το θέαμα.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
καλα μιλαμε πολυ γέλιο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αχ ζωρζ.. για σενα κ μονο.. θα μπορεις να παιρνεις ματι δωρεαν... ναι.. τρελλη προσφορα?
ολοι οι αλλοι με πληρωμη... ο τζαμπας πεθανε :cheesy:

ψαχνειτρανς... χιουμορρρ λεμεεε χιουμορρρρ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom