kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
οχι ρε φιλος συνωνυμία,εκείνος εχει γυιο.Μπράβο στον μπαμπα της Ευγενιας Σαμαρα παντως που γιορταζει κιόλας σημεραΤΟΥΣΑΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ?? ΝΔ ΚΙ ΕΓΩ
οχι ρε φιλος συνωνυμία,εκείνος εχει γυιο.Μπράβο στον μπαμπα της Ευγενιας Σαμαρα παντως που γιορταζει κιόλας σημεραΤΟΥΣΑΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ?? ΝΔ ΚΙ ΕΓΩ
ωραιος ο τυπος!!!!εμένα γιατί δε μου αρέσει καθόλου? δεν έχει καθόλου σεξουαλικότητα πάνω της. Μου θυμίζει την ξαδέρφη του ροφού που κολυμπούσε ανοιχτά του νησιού της καλυψώς...είτε τον ροφό πηδήξεις είτε την σαμαρά το ίδιο και το αυτό είναι..εντελώς ξενέρωτη
οχι ρε φιλος συνωνυμία,εκείνος εχει γυιο.Μπράβο στον μπαμπα της Ευγενιας Σαμαρα παντως που γιορταζει κιόλας σημερα
καλα κι ο πατερας του λιλα γιο νομιζε οτι ειχε τυπε :S :S :S
τυπε σε λαθος νημα το ποσταρες..η μουστακα ειναι :S :S :S
Δες την στο Σασμό φίλε. Μέχρι στιγμής έχει καλό ρόλο.Τούτο εδώ το υπέρμουνο πως και δεν έχει κίνηση στο thread της??
Δεν εχει κίνηση το thread γιατί απλα δεν ειναι ξεκωλη πουτανα οπως κατι αλλες. Αν έδειχνε βυζια-κωλο τρεις φορες την εβδομάδα χαμος θα γινοταν απο τα post!Τούτο εδώ το υπέρμουνο πως και δεν έχει κίνηση στο thread της??