givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
ελλεινιδα μοντελο απο τα λιντλ
Ας την ειχα μπροστα μου την γλυφομουνιαζα ανετα!!!!ελλεινιδα μοντελο απο τα λιντλ
Αυτο ειναι και το μονο αρνητικο της, η φεμιναζι, αριστεριζουσες μαλακιες. Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο και ποιοτικο μουνι χωρις να προκαλεί και χωρις να γίνεται πρόστυχη.Την είχα σε εκτίμηση, την ακολουθούσα κ στο ινστα. Μετα άρχισε να γράφει κάτι φεμιναζι μαλακιες, κάτι νεωτεριστικα σκατα, κάτι ψυχαναλυσεις αφού κ αυτές είναι in και είπα άντεεε γειααα
Δίνει κωλο σαν να μην υπάρχει αυριοΤην είχα σε εκτίμηση, την ακολουθούσα κ στο ινστα. Μετα άρχισε να γράφει κάτι φεμιναζι μαλακιες, κάτι νεωτεριστικα σκατα, κάτι ψυχαναλυσεις αφού κ αυτές είναι in και είπα άντεεε γειααα
Αρ γούι σουρ αμπαουτ δατ?Δίνει κωλο σαν να μην υπάρχει αυριο
Όπου βλέπεις φεμιναζο μαλακιες θέλουν ξυλο κ ξεφτιλισμα στο κρεβάτι.Αρ γούι σουρ αμπαουτ δατ?
Μικροτσουτσουνος η οχι εχει πηδήξει κορυφαία μουνια ο Κανάκης. Ενα απο τα ποιο κορυφαία ειναι η Σάντυ Κουτσοσταματη.Αυτή που πήδαγε ο μικροτσούτσουνος Κανάκης είναι;
Ψυχολογικο γαμησι κανεις με την Σαντυ. Πολυ ωραιο μουνι οντωςΜικροτσουτσουνος η οχι εχει πηδήξει κορυφαία μουνια ο Κανάκης. Ενα απο τα ποιο κορυφαία ειναι η Σάντυ Κουτσοσταματη.
Τι ειπες τωρα τυπε?εγινε αυτο με την αγκαλια στον αερα,οχι σε παρασκηνια,να το κρατησεις αρχειο για τους απιστους και να τραβας μαλακια μεχρι τα γεραματα και να θυμασαι το αρωμα της?Με κοβω να δηλωνω συμμετοχη στα κοπροσκυλα της ερτ μονο και μονο γιαυτο,σταρχιδια μου το επαθλοΤουμπανακι η Σαμαρά και στο νέο παιχνίδι της ΕΡΤ παίζει ζωντανά με το κοινό και έχουν ευκαιρία να την αγκαλιάσουν οι συμμετέχοντες...
Ψήνομαι για Τροχο της Τυχης αλλα τώρα έγινε νέα είσοδος με προοπτική να γίνει Νο1!Τι ειπες τωρα τυπε?εγινε αυτο με την αγκαλια στον αερα,οχι σε παρασκηνια,να το κρατησεις αρχειο για τους απιστους και να τραβας μαλακια μεχρι τα γεραματα και να θυμασαι το αρωμα της?Με κοβω να δηλωνω συμμετοχη στα κοπροσκυλα της ερτ μονο και μονο γιαυτο,σταρχιδια μου το επαθλο
Ακόμα μαζεύω την κάτω γνάθο μου από το πάτωμα..Τι ειπες τωρα τυπε?εγινε αυτο με την αγκαλια στον αερα,οχι σε παρασκηνια,να το κρατησεις αρχειο για τους απιστους και να τραβας μαλακια μεχρι τα γεραματα και να θυμασαι το αρωμα της?Με κοβω να δηλωνω συμμετοχη στα κοπροσκυλα της ερτ μονο και μονο γιαυτο,σταρχιδια μου το επαθλο