Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
...τι λες ρε επαναστάτη του καναπέ??? μπορείς να αποδείξεις ότι με την αποχή θα λυθούν τα προβλήματά μας??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγω αδελφέ παραιτηθηκα.
Ο ανθρωπος ειναι...αηττητος.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης  νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!  ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη  καθολικη!!!  ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!
ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕς ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 33333333.jpg
    33333333.jpg
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 19

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ας υποθεσουμε λοιπον, οτι ειμαι αρχηγος ενος μεγαλου κομματος.
Στις τελευταιες εκλογες, πηρα 1.000.000 ψηφους και 40%, ενω η αποχη ήταν 20%.
Τωρα καταλαβαινω οτι δεν θα με ψηφισουν πανω απο 800.000 ατομα. Κατι που σημαινει οτι θα πεσω στο 32%, αν οι 200.000 επιπλεον ψηφοι πεσουν σε άλλο κομμα.
Πανικοβαλλομαι. Τι να κανω?
Τους 200.000 ψηφοφορους δεν μπορω να τους γυρισω πίσω.
Πως θα γινει να παρω παλι 40% με 800.000 ψηφους?
Μα....με την ΑΠΟΧΗ!
Βαζω τις εφημεριδες και τους δημοσιογραφους μου να απαξιωνουν το συστημα, να περνανε την ιδεα οτι ολοι ειναι ιδιοι....
Ο κοσμος τσιμπαει, ως γνωστος χανος.
Και η αποχή γινεται 40%!!!
κι ετσι εγω ενω πηρα με 1.000.000 ψηφους και 20% αποχη το 40%, τωρα με 800.000 ψηφους και αποχη 40% θα παρω παλι 40%.
Και θα βγω βεβαια το βραδυ στα καναλια να πω οτι ο λαος ενεκρινε την πολιτικη μου και θα συνεχισω. Ενω η οργη του λαου θα εχει εξατμισθει με ανουσιους πανηγυρισμους για την αποχη, που...συνετριψε το πολιτικο συστημα.
Κι εγω θα ξυνω τα αρχιδια μου.
Καλημερα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Τωρα καταλαβαινω οτι δεν θα με ψηφισουν πανω απο 800.000 ατομα. Κατι που σημαινει οτι θα πεσω στο 32%, αν οι 200.000 επιπλεον ψηφοι πεσουν σε άλλο κομμα.
Μα....με την ΑΠΟΧΗ!
Βαζω τις εφημεριδες και τους δημοσιογραφους μου να απαξιωνουν το συστημα, να περνανε την ιδεα οτι ολοι ειναι ιδιοι....
κι ετσι εγω ενω πηρα με 1.000.000 ψηφους και 20% αποχη το 40%, τωρα με 800.000 ψηφους και αποχη 40% θα παρω παλι 40%.
Και θα βγω βεβαια το βραδυ στα καναλια να πω οτι ο λαος ενεκρινε την πολιτικη μου και θα συνεχισω. Ενω η οργη του λαου θα εχει εξατμισθει με ανουσιους πανηγυρισμους για την αποχη, που...συνετριψε το πολιτικο συστημα.
Καλημερα.

έτσι ακριβώς....άσε που με την αποχή τον κάνεις δεκτικό σε οποιαδήποτε εκτροπή ή γεγονός, όπως η πτώχευση της χώρας μας.
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν μιλά για ΕΥΘΥΝΕΣ????

Για δείτε τι έγινε στην Ισλανδία....και δεν έγινε από τους καναπέδες τους....

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ Να παραπεμφθούν σε δίκη οι δεξιοί πολιτικοί ηγέτες της Ισλανδίας που ευθύνονται για την οικονομική κατάρρευση της χώρας το 2008, προτείνει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες στην εθνική χρεοκοπία. Η επιτροπή ζητεί « να δικαστούν και να τιμωρηθούν καταλλήλως από το Ανώτατο Δικαστήριο » για πράξεις και παραλείψεις τους ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε (φωτογραφία) και οιπρώην υπουργοί Οικονομικών Αρνι Ματίσεν , Εξωτερικών Ινγκιμποργκ ΣόλρανΓκισλαντοτίρ και Επιχειρήσεων Μπγιόργκβιν Σιγκούρντσον .

Διαβάστε περισσότερα:

Επισκέπτης
Μα....με την ΑΠΟΧΗ!
Καλημερα.
μπραβο και γι αυτο τραβα να ψηφισεις εναν απο τους 2 αχριστους για να λενε εισυγειαν του μαλακα :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
έτσι ακριβώς....άσε που με την αποχή τον κάνεις δεκτικό σε οποιαδήποτε εκτροπή ή γεγονός, όπως η πτώχευση της χώρας μας.

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ Να παραπεμφθούν σε δίκη οι δεξιοί πολιτικοί ηγέτες της Ισλανδίας που ευθύνονται για την οικονομική κατάρρευση της χώρας το 2008, προτείνει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες στην εθνική χρεοκοπία. Η επιτροπή ζητεί « να δικαστούν και να τιμωρηθούν καταλλήλως από το Ανώτατο Δικαστήριο » για πράξεις και παραλείψεις τους ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε (φωτογραφία) και οιπρώην υπουργοί Οικονομικών Αρνι Ματίσεν , Εξωτερικών Ινγκιμποργκ ΣόλρανΓκισλαντοτίρ και Επιχειρήσεων Μπγιόργκβιν Σιγκούρντσον .

Διαβάστε περισσότερα:

+1

Επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα:
συγκρινεις την ισλανδια με την ελλαδα  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Επι της ουσιας?
Κανενα αντεπιχειρημα?
γιατι εδωσες εσυ κανα επιχειρημα εκτως απο μαθηματικες πραξεις???

Ακου φιλε οτι και να λενε στα καναλια η αποχη τους ποναει για δυο λογους
ο πρωτος ειναι γιατι δεν ξερουν πρως τα που θα στραφει αυτο το ποσοστο
και ο δευτερος ειναι γιατι καταλαβαινουν οτι δεν πιανει πια το παραμυθι

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μα....με την ΑΠΟΧΗ!
Καλημερα.
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΗΝΑΜΗ!!!!!  ΑΔΕΡΦΕ ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ η αποχη φτασει 60 τα εκατο!!!!! παντου η κυβερνηση πλεον κατα δεν εχει νομιμοτιτα για το οτιδηποτε!!!!! ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΟΥΤΗ ΗΘΙΚΗ!!!!  ΤΕΡΜΑ!!!! ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙς  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑς ΣΑ ΜΑΛΑΚΑς ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙς !!!   ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ 36 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!  ΤΟΡΑ ΟΜΟς ΤΕΡΜΑ!!!!!!!   ΕΥΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΠΑΝΤΟς ΕΙΣΕ ΜΑΧΗΤΗς!!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Η ΨΗΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΕ ΟΡΘΙΟς !!!!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΛΟ!!!!!!!!  ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ ΟΛΕΕΕΕΕ  !!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εκει δρουν γιατι ειναι λιγοτεροι απο 1000000 ατομα και μπορουν και ελεχουν και γιατι φροντισαν να μην παραγραφουν ο ενας τις πουστιες του αλλου
ΑΡΧΙΓΕ τα εγραψα 100 φορες στην ελλαδα τα παντα ειναι στα μετρα τους και για να πανε στο διαολο  ολοι μαζι αποχη!!!!!! γενικη και καθολικη!!!!  τελοςςςςςςςςς!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εκει δρουν γιατι ειναι λιγοτεροι απο 1000000 ατομα και μπορουν και ελεχουν και γιατι φροντισαν να μην παραγραφουν ο ενας τις πουστιες του αλλου

Πρωτη φορα ακουσα οτι η διαφθορα και ο ελεγχος ειναι θεμα πληθυσμου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΗΝΑΜΗ!!!!!  ΑΔΕΡΦΕ ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ η αποχη φτασει 60 τα εκατο!!!!! παντου η κυβερνηση πλεον κατα δεν εχει νομιμοτιτα για το οτιδηποτε!!!!! ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΟΥΤΗ ΗΘΙΚΗ!!!!  ΤΕΡΜΑ!!!! ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙς  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑς ΣΑ ΜΑΛΑΚΑς ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙς !!!   ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ 36 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!  ΤΟΡΑ ΟΜΟς ΤΕΡΜΑ!!!!!!!   ΕΥΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΠΑΝΤΟς ΕΙΣΕ ΜΑΧΗΤΗς!!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Η ΨΗΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΕ ΟΡΘΙΟς !!!!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΛΟ!!!!!!!!  ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ ΟΛΕΕΕΕΕ  !!!!!!

Η Αργεντινη που κολλαει?????  :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
συγκρινεις την ισλανδια με την ελλαδα  :think: :think: :think:

...το προβλημά μας είναι ότι δεν θέλουμε συγκρίσεις γενικώς....

Το πολιτικό μας συστημα είναι στη λογική ή θα είσαι μέσα στο μαντρί ή δεν θα συμμετέχεις στη πολιτική διαδικασία. Ένας ψηφοφόρος αδέσμευτος είναι επικίνδυνος, άρα καλύτερα να απέχει....

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
14859346535707817664155.jpg

τι να βλεπουμε???μια απο τα ιδια!!!
ψηφιστε τον παραπανω τουλαχιστον!!
αδερφε αμα το εκανες εση  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:κυκλοφορησε παντου στην αθηνα και σε καπια τηλεωπτικα καναλια   στο κολονακι προτη μουρη η αφισα του αλη μπαμπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
...το προβλημά μας είναι ότι δεν θέλουμε συγκρίσεις γενικώς....

Το πολιτικό μας συστημα είναι στη λογική ή θα είσαι μέσα στο μαντρί ή δεν θα συμμετέχεις στη πολιτική διαδικασία. Ένας ψηφοφόρος αδέσμευτος είναι επικίνδυνος, άρα καλύτερα να απέχει....
τι ενοεις αδεσμευτος οταν το ιδιο το συστημα σε δεσμευει. Οταν ψιφιζεις με βαση ποιος δεν θελεις να βγει και οχι το αντιθετο. Οταν ψιφιζεις το κατι διαφορετικο για να παει στη βουλη και να στιριξει αυτο που δεν ψιφησες? Τι να λεμε ρε φιλε τωρα
Εγω προτιμω να ειμαι υπευθηνος με την αποχη μου παρα με τη συνενοχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom