Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ο πρωτος ειναι γιατι δεν ξερουν πρως τα που θα στραφει αυτο το ποσοστο

Λάθος. Ήδη αυτό το ποσοστό ΔΕΝ συμμετέχει άρα δεν στρέφεται πουθενά.

και ο δευτερος ειναι γιατι καταλαβαινουν οτι δεν πιανει πια το παραμυθι

Λάθος. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σε έχουν στο μαντρί μέσα και όχι να περιφέρεσαι έξω ελεύθερα. Στη περίπτωση που είσαι εκτός, δεν θέλουν τη συμμετοχή σου...

Επισκέπτης
Λάθος. Ήδη αυτό το ποσοστό ΔΕΝ συμμετέχει άρα δεν στρέφεται πουθενά.
Δεν συμμετεχει ΣΗΜΕΡΑ αυριο  :think: :think: :think:
Λάθος. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σε έχουν στο μαντρί μέσα και όχι να περιφέρεσαι έξω ελεύθερα. Στη περίπτωση που είσαι εκτός, δεν θέλουν τη συμμετοχή σου...
Μονο που εγω το μαντρι το βλεπω λιγο πιο μεγαλο απο οσο φανταζεσαι

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τι ενοεις αδεσμευτος οταν το ιδιο το συστημα σε δεσμευει. Οταν ψιφιζεις με βαση ποιος δεν θελεις να βγει και οχι το αντιθετο. Οταν ψιφιζεις το κατι διαφορετικο για να παει στη βουλη και να στιριξει αυτο που δεν ψιφησες? Τι να λεμε ρε φιλε τωρα
Εγω προτιμω να ειμαι υπευθηνος με την αποχη μου παρα με τη συνενοχη

....δλδ το 40% που δεν ψήφισε είναι υπεύθυνοι πολίτες??? :headbang: :headbang: :headbang:
Αδέσμευτο ορίζω εκείνον που δεν έχει σχέση εξάρτησης με κόμμα, ψηφίζει κατά συνείδηση και όχι στρατευμένα, δεν έχει προσωπικό όφελος από την επικράτηση ενός κόμματος.    
Νομίζω πως πρέπει να ξαναδούμε πως λειτουργεί η δημοκρατία, εκτός αν θέλουμε κάποιο άλλο πολίτευμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
....δλδ το 40% που δεν ψήφισε είναι υπεύθυνοι πολίτες??? :headbang: :headbang: :headbang:
Αδέσμευτο ορίζω εκείνον που δεν έχει σχέση εξάρτησης με κόμμα, ψηφίζει κατά συνείδηση και όχι στρατευμένα, δεν έχει προσωπικό όφελος από την επικράτηση ενός κόμματος.    
Νομίζω πως πρέπει να ξαναδούμε πως λειτουργεί η δημοκρατία, εκτός αν θέλουμε κάποιο άλλο πολίτευμα.

Η πλακα αδελφε, ειναι οτι επι δεκαετιες ψηφιζουμε ανικανους, επειδη εχουμε ιδιοτελη κινητρα (διορισμοι, ρουσφετια κλπ) και οταν τελικα τα κανουν σκατα,  απεχουμε για να διαμαρτυρηθουμε για την ανικανοτητα τους.
Δεν ειναι αστειο?

Επισκέπτης
μαζι σου μεχρι εδω. Πες μου τωρα με αυτα τα δεδομενα ποιο κομμα να παω να ψηφισω?

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• cucumber.jpg
    cucumber.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 19

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν συμμετεχει ΣΗΜΕΡΑ αυριο  :think: :think: :think:

Τους πολιτικούς μας νομίζεις ότι τους ενδιέφερε ποτέ το ΜΈΛΛΟΝ ή μόνο το ΠΑΡΟΝ??? Πολύ απλά στο μέλλον βλέπεουμε....

Μονο που εγω το μαντρι το βλεπω λιγο πιο μεγαλο απο οσο φανταζεσαι...

...πάντα υπάρχουν όρια όμως....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η πλακα αδελφε, ειναι οτι επι δεκαετιες ψηφιζουμε ανικανους, επειδη εχουμε ιδιοτελη κινητρα (διορισμοι, ρουσφετια κλπ) και οταν τελικα τα κανουν σκατα,  απεχουμε για να διαμαρτυρηθουμε για την ανικανοτητα τους.
Δεν ειναι αστειο?

Τώρα αρχίζεις να τα λες κάπως σωστά....όμως η διαφορά μας είναι ότι για μένα η αποχή δεν είναι ουσιαστική διαμαρτυρία....

Αύριο Κυριακή, θα μετρήσει ΜΟΝΟ η γνώμη αυτού που ψήφισε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τώρα αρχίζεις να τα λες κάπως σωστά....όμως η διαφορά μας είναι ότι για μένα η αποχή δεν είναι ουσιαστική διαμαρτυρία....

Με μπερδεψες με αλλον?
Κι εγω αυτο ακριβως λεω.

Επισκέπτης
αναμεσα στα σκατα και τα αποσκατα???

Οχι ρε τυποι εγω εμαθα να ψιφιζω αυτους που με εκφραζουν χωρις συμβιβασμους αν δεν με εκφραζει καποιος εχω πολυ καλητερα πραγματα να κανω

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: αδεφια αυριο η αποχη ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΝΟΥΤΟΜΕΡΚΕΛΟΠΟΥΣΤΕς ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥς ΡΑΓΙΑΔΕς!!!!!!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  ΑΠΟΧΑ!!!!!!!!!!!!! ΡΕΕΕΕΑ!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 111111.jpg
    111111.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 22.jpg
    22.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Πείτε 5 σοβαρούς λόγους για να πάω να ψηφίσω.
Μετά...... πείτε μου άλλους 5 σοβαρούς λόγους για να μην ρίξω άκυρο ή λευκό.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βλεπεις να εχεις επιλογες?

Ακόμα και όταν δεν βλέπεις επιλογές, πρέπει να διαλέξεις κάτι, αυτό που νομίζεις καλύτερο.
Αν δεν διαλέξεις, αυτό θα το κάνουν άλλοι για σένα, αυτοί που έχουν κάποιο όφελος.
Πιστεύεις ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αν επιλέγουν αυτοί που έχουν λόγους και συμμετέχουν?

Επισκέπτης
Ακόμα και όταν δεν βλέπεις επιλογές, πρέπει να διαλέξεις κάτι, αυτό που νομίζεις καλύτερο.
Αν δεν διαλέξεις, αυτό θα το κάνουν άλλοι για σένα, αυτοί που έχουν κάποιο όφελος.
Πιστεύεις ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αν επιλέγουν αυτοί που έχουν λόγους και συμμετέχουν?
Κοιτα παντα αυτοι επιλεγουν απλα μεχρι τωρα μπορουσαν να μου πουν "τι λες ρε μαλακα εσυ δεν μας ψηφισες?" τωρα πια οχι.
Και γενικα δεν πιστευω οτι μπορουμε να αλλαξουμε κατι πηγαινοντας σε μια καλπη για να γινουμε απλα μερος μιας πιτας απο τη στιγμη που ολοι εχουν χαραξει την ιδια πορεια πρως τον γκρεμο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ενας σοβαρος λογος για το πρωτο ειναι για να δειξεις οτι υπαρχεις
σε λιγο που θα ψηφιζουν και οι πακηδες θα τρεχουμε να δειξουμε οτι υπαρχουμε  :-
αλλους λογους ντεν ξερω

Ενας σοβαρος λογος για το δευτερο ειναι οτι το λευκο παει στον πρωτο , αρα του δινεις δυναμη χωρις να το θελεις  :jerking:
με το ακυρο δε ξερω τι παιζει , εγω οταν παω ψηφιζω εναν μικρο , οτι ναναι , για να μη παει <χαμενη > η ψηφος
αλλους λογους ντεν ξερω ιπισης

ουτε εγω πηγα σνα ψηφισω τωρα μπαι δε γουει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Να πας να ψηφισεις...
α) γιατι καποιοι ανθρωποι πεθαναν για να εχεις αυτο το δικαιωμα.
β) γιατι δικαιωμα που δεν εξασκειται, καταργειται και δεν επιστρεφει.
γ) γιατι οπως και να εχει, ειναι μια γιορτη για οποιον συμμετεχει.
δ) γιατι καποιοι ανθρωποι θα περιμενουν εκει 12 ωρες να πας.
ε) γιατι καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες, παρα για κατι που δεν εκανες.
Να μην ριξεις άκυρο ή λευκο...
α) γιατι δεν το θυμαται κανενας μετα.
β) γιατι θα εχουν αποφασισει άλλοι για σενα.
γ) γιατι εκανες τοσο κοπο να πας μεχρι το εκλογικο τμημα.
δ) γιατι το ακυρο ή το λευκο ισχυροποιει ολα τα αλλα κομματα, ανεβαζοντας το ποσοστο τους, με αποτελεσμα ενω δεν ψηφισες κανεναν, να εχεις ανεβασει το ποσοστο ολων.
ε) γιατι οι αρχαιοι ελεγαν "μη χειρον βελτιστον". Κατι παραπανω ηξεραν. Δεν μπορει να ειναι ολοι το ιδιο χάλια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Davarits τι λες, παλευω καλα?

Stories