τι γινετε ρε συντροφια αριστερο ειναι το βουρδελα ??? ρε μπας και ο αντισθενης γαμαει την παπαρηγα κρυφα τα βραδυα
Σα δε ντρέπεσαι πόρνε!!
Τιναυτά?
Πράσινο στον κιορατά που λέει τον αρχηγό σαβουρογάμη!!
τι γινετε ρε συντροφια αριστερο ειναι το βουρδελα ??? ρε μπας και ο αντισθενης γαμαει την παπαρηγα κρυφα τα βραδυα
μιλφακιας λεμε!!!!!!!!! πρασινο στον κιορατα δεν σκαμπαζο ??????
Σα δε ντρέπεσαι πόρνε!!
Τιναυτά?
Πράσινο στον κιορατά που λέει τον αρχηγό σαβουρογάμη!!
αδερφε κατσε και θα δεις κατα της 11 το βραδυ!!! οταν θα εχουμε σαφη εικονα απο ολη την ελλαδα!!! η αποχη σε τοσο μεγαλη εκταση δινει σαφη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!! ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!η αποχη δεν ειναι καλο αδελφια!!
τους δινετε δυναμη ετσι!!
και μια ακομα φωτο
ο πολιτης αριστερα και ο πολιτευομενος δεξια
αδερφε κατσε και θα δεις κατα της 11 το βραδυ!!! οταν θα εχουμε σαφη εικονα απο ολη την ελλαδα!!! η αποχη σε τοσο μεγαλη εκταση δινει σαφη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!! ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
αδερφε για προτη φορα φρικααρουν αυτοι και οχι εμεις!!!!! ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!!!!!!! ΚΑΙ ΑΜΑ ξεκινησει ο ελληνας και παρει φορα!!! ολεεεεεεεε μαυρο αποχη καθολικη και παρτε ολοι μαζι τα αρχιδια μας!!!! αρχισαν και φοναζουν στα πανελ ολεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!Στην ιστορια μεχρι τωρα, ειδεs πολλεs φορεs να κλαινε οι πολιτικοι???
Ειδεs πολλεs φορεs , τα "μηνυματα" να πιανουν τοπο????
Ε τοτε ξερουν να το κρυβουν καλααδερφε για προτη φορα φρικααρουν αυτοι και οχι εμεις!!!!! ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!!!!!!!
Το συμπερασμα ειναι ΕΝΑ. Δεν ξερουμε να ψηφιζουμε.Με την αποχη παει στο 1ο κομμα δυναμη.ΜΕχρι να το καταλαβεται θα τρωμε και αλλα μετρα.
Εγω λοιπον εχω να πω ενα.Οταν θα μας προσθεσει και αλλα μετρα , γιατι αυτο ειναι σιγουρο , εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξω ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Γιατι αφου τελικα συμφωνουμε και βγαινει αυτος και οι αλλοι απο πισω τοτε μαλλον εγω θα ειμαι λαθος.
Λοιπον αδερφια οταν ξαναβαλει αλλα μετρα θα κανουμε ενα καινουργιο ΤΙΤΛΟ που θα συμφωνουμε .Τι λετε?Γαμω ε?
Και να φανταστεις μιλαω εγω που εχω μονιμη δουλεια και δεν με πιανουν τα μετρα.
Ρε ξυπνηστε και πηγαινετε να τους ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.Αν βγουν τωρα τα ποιο μικρα και σας πουν οτι αφου βγαλατε αυτα τα 2 παλι κομματα ,ε τοτε να συμφωνουμε και εμεις στα μετρα , θα σας αρεσει?
Τι να πω.Τελικα ο καθενας για την παρτη του ειμαστε.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε αυτους που ψηφισαν τα 2 μεγαλα και σε αυτους που δεν πηγαν.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
+00Μια κοινωνια ανθρωπων δεν θα επρεπε να ανεχεται καμια αρχη που την εξουσιαζει. Θα επρεπε να βασιζεται στην ισοτητα, την ελευθερια και την υπευθυνη σταση των μελων της. Γι'αυτο η σταση του αγραμματου, αμορφωτου και απαιδευτου νεοελληνα ειναι και θα παραμεινει αρρωστη, μπροστα στα λογια του Χ.Εσσε...
"Εσενα φοβαμαι ανθρωπακο, σε φοβαμαι θανασιμα.. γιατι σε βαραινει της γιατρειας σου η ευθυνη"