Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
τι γινετε ρε συντροφια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αριστερο ειναι το βουρδελα ??? ρε μπας και ο αντισθενης γαμαει την παπαρηγα κρυφα τα βραδυα :knockinb: :knockinb:
:zfuck: :idiot: :uglystupid: :idiot:
Σα δε ντρέπεσαι πόρνε!!
Τιναυτά?
Πράσινο στον κιορατά που λέει τον αρχηγό σαβουρογάμη!!
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες  ο χατσινικομαλακειου το ειπεεεεεεεεεε τουσ γαμισαμεε αδερ4δφια !!!!!!!!!!  οπααααααααααααα αποχαραααααααααααααααα   αποπχαραααααααααααααααα  ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  απο 39 μεχρι  65 τισ εκατο ΣΤΗΝ ΑΤΙΚΗ !! η αποχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  

Συνημμένα

• oleee.jpg
    oleee.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • cucumber.jpg
    cucumber.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οταν πουνε και τα προτα ποσοστα τον παπατζιδον αρεεεεε γελιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!  η καταρα ΕΠΙΑΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!  ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ :think: :think: :think: ΚΑΤΙ ΜΟΥ λεει οτι το μπουρδελα διαβαζετε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: 2 στους 10 νεους λενε οτι ψηφισε στο λε4κανοπαιδιο :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:στην καλητερη περιπτοση στην αττικη  πασοκ 27.5 και ο κικιλιας νδ 25 τησ εκατο η διαφορα απο 6 εος 2.5 μοναδες ω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και ολοι ευτηχησμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η εικονα πλεον ειναι σαφης ολα τα κοματα και τα πανελ ειναι ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΙ!!!! δεν διαληθηκαν πηραν 26 και 23 της εκατο ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ τα δυο μεγαλα κοματα  και πανηγηρηζουν ολοι γελακια και χαρες!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μεσ την τρελη χαρα ολοι!!!!!  δεν μας στηλαν στο διαολο ειναι το μυνημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τα λαμογια παραμενουν λογο τον κοματικον στρατον!!!!!   εκλογες δεν παμε κατα 95 τισ εκατο   αλλα η αποχη δινει ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΧΑ ΧΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!!!! ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕς ΤΟΥς ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!!!!    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 2010!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: TΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗς 9 ΤΟΒΡΑΔΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ 10 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗς ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑς ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΗΡΑΝ ΤΑ αρχιδια του τσολια :2funny: :2funny: :2funny: αφου χαρηκαν που δεν αλλαξε το πολυτικο σκοινικο!!  τα ποσοστα της αποχης που παντου ειναι τεραστια!!!!! οπος σας ελεγα τουσ εχει κανει να ψαχνονται χα χααααααα!!!  τα ποσοστα απο ολη την ελλαδα του πασοκ και της νδ ειναι δραματικα χαμηλα!!!!  μπινγκο!!! αρχισαν να ψαχνονται!!! χα χα  πουτσα αποχη φαγανε !!!!!!!! μεχρι της 11 γελια πολλα !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σας το πα η αποχη δουλευηηηηη!!!!!  χαα χααααα  τουμπεκα και εδω πασοκονουδουδακια εεε!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τα κουμουνια  στην αττικη μεχρι στιγμης πανε αρκετα καλα!!!!!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
η αποχη δεν ειναι καλο αδελφια!!
τους δινετε δυναμη ετσι!!

και μια ακομα φωτο

ο πολιτης αριστερα και ο πολιτευομενος δεξια

kentrikogallup.jpg

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η αποχη δεν ειναι καλο αδελφια!!
τους δινετε δυναμη ετσι!!

και μια ακομα φωτο

ο πολιτης αριστερα και ο πολιτευομενος δεξια

kentrikogallup.jpg
αδερφε κατσε και θα δεις κατα της 11 το βραδυ!!! οταν θα εχουμε σαφη εικονα απο ολη την ελλαδα!!!  η αποχη σε τοσο μεγαλη εκταση δινει σαφη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!  ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αδερφε κατσε και θα δεις κατα της 11 το βραδυ!!! οταν θα εχουμε σαφη εικονα απο ολη την ελλαδα!!!  η αποχη σε τοσο μεγαλη εκταση δινει σαφη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!  ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! 

ναι, το ίδιο μήνυμα που έδωσε και στις προηγούμενες και είδαμε τα αποτελέσματα. Ήμαρτον ρε φίλε!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟς ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΜΙΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ!!!! ΟΡΝΙΑ!!!!!!!! Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥς ΓΑΜΗΣΕ!!!!!!!! ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΙΝΟΛΙΚΑ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑΠΕΣΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕς!!!!!  ΚΑΤΑ ΤΗς 11 ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στην ιστορια μεχρι τωρα, ειδεs πολλεs φορεs να κλαινε οι πολιτικοι???
Ειδεs πολλεs φορεs , τα "μηνυματα" να πιανουν τοπο????

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Στην ιστορια μεχρι τωρα, ειδεs πολλεs φορεs να κλαινε οι πολιτικοι???
Ειδεs πολλεs φορεs , τα "μηνυματα" να πιανουν τοπο????
αδερφε για προτη φορα φρικααρουν αυτοι και οχι εμεις!!!!!  ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!!!!!!! ΚΑΙ ΑΜΑ ξεκινησει ο ελληνας και παρει φορα!!! ολεεεεεεεε μαυρο αποχη καθολικη και παρτε ολοι μαζι τα αρχιδια μας!!!! αρχισαν και φοναζουν στα πανελ ολεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αδερφε για προτη φορα φρικααρουν αυτοι και οχι εμεις!!!!!  ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!!!!!!!
Ε τοτε ξερουν να το κρυβουν καλα
Σ ολα τα πανελ.....ολοι ειναι κερδισμενοι.....Παντου βλεπω  χαμογελα
Κλαμα δεν ειδα πουθενα, παρα την αποχη, παρα την αποστροφη
Την γατα και αναποδα να την ριξειs, με τα ποδαρακια θα σταθει ορθια!!!

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Το συμπερασμα ειναι ΕΝΑ. Δεν ξερουμε να ψηφιζουμε.Με την αποχη παει στο 1ο κομμα δυναμη.ΜΕχρι να το καταλαβεται θα τρωμε και αλλα μετρα.
Εγω λοιπον εχω να πω ενα.Οταν θα μας προσθεσει και αλλα μετρα , γιατι αυτο ειναι σιγουρο , εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξω ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Γιατι αφου τελικα συμφωνουμε και βγαινει αυτος και οι αλλοι απο πισω τοτε μαλλον εγω θα ειμαι λαθος.
Λοιπον αδερφια οταν ξαναβαλει αλλα μετρα θα κανουμε ενα καινουργιο ΤΙΤΛΟ που θα συμφωνουμε .Τι λετε?Γαμω ε?
Και να φανταστεις μιλαω εγω που εχω μονιμη δουλεια και δεν με πιανουν τα μετρα.
Ρε ξυπνηστε και πηγαινετε να τους ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.Αν βγουν τωρα τα ποιο μικρα και σας πουν οτι αφου βγαλατε αυτα τα 2 παλι κομματα ,ε τοτε να συμφωνουμε και εμεις στα μετρα , θα σας αρεσει?
Τι να πω.Τελικα ο καθενας για την παρτη του ειμαστε.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε αυτους που ψηφισαν τα 2 μεγαλα και σε αυτους που δεν πηγαν.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μια κοινωνια ανθρωπων δεν θα επρεπε να ανεχεται καμια αρχη που την εξουσιαζει. Θα επρεπε να βασιζεται στην ισοτητα, την ελευθερια και την υπευθυνη σταση των μελων της. Γι'αυτο η σταση του αγραμματου, αμορφωτου και απαιδευτου νεοελληνα ειναι και θα παραμεινει αρρωστη, μπροστα στα λογια του Χ.Εσσε...
"Εσενα φοβαμαι ανθρωπακο, σε φοβαμαι θανασιμα.. γιατι σε βαραινει της γιατρειας σου η ευθυνη"

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Υπουργείο Εσωτερικών
Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές 2010
Α' Κυριακή
Συνοπτικά ::

Περιφέρειες

Δήμοι

Περιφερειακές (Συνδ: 92)
Α Κυριακή
Ενσωμάτωση 61,25 %
Γραμμένοι 5.892.389
Ψήφισαν 3.539.884
Συμμετοχή 60,08
Ακυρα / Λευκά 9,00 %
aderfia 40 της εκατο Η ΑΠΟΧΗ!!!!!!!!!!!σε ολη την επικρατια μεχρι στιγμις !!!!!!  ελπιζω την επομενη φορα να φτασει στο 60!!!!  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥς ΔΙΑΛΗΣΟΥΜΕ!!! χωρις να παρουμε τα οπλα!!!  για οσους διαφονουν 36 χρονια τους ψιφιζαμε και τους καταψιφιζαμε 36 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΝΙΑ!!!!!!!!!!!  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ 40 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΤΑ δυο μεγαλα κοματα πειραν τα χειροτερα ποσοστα της ιστοριας τους!!!! και σηγουρα το ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕ!!!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!  ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΝΟΝΤΑς Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΚΟΜΑΤΙΚΟΥς ΣΤΡΑΤΟΥς ΠΟΥ σημερα σωσαν τα λαμογια !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΝΑ ΤΟΥς ΤΟΥ ΚΑΕΙ το βιντεο το στερεο το κινιτο η τηλεωραση  ο δονητης το αμαξι το μιχανακι η οδοντοβουρτσα το πληντιριο το πορτατιφ το κεφαλι ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ η κυρα η πεθερα η γκομενα η κορη η ξαδερφη η πουτανα του η κατσικα του η γαιδαρα του η μαναρα του να μιν του ξανασηκοθει η καραπουτσακλαρα του ΠΟΤΕ!!!! Να τον γαμησει Η ΕΦΟΡΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΤΣΑ  Ο ΟΤΕ Η ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ  ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ  Η ΠΟΛΕΩΔΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ τα καρακολια και την αστηνομια!!  να την βγαζει με φαβα και ρεβυθια  μεχρι να βγαλει τον ψοφο αφραγκος <,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΙΔΙΟΤΙΚΑ>   2funny 2funny 2funny                                                                                                                                                                                                                                                                Y.Γ NA ton πιάνει κόψιμο 5 φορές την ημέρα να του χεσουν τον γάιδαρο μαζί με τα κουνέλια να μην τον πλησιάζει θυλικο !!!!!να του ξεραθούν και τα δυο χέρια για να μην μπορεί να τραβάει μαλάκια . να τον γαμησουν είκοσι οχτώ αραπηδες με 25αρες πουτσες κάγκελο . να έχει κάθε χρόνο την πρωτοχρονιά στο κολοσπιτο του τον Μητσοτάκη να του κάνει ποδαρικό . να του κόψει το γάλα και να του χαλάσει ο τραχανάς του τραχανοπουστα  να τον γαμαει η καργιολα η γυναίκα του στο κέρατο και στην δουλειά να του τα παίρνει όλα το νταβαντζοκρατος  γαμο το κέρατο του γαμω!!!!!!!   ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ??? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....                      Υ.Γ 2!!!!! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!!!!
1. Αεϊ σιχτίρ.
2. Αει στον άνεμο κι ακόμα πάρα πέρα.
3. Ανάθεμα που σ' έκανε.
4. Ανάθεμα στο κεφάλι σου.
5. Ανάθεμα το γονιό σου.
6. Αστραπή ουράνια να σε βρει.
7. Έϊτε ήλιος του ηλιού.
8. Κακό σπυρί.
9. κι ο διάκος στο κεφάλι.
10.Κόρακας και περίδρομος να σε κόψει.
11.Κώλος να μη μείνει.
12.Λύκος Σαββατιανός να σε φάει.
13.Λύσσα ντε.
14.Μαλίνα να σε βαρέσει.
15.Μαύρη κουρούνα κι ογλήγορα.
16.Μόργια και κασίδα.
17.Να γίνεις γουβί.
18.Να γίνεις μπουχός και στάχτη.
19.Να γίνεις χανταβούλα.
20.Να μη σώσεις.
21.Να μην ξημερωθείς.
22.Να ξερομαραθείς.
23.Να πας και να μη σώσεις να γυρίσεις.
24.Να που να σου βγουν τα μάτια.
25.Να σε πιάσει σιγηνικό (Επιληψία).
26.Να σε πιάσει το ζαλιακό.
27.Να σε φάει το μαύρο φίδι.
28.Να σε φάει το χώμα.
29.Να σε φάν' τα σκυλιά και τα όρνια.
30.Να σου 'ρθει κόλπος.
31.Να τα ρε.
32.Να χαθείς και να μη φανείς.
33.Να χαθείς και να μη φανείς.
34.Ότι πιάνεις στάχτη και μπούλμπερη να γίνεται.
35.Ου να μου χαθείς.
36.Οχιά να σε φάει.
37.Που να λαλήσουν κουκουβάγιες στα κεραμίδια σου.
38.Που να μη σ’ εύρει ο χρόνο
42.Που να σου 'ρθει ταμπλάς.
43.Που να σου σηκωθεί η πέτσα ανάποδα..
44.Που να σταθεί το κάτουρο σου.
45.Που να στο πεί ο παπάς στ' αυτί
46.Σκατά να φας.
47.Σκατά στα μούτρα σου.
48.Σκατά στη γενεά σου.
49.Σκατά στο γονιό σου.
50.Την κακή σου και την ψυχρή σου ημέρα.
51.Τον κακό σου τον καιρό.
52.Τρομάρα και λαχτάρα να σου 'ρθει.
53.Φωτιά να πέσει να σε κάψει.
54.Χαίρι και προκοπή να μην κάνεις.

Συνημμένα

• oleee.jpg
    oleee.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 22211.jpg
    22211.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 18

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Το συμπερασμα ειναι ΕΝΑ. Δεν ξερουμε να ψηφιζουμε.Με την αποχη παει στο 1ο κομμα δυναμη.ΜΕχρι να το καταλαβεται θα τρωμε και αλλα μετρα.
Εγω λοιπον εχω να πω ενα.Οταν θα μας προσθεσει και αλλα μετρα , γιατι αυτο ειναι σιγουρο , εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξω ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Γιατι αφου τελικα συμφωνουμε και βγαινει αυτος και οι αλλοι απο πισω τοτε μαλλον εγω θα ειμαι λαθος.
Λοιπον αδερφια οταν ξαναβαλει αλλα μετρα θα κανουμε ενα καινουργιο ΤΙΤΛΟ που θα συμφωνουμε .Τι λετε?Γαμω ε?
Και να φανταστεις μιλαω εγω που εχω μονιμη δουλεια και δεν με πιανουν τα μετρα.
Ρε ξυπνηστε και πηγαινετε να τους ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.Αν βγουν τωρα τα ποιο μικρα και σας πουν οτι αφου βγαλατε αυτα τα 2 παλι κομματα ,ε τοτε να συμφωνουμε και εμεις στα μετρα , θα σας αρεσει?
Τι να πω.Τελικα ο καθενας για την παρτη του ειμαστε.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε αυτους που ψηφισαν τα 2 μεγαλα και σε αυτους που δεν πηγαν.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
Μια κοινωνια ανθρωπων δεν θα επρεπε να ανεχεται καμια αρχη που την εξουσιαζει. Θα επρεπε να βασιζεται στην ισοτητα, την ελευθερια και την υπευθυνη σταση των μελων της. Γι'αυτο η σταση του αγραμματου, αμορφωτου και απαιδευτου νεοελληνα ειναι και θα παραμεινει αρρωστη, μπροστα στα λογια του Χ.Εσσε...
"Εσενα φοβαμαι ανθρωπακο, σε φοβαμαι θανασιμα.. γιατι σε βαραινει της γιατρειας σου η ευθυνη"
+00

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μπράβο παιδιά, το πηρε το μήνυμα ο Παπανδρέου από την αποχή  :jerking:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ...

«Όχι» Παπανδρέου σε πρόωρες εκλογές
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι ο λαός επέλεξε για δεύτερη φορά με αυτές τις εκλογές το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ,όπως έκανε και ένα χρόνο πριν στις εθνικές εκλογές.
Για το λόγο αυτό, ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι θα συνεχίσει από αύριο η κυβέρνηση το έργο της για τη σωτηρία της χώρας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, διέψευσαν όσους έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες πο συμμετείχαν και εργάστηκαν γι’ αυτές τις εκλογές. Πρόκειται για το μεγαλύτερο βήμα αποκέντρωσης που έχει γίνει ποτέ στη χώρα», είπε στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους κέρδισαν τις εκλογές και θα κρατούν τα ηνία της αυτοδιοίκησης από τώρα και έπειτα», είπε ο κ. πρωθυπουργός και συνέχισε: «Ανέλαβα τη χώρα σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Η προσπάθεια που κάνουμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια μας ως κράτος είναι συλλογική. Καταφέραμε να διαψεύσουμε όσους δεν πίστεψαν σ’ αυτήν την αλλαγή. Σήμερα ο ελληνικός λαός επιβεβαίωσε ότι αυτήν την αλλαγή ζητά· γι’αυτό από αύριο συνεχίζουμε τον στόχο μας, πρώτα απ’όλα τη σωτηρία της χώρας μας και τη βιωσιμότητά της».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom