Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Χρονια πολλα στα κοριτσια του φορουμ
Να τους φερομαστε με ευγενεια
Πυρφορος τύπε;
Χρονια πολλα στα κοριτσια του φορουμ
Να τους φερομαστε με ευγενεια
πω πω πως τα λεει ετσι η ευα.ευχομαι και εγω απο τη σειρα μου καλη χρονια υγεια ευημερια ομορφες προσωπικες στιγμες με γκομενες call girls συζηγους αρραβωνιαστικες τεσπα οτι εχει ο καθενας και πληθος νεων εμπειριων που θα σας κανει να τις θυμασται για παντα.(οποιες και αν ειναι αυτες)Σας ευχομαι για το 2020 χρονια πολλα χαρα υγεια ευτυχια,απιστευτα γλεντια, αξεχαστους οργασμους,ξεφρενες βραδιες και κολασμενες καταστασεις!!Να παιξετε στο καζινο και να τα διπλασιασετε!
Μωρό εσύ που κατοικοεδρεύεις? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?Σας ευχομαι για το 2020 χρονια πολλα χαρα υγεια ευτυχια,απιστευτα γλεντια, αξεχαστους οργασμους,ξεφρενες βραδιες και κολασμενες καταστασεις!!Να παιξετε στο καζινο και να τα διπλασιασετε!
Οσες φορες επαιξα στο καζινο..καλυτερα μην σου πω τι πηρα.Σας ευχομαι για το 2020 χρονια πολλα χαρα υγεια ευτυχια,απιστευτα γλεντια, αξεχαστους οργασμους,ξεφρενες βραδιες και κολασμενες καταστασεις!!Να παιξετε στο καζινο και να τα διπλασιασετε!
ευχομαι λοιπον να ρεφαρεις στη καθημερινοτητα σου... στην υγεια και στα επαγγελματικα σου!!καλη χρονια λοιπον!Οσες φορες επαιξα στο καζινο..καλυτερα μην σου πω τι πηρα.
Καλη χρονια να εχεις!
καλη χρονια με υγεια αφου φτασαμε να μην γνωριζουν καποιοι σε πια πολη βρισκεσαι αστα γαματα κοριτσιευχομαι λοιπον να ρεφαρεις στη καθημερινοτητα σου... στην υγεια και στα επαγγελματικα σου!!καλη χρονια λοιπον!
Σας ευχομαι για το 2020 χρονια πολλα χαρα υγεια ευτυχια,απιστευτα γλεντια, αξεχαστους οργασμους,ξεφρενες βραδιες και κολασμενες καταστασεις!!Να παιξετε στο καζινο και να τα διπλασιασετε!
και εδω την πεφτεις :- εεχεις γινει επικυινδινοςΓεια σου ευαρα
και εδω την πεφτεις :- εεχεις γινει επικυινδινος
Αυτό με τις ευχές κάθε χρόνο...Λες και οι περισσότεροι έχουν μεγάλες διαφορές από το πως πέρασαν τις προηγούμενες χρονιές.Άμα βάλουν την κασέτα τα ίδια πράγματα θα δουν.
Αν δεν σου έκατσε κανα τζοκερ,δεν έκανες κανα παιδί ή δεν σου'κατσε καμια μουνάρα ελληνίδα ή μη,τί να θυμάσαι από μια χρονιά;Γιατί όλα τ'άλλα θα'ναι συνηθισμένα.Ίσως μόνο οι νεοδημοκράτες να θυμούνται αυτή τη χρονιά και οι παοκτζήδες.Κατα τ'άλλα όλα συνηθισμένα κάθε χρόνο,δουλειά,φόροι,λογαριασμοί,τσακωμοί κλπ
Εντάξει μη βαράς. Είδα τις κριτικές και κατάλαβα ότι μένει Αθήνα. Αχχχ, όλα τα καλά η Αθήνα τα έχει. Λοιπόν εύχομαι το 2020 για τον εαυτό μου, να μπορέσω να κατέβω Αθήνα, να βρεθώ κι εγώ με το Ευάκι.καλη χρονια με υγεια αφου φτασαμε να μην γνωριζουν καποιοι σε πια πολη βρισκεσαι αστα γαματα κοριτσι