Νέα

Εύα Καϊλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sargiris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Απο ΟΛΑ Υαυτα τα αρχιδια, αρχιδια βγαινουνκ τα παιδια τους
Δεν χρειάζεται να είναι τόσο φευγατοι οι γονείς για να βγουν χαζεμενα παιδιά..
Απλώς δες τι κυκλοφορεί έξω....

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εντάξει αυτό ισχυει γενικά ρε φίλε, ποια με καριέρα στην πολιτική και σπουδές, θα κοιτάξει έναν με μισθό 800 ευρώ χωρίς περιουσία; Μέχρι και οι μουνάρες σε μαγαζιά της επαρχίας που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους ψάχνονται για τέτοια....

Αυτή την προώθησαν μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ παλιά (δεν ξέρω με τι τίμημα) και μετά την ψήφιζε ο λαουτζίκος να τον εκπροσωπεί....

Τώρα πια ότι και αν συμβεί πιστεύω χάλασε το ονομα της και θα μπει κ αυτή στα αζητητα....

Πάντως ήταν πολύ ωραία γκόμενα (πιθανολογώ και τώρα που μεγάλωσε) και ας μείνουμε σε αυτό....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
ΑΝ βρουμ στοιχεια θα κανει τον 1 χεονο απο τα τρια και στο μουνι τηε
Ζητω οι γνωστοι μαλακες Μπάοκ που την ψηφιζαν τοσα χρονια
Εγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ.και από Ν.Δ.και δεξιότερα....ποτέ όμως δεν ψήφισα Ζαγοράκη που η εξάχρονη ανηψια μου έχει μεγαλύτερο λεξιλόγιο από αυτόν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει αυτό ισχυει γενικά ρε φίλε, ποια από αυτές θα κοιτάξει έναν με μισθό 800 ευρώ χωρίς περιουσία;
Tην προώθησαν μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ παλιά (δεν ξέρω με τι τίμημα) και μετά την ψήφιζε ο λαουτζίκος να τον εκπροσωπεί....

Τώρα πια ότι και αν συμβεί πιστεύω χάλασε το ονομα της και θα μπει κ αυτή στα αζητητα....

Πάντως ήταν πολύ ωραία γκόμενα (πιθανολογώ και τώρα που μεγάλωσε) και ας μείνουμε σε αυτό....
Είναι απλά ένας σαχλοκωδων....

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Οι επιτυχίες συνεχίζονται:

Όλα τα λεφτά η έκφραση του Ελληνο-Βέλγου και της δημοσιογράφου στο 90+ όταν η δικηγοράρα των Γαλλικών και πιάνου απέδωσε την ουσία της υποθέσεως:

13D97546-B36A-4957-9668-AA487B0B7EC8.jpeg
μον αμι μπαγασιοναλ , λε κατασταζ ντα ατεν, ε τρεζ απελπιστικ, που σε λα αντμουνισιον, ε λα τσουτσουνιερ ...αυτα ειναι πιο προχωρημενα Γαλλικα σορμπον μπε και βάλε ,δεν τα ξερει ο μιχαλάκης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
μον αμι μπαγασιοναλ , λε κατασταζ ντα ατεν, ε τρεζ απελπιστικ, που σε λα αντμουνισιον, ε λα τσουτσουνιερ ...αυτα ειναι πιο προχωρημενα Γαλλικα σορμπον μπε και βάλε ,δεν τα ξερει ο μιχαλάκης
E de la magke de Voταnik που λεμε...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οι επιτυχίες συνεχίζονται:

Όλα τα λεφτά η έκφραση του Ελληνο-Βέλγου και της δημοσιογράφου στο 90+ όταν η δικηγοράρα των Γαλλικών και πιάνου απέδωσε την ουσία της υποθέσεως:

13D97546-B36A-4957-9668-AA487B0B7EC8.jpeg
Τάκα τάκα τάκα τα τάκα τάκα τάκα τα τάκα τάκα τάκα τα, καρδιά μου πως χτυπάς (Τέρης Χρυσός)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πάντως το γεγονός ότι, αν και έχει ήδη αποδειχτεί ότι τα Γαλλικά του είναι απαράδεκτα, συνεχίζει να μιλάει ο ίδιος αντί να προσλάβει ένα Μεταφραστή και να σώσει τουλάχιστον τις εντυπώσεις

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πάντως το γεγονός ότι, αν και έχει ήδη αποδειχτεί ότι τα Γαλλικά του είναι απαράδεκτα, συνεχίζει να μιλάει ο ίδιος αντί να προσλάβει ένα Μεταφραστή και να σώσει τουλάχιστον τις εντυπώσεις
Είναι αυτό που μας διακρίνει ως νεοέλληνες,αυτή η έπαρση και ξερολίαση ενώ είμαστε κατά κόρον φελλοί.

Αντιπαραβάλλω τον Ελληνοβέλγο που είναι μετρημένος αν και προφέσσορ.

Εγώ θα τον απέσυρα τον παπάρα από την Ελλάδα.Δεν καταλαβαίνει ότι δεν έχει ιδέα πώς παίζεται η μπάλλα εκεί;Τώρα την έβαλε σε ένα τρυπάκι του ‘θα σας δείξω εγώ,θα δείτε τί θα πάθετε’ λόγω τουρτούρ,

και βλέπω την πρόεδρο να δίνει πόνο με την ποινή στο τέλος……

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Ειναι πονηρός ο Κορωπής...
Σου λέει, θα τους τη σπάσω κανονικά με τη γλώσσα..
Στο τέλος θα με βαρεθούνε, θα με σιχαθούνε και θα μου πούνε πάρε τη Καϊλή σου και δρόμο απ' εδώ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πουτάνα Καϊλή, πουτάνα Καϊλή, δε σου 'φταναν οι πούτσες κατσε τώρα φυλακή

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Τι απέγινε αυτο το αθώο κορίτσι;
Πως το έμπλεξαν ετσι;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Σου μοιάζει για ξενέρωτη ?

eva-kaili.jpg
Για καραπουτανάρα μου μοιαζει εμενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το παρεσυραν οι Ιταλοι!
Ετσι εξηγηται, στην ελλαδα δεν εχουμε λαμογια πολιτικους, την εμπλεξαν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.843
Πόντοι
9.931
Κόμπλεξ ανωτερότητας, αλαζονεία και μεγάλη ιδεα για τον εαυτο του. Νομίζει οτι μιλάει καλα Γαλλικα και οτι αυτοι που τον κοροϊδεύουν το κάνουν απλος απο ζήλεια και φθονο επειδη ειναι μεγαλος και επιτυχημένος δικηγορος. Να δειτε οτι ο τυπος στο τελος θα την χαντακώσει την Καιλη με την γραμμή υπεράσπισης που ακολουθεί, οι αλλοι θα κανουν συμφωνια και θα τους τους δώσουν ολους για να πέσουν στα μαλακα και η Καιλη θα λεει ειμαι αθωα δεν ξερω τιποτα.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Βελτιώθηκε αρκετά πάντως. Τώρα τα διαβάζει.:confused:
Αφού λέει της είπαν να ομολογήσει για να αποφυλακιστεί και αρνήθηκε….για να μην πέσει το στίγμα στην κόρη,για το οποίο δεν είμαι σίγουρος.Πιο σίγουρο είναι ότι σκέφτεται ότι πολιτική τέλος αν ομολογήσει…..

Και θα καταδικαστεί στο τέλος αν της παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα,και οι μαφιόζι που θα συνεργαστούν θα την θάψουν ζωντανή στον δικαστή….

Ζαμέ αετέ Κορωπί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom