Φίλε μου είσαι αγράμματος μάλλον ή φαντάζεσαι πράγματα που εγώ δεν έγραψα ποτέ. Για τον Τράγκα.........εννοείς οτι δεν τους τα έχουν δεσμεύσει όλα? Αμφισβητείς τον οικονομικούς εισαγγελείς?
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, βαριέμαι, θα ήταν και άχρηστο άλλωστε,με αναγώστη του Μπαγκς Μπάνυ και με ολοφάνερο βλάκα που δηλώνει δημόσια ότι έχει λαδωσει πολιτικούς.
Το εαν καποιος ειναι αγραμματος και αν φαινεται τσολια μου. Ακομα δεν εχεις καταλαβει τι εχω γραψει στο πρωτο ποστ και απαντας σε καποιο φαντασιακο φιλο σου.
Ποιος σου ειπε οτι λαδωσα πολιτικους?
Προτειναν σε στενο φιλο για να προωθηθει εταιρεια στην Ελλαδα και Βαλκανια (4 εκατομυρρια τζιρο το χρονο στην Αμερικη) με εσωτερικα και ευρωπαικα κονδυλια ηθελαν ολοι μιζες. Ολοι. Μεχρι και οι γενικοι γραμματεις.
Και αμφισβητεις οτι παιζουν μιζες οταν εχεις προσβαση σε εξουσια και χρημα? Μεχρι και ο αντιδημαρχος Σουφλιου παιρνει μιζα για να φτιαξει το πεζοδρομο και εσυ ακομα περιμενεις οιονομικους εισαγγελεις και δικαιοσυνη να σε πεισει σα κακο μποτακι Ακη Παυλοπουλου.
Φαντασου να εισαι ενας τυπος που δεν εχει καταλαβει πως λειτουργει ο κοσμος που ζει.
Απο ποιο βουνο εχεις κατεβει? Αλλα εχεις και αποψη.
Δικαιολογεισαι μονο εαν εισαι κανενας μπαρμπας θειος ξεχασμενος στις εποχες του 60'. Αλλιως η κατασταση σου ειναι κλινικη.
Για τραγκα τα δεσμευσαν ολα μετα θανατον. Μονος σου τα λες χωρις ξυλο.
Ωραια φασουλα να βγαζεις και να ζεις με 150m μια ζωη και να στα δεσμευουν μετα θανατον.
Η δικαιοσυνη μιλησε.
Δωσε μου και εμενα τετοια δικαιοσυνη.
Για μογγολος αγραμματος καλα τα πηγες για πρωτη φορα. Μπηκες στο κλοουν γκρουπ και εσυ. Επομενος.