PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Υπάρχει μια μεγάλη διάφορα...... οι βιαστές δεν είναι εκλεγμένοι, δεν έχουν "βολευτεί" με την ψήφο των πολιτών.
Για τον Τραγκα και τους υπόλοιπους, όσοι παρακολουθούν την πολιτική ζωή στην χώρα, τα ήξεραν και τα έλεγαν, προφανώς όχι δημόσια ,γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση και κλείνει σπίτια, αλλά τελικά κανείς δεν γλυτώνει από το νόμο. Για τον Αδωνι, αν ξέρεις κάτι πήγαινε στον εισαγγελέα, διαφορετικά κόψε τον Μπαξεβάνη. Ο Παπαδημουλης μπορεί να δουλεύει τους ζαιους με παπατζες, αλλά κάτι παράνομο δεν έκανε.
Εχεις καψει τον εγκεφαλο σου απο τη πολυ τηλεοραση και πολιτικη και εχασες ολο το point.
Το point δεν ηταν να μου πεις εαν ο καθε ενας απο αυτους ειναι νομιμος η παρανομος. Ολοι νομιμοι ειναι. Οτι μιζα θες μπορεις να τη κανεις νομιμα.
Ουτε καταλαβες τι εγραψα.
Το οτι εισαι ενηλικας και ακομα πιστευεις μετα απο χιλιαδες χρονια οτι ο πολιτικος ειναι εκει για να βοηθησει τον φτωχο πολιτη εχεις χασει περιπου 1000 χρονια πολιτικης ιστοριας. Και εισαι ακριβως το αρχετυπο του αναλωσιμου πολιτη που και θα υπεραμυνθει του κομματος και νομιζει οτι επηρρεαζει και τις καταστασεις κιολας.
Το ¨πηγαινε στον εισαγγελεα¨ ειναι βγαλμενο απο ασυλο ανιατων πανελ Ευαγγελατου.
Επισης το"κανεις δε γλυτωνει απο το νομο" αφου εχει πεθανει ο Τραγκας εχοντας 150m ειναι ο ακριβης ορισμος του "γλυτωσε απο το νομο".
Μου αρκει που εχω παρει γευση απο πρωτο χερι (πρωτογενης εμπειρια με πολιτικους και μιζες) δε χρειαζεται να αναμασω διανοητικα φτηνα τσιτατα περι εισαγγελεων, νομιμων και ηθικων. Τα εχω λυσει χρονια μεσα μου εσυ ακομα αμφιταλαντευεσαι περι "δημοκρατιας" και "ψηφου πολιτων".
Τελευταία τροποποίηση: