Aprofilaktos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 201
Η κυρία δεν είναι ανήλικη να πεις ότι την παρέσυρε ο Ιταλός και Έλληνα να είχε σύντροφο την παρανομία την έχει στο τσεπάκι.
Η κυρία δεν είναι ανήλικη να πεις ότι την παρέσυρε ο Ιταλός και Έλληνα να είχε σύντροφο την παρανομία την έχει στο τσεπάκι.
Την είχε πετύχει μια φορά Σαλλλλλλονίκη αλλά η ηλίθια κοίταζε το κινητό της οπότε την έκλασε και δεν ξανασχολήθηκεΤύπε pnewman λες ο Σαντ Μαν να έχει παρακολουθήσει με ποιόν τα έχει η Εύα κλπ?
Εχω πετυχει Ραπτη,Αριστοτελους ή Καμαρα ειχε μια ενημερωση (για το ειντς νομιζω) και φορουσαν ολες ροζ μπλουζακια.Την είχε πετύχει μια φορά Σαλλλλλλονίκη αλλά η ηλίθια κοίταζε το κινητό της οπότε την έκλασε και δεν ξανασχολήθηκε
Εχω πετυχει Ραπτη,Αριστοτελους ή Καμαρα ειχε μια ενημερωση (για το ειντς νομιζω) και φορουσαν ολες ροζ μπλουζακια.
εχω αποκλειστικο απο τις γυναικειες φυλακες ...Παιδες οποιος εχει το βιντεακι της παρτουζας της Ευας στο κοτερο, pm κι εδω παρακαλω.
Δεν πηγα κοντα,ειχε και κατι σαβουρες και φοβηθηκαΆσε τα μπλουζάκια
Σουτιέν φορούσαν ?
Και ο Πετρόμπεης τύπε.....ο μαθουσαλας στα νιατα του τυπε
Μπράβο τύπε καλά έκανες safety firstΔεν πηγα κοντα,ειχε και κατι σαβουρες και φοβηθηκα
Εχω πετυχει Ραπτη,Αριστοτελους ή Καμαρα ειχε μια ενημερωση (για το ειντς νομιζω) και φορουσαν ολες ροζ μπλουζακια.
Δεν την πέτυχε στη κωριό?Την είχε πετύχει μια φορά Σαλλλλλλονίκη αλλά η ηλίθια κοίταζε το κινητό της οπότε την έκλασε και δεν ξανασχολήθηκε
Aπο εκει περνουσα σχεδον καθημερινα,δεν το ηξερα.Εν τω μεταξυ η Ελενιτσα οταν ηταν πιο νεα μου εβγαζε κατι το γερασμενο πανω της,σαν θειτσα,τωρα δεν με χαλαει τοσο.Η Ευα πραγματι πιο ομορφη,αλλα οπως αποδειχτηκε πιο κουτοπονηρη.αλλη μια ζιταβι με target group καθυστερημενων φεμινιστριων και γιαγιαδων....
αυτη επενδυσε στο metoo πολυ πριν γινει μοδα.....Καμαρα ειναι το γραφειο της.....Εγνατια με Ιασωνιδου.
τουλαχιστον η Ευα εχει φυσικη ομορφια.....η Ελενιτσα βαζει απο ψευτικα μαλλια(εξτενσιονς) μεχρι οτιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε..
καμια σχεση μεταξυ τους.......τη ριχνει και καμια 7ετια... πνευματικο τους τεκνο η Σαλαγκουδη....κορη του πρωην πολιτικου
...το τριο στουτζες του αστικου φεμινισμου..!!! γυναικες παραδειγμα προς αποφυγιν .....της μια νυχτας!
φανατικες πολεμιες του θεσμου της οικογενειας ,ασχετα αν το παιζουν συντηρητικες στο ποπολο
Γιατί το αυτί του Κύρτσου κάπου έπιασε τα 35εκ. Πότε??Αυτός ο μαλακας ο Κύρτσος που πετάχτηκε να πει την ατάκα του αφού τα ήξερε όλα αυτά γιατί δεν μας ότι πάει να καταθέσει στη δικαιοσύνη για να βοηθήσει στην υπόθεση παρά πετάγεται και μιλάει για ένα σούπερ πόσο που δεν έχει αναφερθεί άλλου.Ολο μαλακίες.
Δεν την πέτυχε στη κωριό?
Ετσι λένε ότι το ανάρτησε ο Κύρτσος.Κοιτα δεν πιστεύω τίποτα.Πιασανε τον πατέρα της με βαλίτσα γεμάτη μετρητά που ετοιμαζοταν να διαφύγει και αντί να τον μπουζουριασουν τον αφήσανε ελεύθερο;λίγο περίεργο αυτό.η δεν μας τα λένε καλάΓιατί το αυτί του Κύρτσου κάπου έπιασε τα 35εκ. Πότε??
Το πιο πιθανό τώρα με τις συλλήψεις και τις έρευνες.
Υπάρχουν όντως τα 35εκ??
Θα δούμε.
Σημασία έχει πως ξεκίνησαν τον Ιούλιο να ψάχνουν και την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν τα ντου.
Αρχή είναι ακόμα.
Μια χαρά στα λένε, το μόνο που χρειάζεται να καταλάβεις είναι πως το κύκλωμα αυτό λειτουργούσε για πολύ καιρό και ξεκίνησαν να τους παρακολουθούν από τον Ιούλιο.Ετσι λένε ότι το ανάρτησε ο Κύρτσος.Κοιτα δεν πιστεύω τίποτα.Πιασανε τον πατέρα της με βαλίτσα γεμάτη μετρητά που ετοιμαζοταν να διαφύγει και αντί να τον μπουζουριασουν τον αφήσανε ελεύθερο;λίγο περίεργο αυτό.η δεν μας τα λένε καλά
στην περιφερεια λενεισχυει οτι ο πατερας ηταν χωμενος στο Παπαγεωργιου , τον ξηλωσε ο Πολακης και τον ξαναεβαλε η ΝΔ ?
Ισχύει όντως.ισχυει οτι ο πατερας ηταν χωμενος στο Παπαγεωργιου , τον ξηλωσε ο Πολακης και τον ξαναεβαλε η ΝΔ ?