Γιατί φίλε μου πως μπήκε στην πολιτική? Επειδή ήταν δημοκράτισσσα? Δεν ξέρεις ποιός την έσπρωχνε και την προώθησε στο ΠΑΣΟΚ?
Ε ναι.
Απλα γελαω με ολους αυτους που κατακεραυνωνουν τη Καιλη λες και εκανε κανενα ειδεχθες εγκλημα.
Για τους βιαστες δε φωναζαν ετσι.
Οι ιδιοι που βγηκαν μετα το θανατο του Τραγκα να μας κανουν αποκαλυψεις...
Οταν ηταν ζωντανος τα ξεραν και ελεγαν "ετσι ειναι το συστημα"
Πηρε μιζα για να υποστηριξει καποιο ιδωτικο συμφερον. Εδω ξερω φιλικο ατομο που για να προωθησει την επιχειρηση του σε εκθεσεις στο εξωτερικο με επικεντρο τη διαφημιση της Ελλαδας του ζηταγαν ολοι μιζες αλλιως δεν επαιρνε κονδυλιο. Απο υπουργους μεχρι τους γενικους γραμματεις ηθελαν χρημα.
Ο Παππας πηγαινε Βενεουζελα με δικηγορο offshore και trust manager. (για πανω απο οκταψηφιο 10εκατομμυρια+ κανεις τετοια πραγματα)
Ο Παπαδημουλης εχει 30 σπιτια.
Αδωνις βαλιτσες. Και ελεγε δεν εχω μια στο λογαριασμο μου. Ελατε να δειτε οτι εχω χαλασμενα κουφωματα στο σπιτι.
Ολοι με προσβαση εξουσιας παιρνουν μιζες και λαδωματα.
Ολοι. Αμερικανοι, Ευρωπαιοι. Ολοι.
Η τυπισσα κατι εκανε λαθος, πιθανον αλαζονικη και δεν επαιξε με τους κανονες τους και τη καρφωσαν.
Και για να κανει αυτα ο τελευταιος τροχος της αμαξης σκεψου τι γινεται παραπανω..
Οσοι κανουν τους κατακεραυνωτες και τους πεφτοσυννεφακιδες εχουν καποιο ψυχικο και διανοητικο προβλημα. Και μου τη δινουν περισσοτερο και απο τη Καιλη ακομα.