satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.848
- Πόντοι
- 3.556
Κάτω τα χέρια από την Ευάρα.Απλά μια όμορφη πολιτικός. Από τη ζήλια τους κοιτάξαν να την φάνε. Δε θα τους περάσει.
Κάτω τα χέρια από την Ευάρα.Απλά μια όμορφη πολιτικός. Από τη ζήλια τους κοιτάξαν να την φάνε. Δε θα τους περάσει.
Δεν πηγες να διαμαρτυρηθεις με κανενα πανο εξω απο την φυλακη ομως.Κάτω τα χέρια από την Ευάρα.
Πήγαν άλλοι πιο δυνατοί από μένα.Δεν πηγες να διαμαρτυρηθεις με κανενα πανο εξω απο την φυλακη ομως.
Δεν πηγες να διαμαρτυρηθεις με κανενα πανο εξω απο την φυλακη ομως.
Πιο δυνατοί μυϊκά, εγκεφαλικά, οικονομικά; Μην μας κρατάς σε αγωνία τύπε μου .Πήγαν άλλοι πιο δυνατοί από μένα.
Σαν τους Δυνατούς στο Βυζάντιο.Πιο δυνατοί μυϊκά, εγκεφαλικά, οικονομικά; Μην μας κρατάς σε αγωνία τύπε μου .
Εχω την υποψια οτι υπονοεις κατι,αλλα ολοι ξερουν τις απανθρωπς συνθηκες και το κολαστηριο που την ειχαν κλεισμενηΤο Σατώ που χαν μπουζουριάσει την Ζαμέ Κορωπι έχει είσοδο πως να πάει ο φιλος κύριος τύπος ;
Εχω την υποψια οτι υπονοεις κατι,αλλα ολοι ξερουν τις απανθρωπς συνθηκες και το κολαστηριο που την ειχαν κλεισμενη
Είχαν τελειώσει τα εισιτήρια για Βρυξέλλες και δεν πρόλαβε το παιδί...Δεν πηγες να διαμαρτυρηθεις με κανενα πανο εξω απο την φυλακη ομως.
Σωστό.Με πρόλαβες.Είχαν τελειώσει τα εισιτήρια για Βρυξέλλες και δεν πρόλαβε το παιδί...
Tυπος @brabus67 θα σε διαφωτισει για τις ομελετες στα μπραντσαδικα,που πας να πουλησεις και πνευμαΠέρασε το Ευάκι συνθήκες του Πεταλούδα γαμωτο … πρωινό σκέψου δεν ήταν σαν το Ritz αλλά έπαιζε στα ίσα το καλύτερο μπραντσάδικο της Αθήνας
Αν δεν έχει μπιφτεκοπιτα και Γάλα Κουκάκη από Μακεδονία με βραβείο γεύσης ...Ε,δεν θα λέει και πολλά.Πέρασε το Ευάκι συνθήκες του Πεταλούδα γαμωτο … πρωινό σκέψου δεν ήταν σαν το Ritz αλλά έπαιζε στα ίσα το καλύτερο μπραντσάδικο της Αθήνας
Aντε η Κα'ι'λη ήταν στο ίδιο μαντρί...την Ράπτη πως την έφαγε ενώ δεν ήταν στο ίδιο μαντρί;
Αν δεν έχει μπιφτεκοπιτα και Γάλα Κουκάκη από Μακεδονία με βραβείο γεύσης ...Ε,δεν θα λέει και πολλά.
Με Ανδρέα Μεγάλο Αρχηγό πήραν από εκεί οι επίγονοί του στο ΠΑΣΟΚ.Αφου στη ΝΔ όλοι ανέραστοι είναι ρε,οι γαμιάδες πάντα ήταν οι πασοκοι
Μια περίπτωση που θυμάμαι που σβήστηκε θεμα ηταν της Ιωάννας Σιαμπάνη, ομως μετα απο καποιο διάστημα έφτιαξαν καινούργιο και απο τοτε υπαρχει κανονικα.... Ειλικρινά δεν ξερω τι παιζειΈχει συμβεί με πολλές.
Ισχύει...Αφου στη ΝΔ όλοι ανέραστοι είναι ρε,οι γαμιάδες πάντα ήταν οι πασοκοι
Πώς μπορώ να βρω κάνα φυλλάδιο με το μενού της φυλακής;;;;Μισελενάτο είναι αυτό ; Ε δε λέει μια μπροστά στη φυλακή