satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.848
- Πόντοι
- 3.556
Τον εμπνέουν τα καθαρόαιμα άλογα του Βορρά.Δεν έχει αφήσει σαλονικιά αυτός ο Λοβέρδος.Ράπτη...Καϊλή...
Τον εμπνέουν τα καθαρόαιμα άλογα του Βορρά.Δεν έχει αφήσει σαλονικιά αυτός ο Λοβέρδος.Ράπτη...Καϊλή...
Καλα αν ισχύει οτι καθόταν να την γαμαει ο γερο χοντρο-Παγκαλος για να προωθηθεί μεσα στο Πασοκ μιλάμε για μεγάλη ξεφτιλισμένη πουτανα!! Σιχάθηκα!Για όσους δεν ξέρουν η Καϊλή στα 24 της με τις ευλογίες του Βούγια - διεκπεραιωτής του πασόκ στην ΕΘσσαλονίκη - εκλέχτηκε στο δημ. συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τότε ήταν που την έπιασε γραμμή ο Πάγκαλος και ο Λοβέρδος. Ο πρώτος ήταν αυτός ο οποίος έναντι "πληρωμών" σε είδος την κατέβασε στις εκλογές του 2004, όπου και κατέλαβε εκλόγιμη θέση αλλά επειδή πήρε την έδρας της ο ΓΑΠ δεν έγινε βουλευτής... Ο δε πατέρας της γνωστός στα κόλπα με εργολαβίες και δικαστήρια για έργα από περιφέρεια και δήμους, καμάρωνε.... Η κάθοδος της στην Αθήνα έγινε με backup Λοβέρδο και Πάγκαλο οι οποίοι της το είχαν κάνει πηγάδι. Μία τύπισσα η οποία έχει πάρει τους πάντες και επειδή είχε κάποιες πλάτες νόμιζε ότι θα κατακτήσει τα πάντα την στιγμή που δεν διέφερε καθόλου από την κλασσική Ελληνίδα φοιτήτρια που παίρνει πτυχίο επειδή σκάει με το βρωμόστρινγκο σε κάθε εξεταστική και κάνει ματάκια στον καθηγητή. Αυτά για όσους γουστάρουν την Καϊλή... Εγώ προσωπικά την σιχαίνομαι..
τύπε μου, και αυτές που εμείς γλωσσοφιλάμε και γλυφομουνιάζουμε στα μασαζοστούντιο, τύποι σαν τον Πάγκαλο τις παίρνουν καθημερινά.Καλα αν ισχύει οτι καθόταν να την γαμαει ο γερο χοντρο-Παγκαλος για να προωθηθεί μεσα στο Πασοκ μιλάμε για μεγάλη ξεφτιλισμένη πουτανα!! Σιχάθηκα!
Και με παρατσούκλι " η Καλτσοδέτα " η κυρία! Αν θυμάστε οι παλαιότεροι.Καλα αν ισχύει οτι καθόταν να την γαμαει ο γερο χοντρο-Παγκαλος για να προωθηθεί μεσα στο Πασοκ μιλάμε για μεγάλη ξεφτιλισμένη πουτανα!! Σιχάθηκα!
Καλα αν ισχύει οτι καθόταν να την γαμαει ο γερο χοντρο-Παγκαλος για να προωθηθεί μεσα στο Πασοκ μιλάμε για μεγάλη ξεφτιλισμένη πουτανα!! Σιχάθηκα!
Δεν ξέρω ρε τυπε αλλά εγώ όταν βλέπω ωραία γυναίκα να τραβιέται με παχύσαρκους κωλογερους με πιάνει μια αηδία, μια σίχασια... Είναι το όριο μου στη ξεφτίλα που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για το χρήμα και την επαγγελματική άνοδο.Σιγά,εδώ οι γυναίκες για το εύκολο χρήμα γαμιούνται καθε με΄ρα με Πάγκαλους,με γύφτους,με πακιστανούς και δε συμμαζεύεται.Για χρήμα ή προώθηση είναι ικανές να κάνουν τα πάντα
θες να σου χτυπησει κανενας ασφαλιτης την πορτα μηπως?Κατι αλλο ασχετο αλλα γιατι σβήστηκε το θεμα της Ελλης Παπαγγελη; Εχει τετοιες ακρες στο Bourdela η τυπισσα και μπορει και σβήνει θεματα;;
Δεν κατάλαβα τυπε τι εννοείς; Δουλεύει για την ασφάλεια η κοπέλα;θες να σου χτυπησει κανενας ασφαλιτης την πορτα μηπως?
Έχει συμβεί με πολλές.Κατι αλλο ασχετο αλλα γιατι σβήστηκε το θεμα της Ελλης Παπαγγελη; Εχει τετοιες ακρες στο Bourdela η τυπισσα και μπορει και σβήνει θεματα;;
Μην κάνεις κυριακάτικες ερωτήσεις Κυριακή, δεν είπαμε ότι το bou είναι π€τσωμένο site?Κατι αλλο ασχετο .....
Aντε η Κα'ι'λη ήταν στο ίδιο μαντρί...την Ράπτη πως την έφαγε ενώ δεν ήταν στο ίδιο μαντρί;Δεν έχει αφήσει σαλονικιά αυτός ο Λοβέρδος.Ράπτη...Καϊλή...
Την έφαγε εποχή Κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου λογικά.Aντε η Κα'ι'λη ήταν στο ίδιο μαντρί...την Ράπτη πως την έφαγε ενώ δεν ήταν στο ίδιο μαντρί;
Σωστά...συγκυβέρνηση...συνεργασία!Την έφαγε εποχή Κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου λογικά.
Εκαναν την Κυβέρνηση Συνεργασίας κυριολεκτικά πράξη αυτοί οι δύο.Σωστά...συγκυβέρνηση...συνεργασία!
Κατι αλλο ασχετο αλλα γιατι σβήστηκε το θεμα της Ελλης Παπαγγελη; Εχει τετοιες ακρες στο Bourdela η τυπισσα και μπορει και σβήνει θεματα;;
Δικια του να υποθεσω,γιατι εχει και σαϊνια το σαηΚάποιος μαλακας μέλος θα ανέβασε φωτό μα φάτσα
Έχουμε το σχετικό βίντεο;Εκαναν την Κυβέρνηση Συνεργασίας κυριολεκτικά πράξη αυτοί οι δύο.
Δεν ξέρω ρε τυπε αλλά εγώ όταν βλέπω ωραία γυναίκα να τραβιέται με παχύσαρκους κωλογερους με πιάνει μια αηδία, μια σίχασια... Είναι το όριο μου στη ξεφτίλα που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για το χρήμα και την επαγγελματική άνοδο.
Βλέπε Σπυροπούλου, η τύπισσα θα έπρεπε κανονικά να είναι ένα χυσοδοχειο για φραγκατους τύπους και αντί αυτού το παίζει κυρία αφού πήγε ο μαλάκας ο Σταθοκωστοπουλος και την έκανε μάνα του παιδιού του... Ποια; Αυτή που έγλυφε τα γέρικα μαραμένα αρχίδια του Κοντομηνά... Γάμησετα!
Δικια του να υποθεσω,γιατι εχει και σαϊνια το σαη