Νέα

Εύα Καϊλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sargiris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.583
Πόντοι
9.931
Για όσους δεν ξέρουν η Καϊλή στα 24 της με τις ευλογίες του Βούγια - διεκπεραιωτής του πασόκ στην ΕΘσσαλονίκη - εκλέχτηκε στο δημ. συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τότε ήταν που την έπιασε γραμμή ο Πάγκαλος και ο Λοβέρδος. Ο πρώτος ήταν αυτός ο οποίος έναντι "πληρωμών" σε είδος την κατέβασε στις εκλογές του 2004, όπου και κατέλαβε εκλόγιμη θέση αλλά επειδή πήρε την έδρας της ο ΓΑΠ δεν έγινε βουλευτής... Ο δε πατέρας της γνωστός στα κόλπα με εργολαβίες και δικαστήρια για έργα από περιφέρεια και δήμους, καμάρωνε.... Η κάθοδος της στην Αθήνα έγινε με backup Λοβέρδο και Πάγκαλο οι οποίοι της το είχαν κάνει πηγάδι. Μία τύπισσα η οποία έχει πάρει τους πάντες και επειδή είχε κάποιες πλάτες νόμιζε ότι θα κατακτήσει τα πάντα την στιγμή που δεν διέφερε καθόλου από την κλασσική Ελληνίδα φοιτήτρια που παίρνει πτυχίο επειδή σκάει με το βρωμόστρινγκο σε κάθε εξεταστική και κάνει ματάκια στον καθηγητή. Αυτά για όσους γουστάρουν την Καϊλή... Εγώ προσωπικά την σιχαίνομαι..
Καλα αν ισχύει οτι καθόταν να την γαμαει ο γερο χοντρο-Παγκαλος για να προωθηθεί μεσα στο Πασοκ μιλάμε για μεγάλη ξεφτιλισμένη πουτανα!! Σιχάθηκα!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.731
Πόντοι
6.946
Καλα αν ισχύει οτι καθόταν να την γαμαει ο γερο χοντρο-Παγκαλος για να προωθηθεί μεσα στο Πασοκ μιλάμε για μεγάλη ξεφτιλισμένη πουτανα!! Σιχάθηκα!
τύπε μου, και αυτές που εμείς γλωσσοφιλάμε και γλυφομουνιάζουμε στα μασαζοστούντιο, τύποι σαν τον Πάγκαλο τις παίρνουν καθημερινά. :(:confused:

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.813
Πόντοι
456
Και με παρατσούκλι " η Καλτσοδέτα " η κυρία! Αν θυμάστε οι παλαιότεροι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.729
Πόντοι
3.656

Σιγά,εδώ οι γυναίκες για το εύκολο χρήμα γαμιούνται καθε με΄ρα με Πάγκαλους,με γύφτους,με πακιστανούς και δε συμμαζεύεται.Για χρήμα ή προώθηση είναι ικανές να κάνουν τα πάντα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.583
Πόντοι
9.931
Σιγά,εδώ οι γυναίκες για το εύκολο χρήμα γαμιούνται καθε με΄ρα με Πάγκαλους,με γύφτους,με πακιστανούς και δε συμμαζεύεται.Για χρήμα ή προώθηση είναι ικανές να κάνουν τα πάντα
Δεν ξέρω ρε τυπε αλλά εγώ όταν βλέπω ωραία γυναίκα να τραβιέται με παχύσαρκους κωλογερους με πιάνει μια αηδία, μια σίχασια... Είναι το όριο μου στη ξεφτίλα που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για το χρήμα και την επαγγελματική άνοδο.

Βλέπε Σπυροπούλου, η τύπισσα θα έπρεπε κανονικά να είναι ένα χυσοδοχειο για φραγκατους τύπους και αντί αυτού το παίζει κυρία αφού πήγε ο μαλάκας ο Σταθοκωστοπουλος και την έκανε μάνα του παιδιού του... Ποια; Αυτή που έγλυφε τα γέρικα μαραμένα αρχίδια του Κοντομηνά... Γάμησετα!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Κατι αλλο ασχετο αλλα γιατι σβήστηκε το θεμα της Ελλης Παπαγγελη; Εχει τετοιες ακρες στο Bourdela η τυπισσα και μπορει και σβήνει θεματα;;
θες να σου χτυπησει κανενας ασφαλιτης την πορτα μηπως?

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.328
Πόντοι
446
  • Like
Αντιδράσεις: satov1

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.784
Πόντοι
9.297
  • Χαχα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Κατι αλλο ασχετο αλλα γιατι σβήστηκε το θεμα της Ελλης Παπαγγελη; Εχει τετοιες ακρες στο Bourdela η τυπισσα και μπορει και σβήνει θεματα;;

Κάποιος μαλακας μέλος θα ανέβασε φωτό μα φάτσα :confused:

• Like

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Δεν ξέρω ρε τυπε αλλά εγώ όταν βλέπω ωραία γυναίκα να τραβιέται με παχύσαρκους κωλογερους με πιάνει μια αηδία, μια σίχασια... Είναι το όριο μου στη ξεφτίλα που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για το χρήμα και την επαγγελματική άνοδο.

Βλέπε Σπυροπούλου, η τύπισσα θα έπρεπε κανονικά να είναι ένα χυσοδοχειο για φραγκατους τύπους και αντί αυτού το παίζει κυρία αφού πήγε ο μαλάκας ο Σταθοκωστοπουλος και την έκανε μάνα του παιδιού του... Ποια; Αυτή που έγλυφε τα γέρικα μαραμένα αρχίδια του Κοντομηνά... Γάμησετα!

Σταθωκοστό άμα δεν υπήρχε η μαφία θα ταν τόσο πετυχημένος επιχειρηματίας όσο και η επιλογή να κάνει μανα τη Σπυροπουλου :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom