Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
να συμπληρωσω τη φιλη μου τη μαρκελλα!!!σπανια γραφω προσωπικα για ατομα..!!!!και ειδικα με την ευα τα λεμε και κατ ιδιαν...τη θεωρω φιλη μου...είναι φιλη μου..αλλα επειδή πολλες φορες εχουν γραφτει μαλακιες...θελω να πω..ισως να μιλαμε για το καλυτερο και το πιο ακομπλεξαριστο ατομο που εχω γνωρισει...θεα εμφανισιακά πραγματικη...τα λογια δεν περιγραφουν...και γενικα είναι το παιδι που θελω και δημοσια εδώ να του ευχηθω τα καλυτερα...γλυκια μου φιλεναδα πολύ αγαπη για τη νεα χρονια και γενικοτερα!!!!!!!!!!!!!το ειχα αναγκη να σου γραψω κατι διθυραμβικο μεσα από την καρδια μου!!!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
καλα στεφανα μουτρο

opel2000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
191
Πόντοι
1
δουλευες στο 104 αχαρνων?αν ναι σε ψαχνω χρονιααα!!!!

opel2000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
191
Πόντοι
1
αντι να γραφετε εξυπναδες δεν απαντατε καλυτερα λεω εγω!!!ειναι η οχι?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Συνημμένα

• Eua 23.9.14.jpg
    Eua 23.9.14.jpg
    158,5 KB · Εμφανίσεις: 109

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
χαθηκες ομορφια !!!!!!!!!!!!!!!
που εισαι ?

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
Καλημερα στο νο 1..! Απλα..!!  :tits:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αστέρι θα μας κάνεις την έκπληξη να επανεμφάνιση?

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Αν διάβαζες καλύτερα ίσως και να καταλάβαινες πως δεν με ενδιαφέρει το να με πουν όμορφη η μπάζω ,,, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ,  όχι αυτοί που είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και δεν ξέρουν τι να πουν και γράφουν ότι θέλουν … εσύ γιατί θίχτηκες για την ηλικία σου σε ξέρει κανείς εδώ????  Και όσο για τα θετικά η τα αρνητικά για μένα είναι καλοδεχούμενα από ανθρώπους ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ . και όχι για κάποιους να χαμε να λέγαμε … Τώρα για το αν θελήσω να αποσυρθεί το δικό μου Θρεντ δεν νομίζω ότι κι αυτό σε αφορά εκτός και αν θέλεις να είσαι και διαχειριστής στο μπουρδελα..  και όσο για την ενημέρωση που λες για πολλοστή φορά είσαι λάθος και δείχνεις άλλη μια μεριά ανθρώπων που δεν ξέρουν την τύφλα τους και κάθονται και σχολιάζουν έτσι για να λέμε …. Άρα πόσο αντικειμενικός είσαι εσύ στην κριτική σου ??? η μάλλον πόσο αληθινός ????  άρα μήπως εσύ αρπάζεσαι ???? και οι άλλες που λες ότι σου λένε για μένα πες τους να προσέχουν μην δαγκώσουν την γλωσσά τους και φαρμακωθούν … ….

Πως να διαφωνησει καποιος με αυτα που λεει;;;

mopface

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα βρεθει με την ευα πριν 1 χρονο περιπου..Θεα...Δεν ειμαι παθητικος αλλα δουλευε το εργαλειο..Χυσαμε σχεδον μαζι...Δυστυχως με πηρανε τα σκαγια... :lheel: :lheel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom