να συμπληρωσω τη φιλη μου τη μαρκελλα!!!σπανια γραφω προσωπικα για ατομα..!!!!και ειδικα με την ευα τα λεμε και κατ ιδιαν...τη θεωρω φιλη μου...είναι φιλη μου..αλλα επειδή πολλες φορες εχουν γραφτει μαλακιες...θελω να πω..ισως να μιλαμε για το καλυτερο και το πιο ακομπλεξαριστο ατομο που εχω γνωρισει...θεα εμφανισιακά πραγματικη...τα λογια δεν περιγραφουν...και γενικα είναι το παιδι που θελω και δημοσια εδώ να του ευχηθω τα καλυτερα...γλυκια μου φιλεναδα πολύ αγαπη για τη νεα χρονια και γενικοτερα!!!!!!!!!!!!!το ειχα αναγκη να σου γραψω κατι διθυραμβικο μεσα από την καρδια μου!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
καλα στεφανα μουτρο
καλα στεφανα μουτρο
θα μου βρεις γαμπρο???
θα μου βρεις γαμπρο???
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
αντε σοβαρα ?????ένα ένα τ λεςθα μου βρεις γαμπρο???
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
....και μάλλον θα ψάχνεις για πολλά ακόμα....δουλευες στο 104 αχαρνων?αν ναι σε ψαχνω χρονιααα!!!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
....και μάλλον θα ψάχνεις για πολλά ακόμα....
ετσι
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
....και μάλλον θα ψάχνεις για πολλά ακόμα....
Όχι και εξαφανισμένη . σε λίγο θα μου πεις ότι με ψάχνει και η Νικολουλη …. Καλημέρα μια υπέροχη μέρα εύχομαι σε όλους
Όχι και εξαφανισμένη . σε λίγο θα μου πεις ότι με ψάχνει και η Νικολουλη ….
ο λαος σου θελει να σε δει και παλι
…. Καλημέρα μια υπέροχη μέρα εύχομαι σε όλους
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
Εύα γύρνα πίσω στο λαό σου...Όχι και εξαφανισμένη . σε λίγο θα μου πεις ότι με ψάχνει και η Νικολουλη …. Καλημέρα μια υπέροχη μέρα εύχομαι σε όλους
tattoo35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αν διάβαζες καλύτερα ίσως και να καταλάβαινες πως δεν με ενδιαφέρει το να με πουν όμορφη η μπάζω ,,, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , όχι αυτοί που είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και δεν ξέρουν τι να πουν και γράφουν ότι θέλουν … εσύ γιατί θίχτηκες για την ηλικία σου σε ξέρει κανείς εδώ???? Και όσο για τα θετικά η τα αρνητικά για μένα είναι καλοδεχούμενα από ανθρώπους ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ . και όχι για κάποιους να χαμε να λέγαμε … Τώρα για το αν θελήσω να αποσυρθεί το δικό μου Θρεντ δεν νομίζω ότι κι αυτό σε αφορά εκτός και αν θέλεις να είσαι και διαχειριστής στο μπουρδελα.. και όσο για την ενημέρωση που λες για πολλοστή φορά είσαι λάθος και δείχνεις άλλη μια μεριά ανθρώπων που δεν ξέρουν την τύφλα τους και κάθονται και σχολιάζουν έτσι για να λέμε …. Άρα πόσο αντικειμενικός είσαι εσύ στην κριτική σου ??? η μάλλον πόσο αληθινός ???? άρα μήπως εσύ αρπάζεσαι ???? και οι άλλες που λες ότι σου λένε για μένα πες τους να προσέχουν μην δαγκώσουν την γλωσσά τους και φαρμακωθούν … ….
Πως να διαφωνησει καποιος με αυτα που λεει;;;