Αγαπημένε μου Βασίλη καλημέρα, η δεν ξέρεις τι γράφεις , η δεν καταλαβαίνεις την σημασία τον λέξεων σου .
!ον είπες ότι Πάχυνα , οκ , τι κι αν πάχυνα η αδυνάτισα απ την στιγμή που δεν με έχεις δει από κοντά ??????? αλλά και να πήρα κιλά τι σε αφορά εσένα το φαγητό σου σου κλέβω ???? και στο φινάλε πάει ο καιρός που πουλούσα την βιτρίνα μου για να επιβιώσω οπότε όσα κιλά θέλω θα πάρω και ότι θέλω θα τα κάνω ….
2ον είπες ότι γέρασα … ναι λοιπών γέρασα οπότε μην με προτιμήσεις .. αν στα 38 μου είμαι εγώ γριά εσύ στα 50 πλας τι είσαι ??? πιπίνι ???? μην τρελαθώ δηλαδή …
3ον ότι ασχολούμαι με κάτι άλλο λες , είναι κακό ???? και ναι παράλληλα με την δουλεία μου στο Αγκύρας κοίταζα να τελειώσω ένα ΙΕΚ κι αυτό κακό είναι ???? παρεξηγήσιμο κι αυτό ???? και τέλος πάντων δεν έχω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω ??? και όσο για το εξαφανισμένη δεν πιστεύω πάλι ότι κι αυτό σε αφορά , αυτοί που θέλω να με δουν με βλέπουν και περνάμε και πολύ καλά ……
Όσο για την συγγνώμη σου για μένα είναι μη αποδεκτή … και πάλι πολύ καλημέρα σου ….
καμμια σχεση αυτα που λες , με την πραγματικοτητα... εγω απλα ανεφερα πληροφοριες απο τριτους εδω στο φορουμ που ρωτουσαν για σενα... στο φιναλε , προσωπικες αποψεις του καθενος ειναι εδω μεσα-γι αυτο αλλωστε λεγεται και forum... εγω ουτε κατηγορησα εσενα ουτε σε προσβαλα... απλα ειπα οτι ισως αποσυρθηκες . δεν σε ειπα ουτε γρια ουτε χοντρη, στο ξαναλεω... ουτε οτι ειναι κακο που ασχολεισαι με την αισθητικη... δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαζεσαι και νιωθεις οτι σε προσβαλουν επειδη δεν ειδες καποιο αρεστο σε σενα , σχολιο... τι να πουν αλλες κοπελες του χωρου , εδω μεσα που τις κραζουν και τις προσβαλουν πατοκροφα με εκφρασεις μπαζο ξεπετα ηλιθια κλπ....? αυτα ειναι κατακριτεα ... οχι μια απλη αναφορα διαφορων πληροφοριων για σενα... στο μονο που εχεις δικιο ειναι στο σχολιο ¨"παχυνε" γιατι οντως απο κοντα δεν σε ειδα. εκει κολλαει και η συγνωμη τοσο προς εσενα οσο και προς αυτους που διαβαζουν ωστε να μην τους παραπληροφορω... ξαναλεω, οτι μου ειπαν κοπελες του χωρου ανεφερα και συγνωμη που ελαφρα την καρδια και χωρις να το φιλτραρω μονος μου , το ανεφερα... τελος , ασε τις ηλικιες κατα μερος , και μην βγαζεις κακιες , γιατι πολυ απλα ειμαι μικροτερος απο σενα... τωρα αν δεν δεχεσαι την εννοια ολων αυτων που γραφω , ειναι δικαιωμα σου... εδω μεσα ειναι για ανταλλαγη αποψεων , ενδεχομενως καποιων και λανθασμενων και καποιων που δεν θα σου αρεσουν ... μπορεις να απαιτησεις να αποχωρησει το εν λογω κομματι που αφορα εσενα... ξαναλεω , δεν σε προσβαλε κανεις ... αλλα μην εχεις την απαιτηση κι εσυ αλλα και η καθε κοπελα που αναφερεται εδω μεσα , να διαβαζετε παντα διθυραμβους και κολακιες ....