Δεν ειναι η ευα αυτη hoty
Μοιαζουνερεπούστημού!!!
καλη ειναι και αυτη , εχει ωραιο
Αρα αυτη είναι μαϊμού!!! ;)
Δεν ειναι η ευα αυτη hoty
Μοιαζουνερεπούστημού!!!
καλη ειναι και αυτη , εχει ωραιο
kalispera exeis kamia tilefono pou na einai soouperNoμίζω πως δουλεύει πάλι σαν call girl. Τουλάχιστον προ 1-2 μηνών που της είχα τηλεφωνήσει αυτό μου είχε πει. Στο σπίτι της και σε ξενοδοχείο.
Δεν την έχω συναντήσει πρόσφατα, αλλά το τηλέφωνό της το έχω και όποιος θέλει μου το ζητάει με π.μ. και επικοινωνεί με την ίδια για λεπτομέρειες.
Τώρα η Εύα δεν σταμάτησε, αλλά (κατά δήλωσίν της) δουλεύει "επιλεκτικά". Πως κάνει την επιλογή δεν ξέρω, αλλά αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της στείλε της π.μ. (θα πετύχεις ποστάρισμά της στις προηγούμενες σελίδες) και υποθέτω πως θα σου απαντήσει (αν την πετύχεις στις καλές της! ).
[size=10pt]το θέμα είναι να σε συμπαθεί. είναι πολύ δύσκολο να συμπαθήσει κάποιον, αλλά , αν το κάνει μετά δεν τον γραφεί. τον βάζει μέσα στην καρδιά της και όπου αλλού κρίνει η θεά ότι πρέπει να μπει[/size]οντως , εαν τιν πετυχεις στις καλες της , διοτι αλλιως αστα να πανε , θα φας τρελο ''γραψιμο''
[size=10pt]Εύα:
O πρώτος πειρασμός!, Ανεξάρτητη και απαιτητική, ζει έντονη ζωή και έχει το χάρισμα ....
Γυναίκα με έντονη προσωπικότητα πολύ ισχυρή. Ειλικρινής δυναμική και αρκετά αυταρχική. ....
Έχει εμπορικό πνεύμα. Φτιαγμένη από ...
Φιλόδοξη… Γεμάτη ζωντάνια κι ενεργητικότητα. Έξυπνη και ικανή. Κάτω απ' την αέρινη μορφή της κρύβει ένα ...
..............
..........
Με όλα αυτά που έχει και διαθέτει η ΕΥΑ ...........
[/size]
[size=10pt]το θέμα είναι να σε συμπαθεί. είναι πολύ δύσκολο να συμπαθήσει κάποιον, αλλά , αν το κάνει μετά δεν τον γραφεί. τον βάζει μέσα στην καρδιά της και όπου αλλού κρίνει η θεά ότι πρέπει να μπει[/size]
μηπως γνωριζει κανεις επειδη η ευα χαθηκε αποδω μεσα η μαλλον καλυτερα δεν επικοινωνει αν εχει και μπορουμε να τη βρουμε αν το επιθυμει προφιλ στο facebook?
Ίσως ενυμφευθη!!
καλημέρα. η Ευα είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω γαμίσει στην ζωή μου. Να είσαι καλά κ να μας καυλώνεις πάντα!!!!!!!!!!!!!