giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το βρηκες, ακριβως για ψαρεμα θα παωΧμ μην μου πεις ,, άσε θα το βρω μόνη μου ……. Θα πας για ψάρεμα :S :S ?????
Το βρηκες, ακριβως για ψαρεμα θα παωΧμ μην μου πεις ,, άσε θα το βρω μόνη μου ……. Θα πας για ψάρεμα :S :S ?????
Χρειαζεται ομως και η πρακτικη εξα[size=17pt]σκιση[/size] οχι μονο η χειρονακτικηξερεις απο τι λεφτα σε χρωμα με γλυτωσαν οι φωτο φιλε γιωργο;;
προτιμω να με φας εσυ ευακι
Ovelix μου νιάου νιάου νιάου μωρό μου γλυκό πότε θα σε βιάσω πάλι ????? έμαθα και μια καινούργια στάση στο πατάρι …..
Ποιο αθωα δεν γινεταιΌπως βλέπεις και λινγκ είμαι αθώα
Ωωωχ.Καταλαβα.Εγω μεσα στο παταρι και εσυ προφανως απο εξω
Χμ όχι μωρό μου εγώ πάνω στην σκάλα να ταχτοποιώ τα πράγματα και εσύ από πίσω μου και ποιο κάτω μου να με βοηθάς με την γλωσσά σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)απαπαπαπαπαπα άκου εκεί να σε στριμώξω στο πατάρι ?????? ξέρω ότι είσαι κλειστοφοβικός :S … θα σου έκανα εγώ τέτοιο κακό ? με τίποτα
Χμ όχι μωρό μου εγώ πάνω στην σκάλα να ταχτοποιώ τα πράγματα και εσύ από πίσω μου και ποιο κάτω μου να με βοηθάς με την γλωσσά σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)απαπαπαπαπαπα άκου εκεί να σε στριμώξω στο πατάρι ?????? ξέρω ότι είσαι κλειστοφοβικός :S … θα σου έκανα εγώ τέτοιο κακό ? με τίποτα
εμενα μ'αρεσει...το παταρι βρε!!! ;) ;) ;)
Και εμενα μου αρεσει.Αλλα για μπες στο παταρι με την Ευα.Χωρατε????
ολοι οι καλοι χωρανε... ;) ;) ;)
Ρεεεε οχι μονο λογια ορματε στην πραξηΜαλιστα.ΕΥΑΑΑΑΑΑΑ , ετοιμασου,ερχομαστε
Καλα.Τωρα ειμαι σιγουρος οτι με κοροϊδευεις. Εδω γλυκα με το ζορι φτανω τα βυζακια σου. Ενα σκαλι κατω....Ουτε τα γονατα σου δεν θα φτανω
εμενα μ'αρεσει...το παταρι βρε!!! ;) ;) ;)
Οποιος το θελη και χωρις να λυγισουν τα ποδια το καταφερνη αμα το βαλη σκοποΘα λυγήσω μωρό μου τα πόδια μου και θα με φτάνεις … τι στο καλό το πήρα το Μάστερ στην ενόργανη ?
Οποιος το θελη και χωρις να λυγισουν τα ποδια το καταφερνη αμα το βαλη σκοπο