evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
μονο μηνυματα στελνεις?ε?
Μόνο μωρό μου μηνυματακια ;) ,,, τι άλλο να έκανα δηλαδή :S? cyber sex :S ?????
Άσε δεν το χω ………….
Εμ γι αυτό έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου και έφυγες κακιε Μαρουλοτεκναρε αλλά που θα πάει ……θα σε τσακώσω και τότε ούτε ο Γαταρος 58 δεν θα με κάνη καλά ….
Καλα εισαι μωρο μου ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλά είμαι Ευάκι :-* :-* :-* :-* Αν και χωρίσαμε πριν από πολλούς μήνες, δεν με έχεις ξεπεράσει!!!
Με την φωτο και μονο δεν αληθωριζη το ματι μου αλλο θελω να δω για βα αληθωρισωΚι εγώ σε περιμένω ….. ;) ;) Κοίτα καλά την φωτογραφία μωρό μου σου στέλνω μήνυμα όπως βλέπεις , Νιάου νιάου νιάου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα γατακι.Νεες φωτο βλεπω
Ωωωωρε δουλεια που εχω
Είσαι αξεπέραστος μωρό μου εσύ ……. Ναι ομολογώ πως όχι δεν σε έχω ξεπεράσει ακόμα …..ειλικρινά μου λείπεις και σε θέλω πίσω ,κάθε μέρα που περνά για μένα μακριά σου είναι αιώνας ,κάθε μέρα που ξυπνώ σε σκεφτωμαι όλο και ποιο πολύ ,,,,και δεν μπορώ να φάω , και το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί πειναω , καταλαβαίνεις τι ζημία μου έχεις κάνη ????? είμαι πάνω από ένα τηλέφωνο όλη μέρα και περιμένω μήνυμα σου .. βλέπω της φωτογραφίες μας και λέω είναι κρίμα αυτός ο άντρας να με αφήσει για μια άλλη , Όχι Όχι δεν μπορώ να το δεχτώ …..
Ακόμα όμως μέσα μου έχω μια ελπίδα ότι κάποια μέρα θα ξαναγυρίσεις στα ζεστά μου γιουβαρλάκια ………. Μωρό μου ακόμα και χωρισμένοι εγώ σ αγαπώ ΝΑΙ είσαι ο μοναδικός άντρας που με έκανε να ολοκληρωθώ ως γυναίκα ,,,,είσαι ο μόνος που κατάφερνε να ερχομέ σε πολλαπλούς οργασμούς κάθε φορά που ήμασταν μαζί ,,,,Ναι μεγάλε Μαρούλια μου ……
Γύρνα πίσω και για εσένα εγώ θα σταματήσω ακόμα και το να εκδίδομαι . θα κάψω το βιβλιάριο μου και τον χαρακτηρισμό μου και από το ΙΚΑ θα πάω να γραφτώ για χάρη σου στον ΟΓΑ ως σεμνή ηθικά και τίμια Κουτσοποδιοτησα ……. Έλα μωρό μου μην με κάνεις κάθε βράδυ να κοιτώ αν μου έστειλες mail στο δικό μας και μοναδικό ….
Φτάνει ποια …..σε συγχωρώ με όσες πήγες και με όσες θες να πας …. Θα κάνουμε και το τρίο που ήθελες με την φίλη μου (ξέρεις ποια εννοώ ) αχ βαχ αχ βαχ είναι αβάσταχτος ο πόνος μου γλυκό μου αγόρι μακριά σου ,,, συνέχεια μαύρα εσώρουχα φορώ από την στενοχώρια μου
Είσαι ένας και μοναδικός …………
Υ/Σ ουτε η Χελμη στα κοκκινα φαναρια να ημουνα …….
Με την φωτο και μονο δεν αληθωριζη το ματι μου αλλο θελω να δω για βα αληθωρισω
Μαλλον καπου αλλου εστειλες μυνημα
Τιποτα δεν υπονοω απλα απο φωτο εχω χορταση δεν με συγκινουν πια με συγκινη μονο το [size=17pt]ζωντανο και ζουμερο[/size] ;) ;)Τι υπονοείς γατουλι μου ???????????
Δεν φταίω Ευάκι μου, φταίει ο άκρατος συμβολισμός που με κατήντησε έρμαιο των ανείπωτων σεξουαλικών επιθυμιών μου!!!
Τι τριο τι τετράδα, το ίδιο θα μου ήταν!!! Όταν βλέπω την εξαίσια κορμάρα μου στον αντεστραμμένο καθρέπτη, καταλαβαίνω απόλυτα το ασίγαστο πάθος σου, αλλά και της άλλης (ονόματα δε λέμε, μελαχροινές δε θίγουμε) για μένα!!!
Θεέ μου δος μου δύναμη να αντέξω την επόμενη συνεύρεση (παρτούζα)!!!!
Τιποτα δεν υπονοω απλα απο φωτο εχω χορταση δεν με συγκινουν πια με συγκινη μονο το [size=17pt]ζωντανο και ζουμερο[/size] ;) ;)
μωρακι ευακι καλησπερα μην δειχνεις συνεχεια φωτο εχω ριξει ενα σωρο για σενα κοριτσαρα μου.. ετσι μου ρχεται να ερθω βολιδα αθηνα η να παραγειλω κανενα ιπταμενο δισκο που θα ερθει πιο γρηγορα ;;; τι fox mulder ειμαι;;;
Αυτο το προσεχως ειναι το γαμωτο πολλη αναμονηΧμ κάτι θα κάνουμε και γι αυτό προσεχώς γατουλι μου ,,,νιαουυυυ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αυτο το προσεχως ειναι το γαμωτο πολλη αναμονη
αντε να δουμε θα γινη κατι το Σ/Κ 12-13/12
Δηλαδη το ασπρισες για τα καλα το δωματιο σου αντε παρε ακομη μια αλλα μην ασπρισης την οθονημωρακι ευακι καλησπερα μην δειχνεις συνεχεια φωτο εχω ριξει ενα σωρο για σενα κοριτσαρα μου..