evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τελεία και Πάυλα!!!
Ευάκι εισαι ΚΑΥΛΑ !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τελεία και Πάυλα!!!
Ευάκι εισαι ΚΑΥΛΑ !!!
Τελεία και Πάυλα!!!
Ευάκι εισαι ΚΑΥΛΑ !!!
Καλημερα ευα κουκλαρα...
τι κανεις ομορφη θεα?
τωρα πλεον ειμαι μια χαρα....
εισαι το θεικο πλασμα...
μου εφτιαξες τη βδομαδα κουκλα...
καλησπερα ευακι....πως εισαι?
ειμαι τελεια κουκλαρα μου.πιο καλα δεν γινεται.εσυ σπιτι κ μαγειρευεις νοικοκυρα μου ?Καλησπέρα όμορφε Θεσσαλονικιέ (καρντάση) μου :-* :-* ….. καλά είμαι αγάπη μου εσύ πως είσαι ;) :-*????? πιστεύω σήμερα λόγο της ομάδας να είσαι καλύτερα
ευακι μωρακι καλησπερα!!!!!
ειμαι τελεια κουκλαρα μου.πιο καλα δεν γινεται.εσυ σπιτι κ μαγειρευεις νοικοκυρα μου ?
καλησπερα ευακι και απο μενα.τι κανεις?
να προσεχεις τη σταση του σωματος σου στο σιδερο γιατι μπορει να εχεις προβλημα με τη μεση.....τη σταση ,ξερεις εσυΩς κλασική Ελλεεινιδα μωρό μου τα πάντα τα έχω έτοιμα από νωρίς …….
Απλά με πιάνει κρίση πανικού στο σιδέρωμα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( όλα τα άλλα τα βλέπω παιχνιδάκι …..
να προσεχεις τη σταση του σωματος σου στο σιδερο γιατι μπορει να εχεις προβλημα με τη μεση.....τη σταση ,ξερεις εσυ
;)
Καλησπερα Ευα :-* :-* :-* και καλη εβδομαδα
Δεν ειμαι καθολου καλα εχω αγριεψη τωραΚαλησπέρα γατουλι μουυυυυυυυυυ καλή εβδομάδα και σε σένα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ,, καλά είσαι μωράκι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*????? Νιαουυυυυ