Σκατα ειναι οταν δουλευης Κυριακη δεν μπορω μετα να παω για κανα καλοοοο κολπο
δεν πειραζει... την αλλη Κυριακη θα εισαι φανταζομαι ελευθερος για πολλους "κολπους" ;)
Σκατα ειναι οταν δουλευης Κυριακη δεν μπορω μετα να παω για κανα καλοοοο κολπο
Αν θα ειμαι απο το απογευμα εξαφανιζομαι ουτε δεμενος δεν κρατιεμεδεν πειραζει... την αλλη Κυριακη θα εισαι φανταζομαι ελευθερος για πολλους "κολπους" ;)
κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαι...εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ευακι με παντρευεσε ολα αυτα που ζητας τα εχωΛοιπών λέω να αλλάξω και εγώ το αβαταρ μου και να βάλω κοντός +έλληνας +κοιλίτσα +μουρμούρης +γκρινιάρης +πουτανιαρης = γάμος ….
Λες να ανταποκριθεί κανείς ????? χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι
Αν θα ειμαι απο το απογευμα εξαφανιζομαι ουτε δεμενος δεν κρατιεμε
Καλά είμαι κι εγώ μωράκι μου (ακόμα) εδώ σπίτι , ήμουν απ το πρωί στο τρέξιμο,,,,
Λοιπών λέω να αλλάξω και εγώ το αβαταρ μου και να βάλω κοντός +έλληνας +κοιλίτσα +μουρμούρης +γκρινιάρης +πουτανιαρης = γάμος ….
Λες να ανταποκριθεί κανείς ????? χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι
Ευακι με παντρευεσε ολα αυτα που ζητας τα εχω
Χαχαχαχαχα άτακτε γάτε η διγαμία απαγορεύεται στην Ελλάδα ………
Αν είμαστε σε καμία άλλη χώρα θα πήγαινε ανάλογα το εισόδημα και γυναίκα …..
Οπότε θα έτρεχες όλη μέρα και όλη νύχτα …..
ριξε ενα και για μενα γιατι εχει πεσει ελλειψη...
τρεξιμο λες ή χυσιμο;;; ααα τρεξιμο...δεν βαζω και τα γυαλια μου ο θειος..
εγω λεω να βαλεις:
γουσταρω αντρα + μικρο [ στην ηλικια εννοω!! ] + ανω των 20 [ για τα εκατοστα μιλαω!! ] + κουκλι = κοιτα τα πμ σου...
Εγινε θα ριξω ενα για σενα με ολη την μαεστρια που εχωριξε ενα και για μενα γιατι εχει πεσει ελλειψη...
Θα μπορουσε να γινη και αντιθετα να εβαζα της γυναικες να δουλευουν και εγω να τον ειχα ετοιμο για να της εξυπηρετω,ενω αν δουλευα νυχτα μερα που κουραγιο μετα γιαΧαχαχαχαχα άτακτε γάτε η διγαμία απαγορεύεται στην Ελλάδα ………
Αν είμαστε σε καμία άλλη χώρα θα πήγαινε ανάλογα το εισόδημα και γυναίκα …..
Οπότε θα έτρεχες όλη μέρα και όλη νύχτα …..
Ευα χθες η προχθες σου εστειλα ενα πμ και κατι σε ρωτησα αλλα απαντηση δεν πηραΕγώ το είδα μόλις το π,μ για δες και εσύ το δικό σου …..Νιάου μικρέ
γνησια Ελλεεινιδαααααααααααα... ουστ... ελα σε μενα
Ανάλογα πως το εκλαμβάνει καθένας ;) … εγώ λέω τρέξιμο , ο άλλος το λέει χυσιμο ..ο άλλος τελείωμα και πάει λέγοντας …. Εγώ το είδα μόλις το π,μ για δες και εσύ το δικό σου …..Νιάου μικρέ
Εγινε θα ριξω ενα για σενα με ολη την μαεστρια που εχω
Ευα χθες η προχθες σου εστειλα ενα πμ και κατι σε ρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα
Όταν αλλάξω εθνικότητα δεν είπαμε ότι θα σου έρθω ;)??? Γιατί μου το χαλάς ????
Άσε τώρα που έλεγα αύριο να πάρω από τον Παπασωτιριου και ένα ρουμανοελληνικο λεξικό να μάθω σιγά σιγά και την γλώσσα οπότε θα σε κάνω ευτυχισμένο
Υ/Σ το ελλεινιδα είναι στο dna μου δυστυχώς δεν αλλάζει νιάου νιαου
Για ασαλιωτο πηγαινε εσυ εγω οχιασαλιωτο εεεεε!!!!
Για ασαλιωτο πηγαινε εσυ εγω οχι
εγω για το αβαταρ μιλουσα κουκλα μου!!!
ασαλιωτο εεεεε!!!!
προτεραιοτητες βαζει ρε φιλε...σορι που σε στεναχωρω αλλα αυτη ειναι η αληθεια...
αχ αχ αχ αχ αχ αυτο το νιαουρισμαααααααααααααα...μιαααααααααουυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
εδω βλεπεις οτι καταπατω τις αρχες μου!!! και μου κανεις σκηνες;;;; κλασσικη Ελλεεινιδα που το παιζει ζεστο-κρυο...κλασσικη...εχει το χρυσο στα χερια της και το κοιτα με κυαλια μηπως βρει κανα ψεγαδι...ελεος... > > >
Μετά από αυτό μωρό μου ,,με της παντοφλιτσες στο χέρι θα σε περιμένω και με φαγητό ΑΑ όχι ότι κι ότι ,,, άσε που θα σε υποδέχομαι πάντα με ανοιχτές αγκάλες και όχι μόνο………
Για να δεις τι καλή και τυπική ελλεινιδα είμαι θα σε αφήνω να βλέπεις και ποδόσφαιρο και θα σου λέω κι ολας ψάχνοντας στο νετ με ποια μπορείς να με απατήσεις Πασάς θα είσαι μωρό μου (πιστεύω) εκτός κι αν θες κάτι άλλο ????
ετσι μπραβο....το μονο που θελω...να εισαι και τυπικη με τα συζυγικα καθηκοντα...αυτα τα λιγα... ;) ;) ;)
Λειπη η ποδια της καλης νοικοκυρας
okkkkkk ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σε περιμένω
Λειπη η ποδια της καλης νοικοκυρας