Νέα

Εξορίζονται οι οίκοι ανοχής από τις γειτονιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Η καλτίλα στη μπουρδελιάρική ζωή θα αρχίσει να πεθαίνει..  :priest:

Θα μας εξαναγκάσουν σε πόρνικο βίο μέσα σε καθαρά και αστραφτερά στουντιο χωρίς σκισμένους καναπέδες
και πλαστικές καρέκλες, με όμορφες υποδοχές με το σεις και με το σας χωρίς τις κλασσικές χοντρές ξεδοντιάρες
και τους δροσερούς τσάτσους, με καθαρά σεντόνια και όμορφη διακόσμηση μαζί με ντουζιέρα και δυνατά φώτα χωρίς
να υπαρχει ίχνος από τα φλόκια των προηγούμενων συναγωνιστών στα σεντόνια και το πάτωμα και χωρίς την εσάνς από
σκατίλα, ποδαρίλα, πουτσίλα, τραήλα να παρενοχλεί επιμόνος τους οσφριτικούς αδένες μας...
ε καλά κ συ τώρα....δεν είναι και άσχημα όλα αυτά....πολιτισμός ρε μαν... :sunglasses: :sunglasses:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Η καλτίλα στη μπουρδελιάρική ζωή θα αρχίσει να πεθαίνει..  :priest:

Θα μας εξαναγκάσουν σε πόρνικο βίο μέσα σε καθαρά και αστραφτερά στουντιο χωρίς σκισμένους καναπέδες
και πλαστικές καρέκλες, με όμορφες υποδοχές με το σεις και με το σας χωρίς τις κλασσικές χοντρές ξεδοντιάρες
και τους δροσερούς τσάτσους, με καθαρά σεντόνια και όμορφη διακόσμηση μαζί με ντουζιέρα και δυνατά φώτα χωρίς
να υπαρχει ίχνος από τα φλόκια των προηγούμενων συναγωνιστών στα σεντόνια και το πάτωμα και χωρίς την εσάνς από
σκατίλα, ποδαρίλα, πουτσίλα, τραήλα να παρενοχλεί επιμόνος τους οσφριτικούς αδένες μας...
ΟΧΙ στα πολυτελεστατα στουντιο,θελουμε μπουρδελα με φουλ καλτιλα....,αρωμα κατρουλιου και φλοκια,να γαμας και το ετοιμοροπο ταβανι να σημαδευει την πλατη σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ε καλά κ συ τώρα....δεν είναι και άσχημα όλα αυτά....πολιτισμός ρε μαν... :sunglasses: :sunglasses:

Ερώτηση κρίσεως: Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου;
Γιατί βλέπω να σκορπάς τα πενηντάευρα και ενίοτε και τα κατοστάρικα σαν μαρουλόφυλλα (τι λαγός θα ήσουνα αν δεν γούσταρες καρότα και μαρούλια  :grin: ) ...
Όταν κοπιάσεις και βγάλεις δικά σου φράγκα να είσαι σίγουρος δεν θα τα φυτιλιάζεις τόσο εύκολα και θα τα σέβεσαι λίγο παραπάνω!
Αυτά σχετικά με τα studios και τον πολιτισμό και τα ρέστα ...
Φιλικά πάντα ... περιμένω απάντηση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο τοτε που θυμαμαι τα ιδια ελεγαν
τα μπουρδελα δεν εκλεισαν ομως

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Ερώτηση κρίσεως: Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου;
Γιατί βλέπω να σκορπάς τα πενηντάευρα και ενίοτε και τα κατοστάρικα σαν μαρουλόφυλλα (τι λαγός θα ήσουνα αν δεν γούσταρες καρότα και μαρούλια  :grin: ) ...
Όταν κοπιάσεις και βγάλεις δικά σου φράγκα να είσαι σίγουρος δεν θα τα φυτιλιάζεις τόσο εύκολα και θα τα σέβεσαι λίγο παραπάνω!
Αυτά σχετικά με τα studios και τον πολιτισμό και τα ρέστα ...
Φιλικά πάντα ... περιμένω απάντηση.
πληροφοριακά. ότι ξοδεύω προέρχεται από προωπικό κόπο και εργασία και δεν έχω κάποιον να μου τα χώνει από πίσω...ούτε πλουσιόπαιδο είμαι ούτε τίποτα...απλά έχω την τυχη να ανταμοίβομαι καλά για την εργασία μου.... ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ναι στα στραβα παραφουσκωμενα πατωματα και σκαλες,ναι στα καταγωγια που μυριζουν οτιδηποτε τελειωνει σε ''ιλα'' :rockon: οχι στα κρυσταλινα στουντιος

Επισκέπτης
πληροφοριακά. ότι ξοδεύω προέρχεται από προωπικό κόπο και εργασία και δεν έχω κάποιον να μου τα χώνει από πίσω...ούτε πλουσιόπαιδο είμαι ούτε τίποτα...απλά έχω την τυχη να ανταμοίβομαι καλά για την εργασία μου.... ;)

Τότε πάω πάσο ...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Για μια ακόμα φορά αυτό το "κράτος" δείχνει πόσο μπανανία είναι
Προσβάλλει κάθε έννοια πολιτισμού , ανθρωπισμού κλπ
Μου κάνει εντύπωση τί στο διάολο θέλουν μερικοί άνθρωποι και επιδιώκουν να γίνουν έλληνες (π.χ. Αντετοκούμπο)
Ελληνας δεν γίνεσαι , ούτε γεννιέσαι. Έλληνας καταντάς. Όσοι μπορείτε φύγετε από αυτόν τον τόπο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου κάνει εντύπωση τί στο διάολο θέλουν μερικοί άνθρωποι και επιδιώκουν να γίνουν έλληνες (π.χ. Αντετοκούμπο)
Ελληνας δεν γίνεσαι , ούτε γεννιέσαι. Έλληνας καταντάς. Όσοι μπορείτε φύγετε από αυτόν τον τόπο
Επειδη λενε θα κλεισουν τα μπουρδελα λες να φυγουμε κι εμεις ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προτρεπεις σε πορνομεταναστευση τυπε? :think:

Επισκέπτης
Ναι στα στραβα παραφουσκωμενα πατωματα και σκαλες,ναι στα καταγωγια που μυριζουν οτιδηποτε τελειωνει σε ''ιλα'' :rockon: οχι στα κρυσταλινα στουντιος

'Ασε ρε soukeras, αφού εσύ γουστάρεις πεζοδρόμιο και βουρ για ξενοδοχεία ... υπερπολυτελείας  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Άμα φτιάξουν κρατικά μπουρδέλα αυτά θα τα έχεις και με το παραπάνω. Εδώ βρωμάνε σκατίλα τα κρατικά νοσοκομεία, τα κρατικά μπουρδέλα δε θα βρωμάνε;

Επειδή όμως αυτή η ιδέα που είχα δε θα υλοποιηθεί ποτέ, δε θα εκλείψουν ποτέ και τα μπουρδελάκια.

Θα μπορούσαν θεωρητικά να τα αναγκάσουν να μεταφερθούν αλλού, αλλά που; Ποιός θα δεχτεί να βγάζεις την ψωλή σου και να περιλούζεις θειώδη κάτουρα με σπερματοζωάρια την εξώπορτα του; Μόνο ο λαθρομετανάστης.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
θα τα κλεισουν και θα αυξηθουν κατακορυφα οι βιασμοι γυναικων απο τα πακια μερα μεσημερι στους κεντρικους δρομους μετα θα τα ξανανοιξουν.

Ο βιασμός είναι έγκλημα βίας και όχι σεξ. Η έλλειψη σεξ δεν θα οδηγήσει έναν φυσιολογικό άνδρα στην διάπραξη βιασμού.

Το πολύ πολύ να αυξηθούν τα τροχαία.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565

Ο οίκος ανοχής «δεν δύναται να θεωρηθεί ως εμπορικό κατάστημα που εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής»

Γιατί ρε μαλάκες σκατάδες;;;
Δηλαδή δεν μπορεί ένας άλλος από διαφορετική γειτονιά να έρθει να ψωνίσει από το ψιλικατζίδικο της περιοχής;
Κάπου εκεί εμπίπτει και το μπουρδέλο.

Πάλι σκατά θα τα κάνουν.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565
Ελληνας δεν γίνεσαι , ούτε γεννιέσαι. Έλληνας καταντάς.

έχεις διαστρεβλωμένη και δικαιολογημένα άποψη για το τι σημαίνει Έλληνας φίλε Eisenfaust.
Έλληνας γεννιέται ο καθένας, γίνεται πιο Έλληνας όσο περισσότερο λατρεύει τη φύση και τις λειτουργίες της, δεν είναι κατάντια ο Έλληνας, αλλά κατάντια είναι η κατηφόρα από το επίπεδο Έλλην στο επίπεδο κάτοικος-μούμια-ζόμπι.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πάντως μια τσατσά που ρώτησα επί του θέματος μου είπε "πούτσες μπλε"  :2funny:

redmanftw