Νέα

Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου (2010) του Στέλιου Κούλογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
pristine με τι κατεβαζεις ρε?  :o

αφου ουτε με 100kb δεν ανεβαζω.. :rolleyes:

Συνημμένα

• Clipboard02.png
    Clipboard02.png
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 17

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω ειμαι στο 21% :(

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
με τι ταχυτητα κατεβαζεις..?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
pristine με τι κατεβαζεις ρε?  :o

αφου ουτε με 100kb δεν ανεβαζω.. :rolleyes:
Τα rapidshare links πήρα ρε - τι torrents κι ιστορίες. Μόνο όταν δεν υπάρχει κάτι σε RS ανοίγω utorrent. ;)

(υγ) σίλβα - το κατέβασα ήδη. Ξέρω, στη μήτρα σου... :2funny:

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τα rapidshare links πήρα ρε - τι torrents κι ιστορίες. Μόνο όταν δεν υπάρχει κάτι σε RS ανοίγω utorrent. ;)

:2funny: το ξερω ρεεεεεεεεεεεε

offtopic: εκανα ενα search τον τιτλο και μου εβγαλε 2.660 αποτελέσματα.. μετα απο ουτε 4 ωρες online το torrent..  :o χαμος με τις meta search engines γινεται ρε πστη.. :cheesy: 

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
κατεβαστε ωραία μου αγόρια, κατεβάστε
οταν έρθει ο λογαριασμός ανα Giga να δούμε
Ο Κούλογλου δεν χαρίζεται. Ξέρει και σιωπα.Και θα κτυπήσει σε συγκεκριμένους στόχους.
Αν μη τι άλλο σβήνετέ τα από τον σκληρό αφού τα δείτε, οι καιροί είναι πολύ πονηροί

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
κατεβαστε ωραία μου αγόρια, κατεβάστε
οταν έρθει ο λογαριασμός ανα Giga να δούμε
Ο Κούλογλου δεν χαρίζεται. Ξέρει και σιωπα.Και θα κτυπήσει σε συγκεκριμένους στόχους.
Αν μη τι άλλο σβήνετέ τα από τον σκληρό αφού τα δείτε, οι καιροί είναι πολύ πονηροί

Απο ποιον να ερθει ο λογαριασμος..?  :think:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πολύ καλό ντοκιμαντέρ.Το θέμα είναι το τι κάνουμε όλοι εμείς που έχουμε πάρει πρέφα τι παιχνίδια παίζουν στις πλάτες μας(ένα μέρος τους,γιατί παίζουν κι άλλα που δεν πάει καν το μυαλό μας)???Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα,τι μπορούμε να κάνουμε?Είμαι πολύ απαισιόδοξος.Νομίζω πως δεν μπορούμε ακόμα κι αν το θελήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.Είναι στην φύση του ανθρώπου να εκμεταλεύεται και να καταστρέφει τον συνάνθρωπο.Και οι λίγοι που διαφέρουν δεν έχουν καταφέρει ποτέ να κάνουν την διαφορά,παρά μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις.Οτι γίνει πρέπει να γίνει μαζικά και με σχέδιο.Ο κόσμος έχει την δύναμη.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος-κάποιοι χαρισματικοί ηγέτες για να οδηγήσουν τους πιο αδύναμους ή πιο φοβισμένους.Η γνωστή πιπίλα να "σηκωθούμε απο τους καναπέδες να βγούμε έξω στις πορείες" δεν οδηγεί πουθενά κι ούτε έχει ποτέ οδηγήσει πουθενά.Γιατί δεν υπάρχει σχέδιο,μαζική οργανωμένη κινητοποίηση και ένας ή μερικοί χαρισματικοί μπροστάρηδες να δώσουν το κίνητρο.Οι σημερινοί επίδοξοι μπροστάρηδες μαλώνουν για το ποιός θα είναι πιο μπροστά από τον άλλον ή τους καθαρίζουν πριν προλάβουν να γίνουν πραγματικά επικίνδυνοι(όπως έκαναν τόσα χρόνια τώρα).Ο κόσμος βγαίνει έξω διαδηλώνει αλλά δεν πετυχαίνει τίποτα γιατί οι εξουσιαστές θέλουν να σε βάλουν να πλακωθείς με τον μπάτσο,να βγαλεις το άχτι σου εκεί,να εκτονωθείς και να αισθανθείς και καλύτερα με τον εαυτό σου που "έκανες κι εσύ κάτι για να αλλάξεις τον κόσμο" αλλά στην ουσία κάνεις μια τρύπα στο νερό και το ξέρουν και γελούν μαζί μας βλέποντας μας να σκοτωνόμαστε σαν τα μυρμήγκια απο ψηλά.Τέλος πάντων.Δεν μας έμεινε πολύς καιρός ακόμα.Η ζωή όπως την ξέραμε  Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πολύ καλό ντοκιμαντέρ.Το θέμα είναι το τι κάνουμε όλοι εμείς που έχουμε πάρει πρέφα τι παιχνίδια παίζουν στις πλάτες μας(ένα μέρος τους,γιατί παίζουν κι άλλα που δεν πάει καν το μυαλό μας)???Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα,τι μπορούμε να κάνουμε?Είμαι πολύ απαισιόδοξος.Νομίζω πως δεν μπορούμε ακόμα κι αν το θελήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.Είναι στην φύση του ανθρώπου να εκμεταλεύεται και να καταστρέφει τον συνάνθρωπο.Και οι λίγοι που διαφέρουν δεν έχουν καταφέρει ποτέ να κάνουν την διαφορά,παρά μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις.Οτι γίνει πρέπει να γίνει μαζικά και με σχέδιο.Ο κόσμος έχει την δύναμη.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος-κάποιοι χαρισματικοί ηγέτες για να οδηγήσουν τους πιο αδύναμους ή πιο φοβισμένους.Η γνωστή πιπίλα να "σηκωθούμε απο τους καναπέδες να βγούμε έξω στις πορείες" δεν οδηγεί πουθενά κι ούτε έχει ποτέ οδηγήσει πουθενά.Γιατί δεν υπάρχει σχέδιο,μαζική οργανωμένη κινητοποίηση και ένας ή μερικοί χαρισματικοί μπροστάρηδες να δώσουν το κίνητρο.Οι σημερινοί επίδοξοι μπροστάρηδες μαλώνουν για το ποιός θα είναι πιο μπροστά από τον άλλον ή τους καθαρίζουν πριν προλάβουν να γίνουν πραγματικά επικίνδυνοι(όπως έκαναν τόσα χρόνια τώρα).Ο κόσμος βγαίνει έξω διαδηλώνει αλλά δεν πετυχαίνει τίποτα γιατί οι εξουσιαστές θέλουν να σε βάλουν να πλακωθείς με τον μπάτσο,να βγαλεις το άχτι σου εκεί,να εκτονωθείς και να αισθανθείς και καλύτερα με τον εαυτό σου που "έκανες κι εσύ κάτι για να αλλάξεις τον κόσμο" αλλά στην ουσία κάνεις μια τρύπα στο νερό και το ξέρουν και γελούν μαζί μας βλέποντας μας να σκοτωνόμαστε σαν τα μυρμήγκια απο ψηλά.Τέλος πάντων.Δεν μας έμεινε πολύς καιρός ακόμα.Η ζωή όπως την ξέραμε  Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε.
Δράκε , συμφωνώ πολύ μαζί σου ...

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
drax καλα τα λες, αλλα η απαισιοδοξια ειναι χείριστη ακομα και απ την χειροτερη πραγματικοτητα.  ;) 

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Δε νομίζω ότι είναι απαισιοδοξία αγπητέ "Ξενοιαστε Καβαλάρη".Απλά βλέπω τα δεδομένα που υπάρχουν και βάσει λογικής βγάζω κάποια συμπεράσματα τα οποία φυσικά δεν είναι καθόλου ευχάριστα.Δυστυχώς αυτά είναι τα δεδομένα.Κι εγώ θέλω να ελπίζω και να πιστέψω ότι θα γίνει κάτι ως εκ θαύματος και θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας αλλά δεν το βλέπω.Δεν είχα πρόθεση να μαυρίσω την ψυχή κανενός αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ,αφού ήδη το έχουν καταφέρει άλλοι πριν από μένα.Και ίσως-λέω ίσως-αυτή να είναι και η λύση.Ίσως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε(παγκοσμίως,όχι μόνο στην χώρα μας)και να τρομάξουμε πραγματικά και ίσως αυτός ο τρόμος να φέρει αντίδραση.Ίσως να φέρει βέβια και χειρότερο μούδιασμα.Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να ζουν κανονικά τη ζωή τους λες και δεν έχει γίνει τίποτα.Στον κόσμο τους.Αν δεν έρθει η συνειδητοποίηση το έχουμε χαμένο το παιχνίδι.Δεν ξέρω....Μακάρι να είχα μια απάντηση,μια λύση,μια πρόταση!Το να κάθομαι να κάνω διαπιστώσεις δεν βοηθάει κανέναν.Απλά είναι θετικό να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα που σκέφτονται όπως εσύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom