Νέα

Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου (2010) του Στέλιου Κούλογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μπραβο ,ωραιος και το εψαχνα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...τρομερο  το  ντοκυμαντερ  του  Κουλογλου......βεβαια  οταν  το  ειδα σε  εναν κινηματογραφο  στα Εξαρχεια  ,  ημουν εγω κι αλλοι  40......μετα  κατεβηκε  το εργο μεσα σε μια βδομαδα γιατι προφανως δεν πουλαγε......την ιδια στιγμη οι αιθουσες του  Village  ηταν γεματες  στις χολυγουντιανες μαλακιες........παντως εμεινα κι εγω με την απορια......πως αυτος ο ανθρωπος  δεν  δολοφονηθηκε απο τους  Αμερικανους.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτο παιζει να υπαρχει σε τορρεντ μηπως?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπραβο στο παλικαρι που το ανεβασε και στον στελιο για την αψογη δημοσιογραφικη δουλεια...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
:thumbsup: :thumbsup: easyrider

ωραίο ποστ/θρεντ. Εχουμε πηξει στο μποντζον, γκονλον και τσιμοθκια

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ημουν εγω κι αλλοι  40......μετα  κατεβηκε  το εργο μεσα σε μια βδομαδα γιατι προφανως δεν πουλαγε......την ιδια στιγμη οι αιθουσες του  Village  ηταν γεματες  στις χολυγουντιανες μαλακιες

φυσικό ήταν. Αφού το μόνο που μας μάθαν να νοιαζόμαστε πλέον είναι η καλοπέραση, διασκέδαση και γαμήσι.
Και για πες σε κανα γκομενάκι/φίλη/γνωστή/οτιδήποτε να πάτε να δείτε κάνα τέτοιο ντοκιμάντερ στα εξάρχεια? Μόνο που θα ακούσει Εξάρχεια ... ακόμα θα περιμένεις.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
φυσικό ήταν. Αφού το μόνο που μας μάθαν να νοιαζόμαστε πλέον είναι η καλοπέραση, διασκέδαση και γαμήσι.
Και για πες σε κανα γκομενάκι/φίλη/γνωστή/οτιδήποτε να πάτε να δείτε κάνα τέτοιο ντοκιμάντερ στα εξάρχεια? Μόνο που θα ακούσει Εξάρχεια ... ακόμα θα περιμένεις.

....και  καλα οι  γκομενες  ρε   μαγκα.......της   γυναικας    το  μυαλο   στα  λουσα  και στα  φραγκα  ειναι  που  λεει  και  η  λαικη  σοφια......σιγα  μην επαιρνα  γυναικα εκει ,  θα με παραταγε στο λεπτο ,  ενω  αν  ηταν  σε  κανα  Village cimema στο   Mall   θα   ετρεχε.........το   ανησυχητικο  ηταν  οτι  ουτε  ενας    φιλος δεν  ηρθε........ειπαμε   σουβλακια-πιτσες-Μουντιαλ   δωσε  στον  νεοελληνα  :jerking:  και  παρτου  την  ψυχη  ;)

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Πολύ καλό ντοκυμανταίρ αλλά δεν λεει και κάτι νέο.Έτσι λειτουργεί όλος ο κόσμος από την αρχή της δημιουργίας του.
Παγκόσμια μια μικρή πλούσια κάστα ανθρώπων επιβάλλονται στη μάζα μέσω της τεχνιτής οικονομικής εξαθλίωσης που τους δημιουργούν.Εαν δεν ποιάσει ο οικονομικός εκβιασμός επιστρατεύουν τις απειλές κατά της ζωής
Το πολύ θετικό είναι οτι βγήκε και μπορούν να το δουν μερικοί να ξεστραβωθούν.Μερικοί,όχι όλοι.Οι υπόλοιποι πάνε village να δουν bob σφουγαράκι και Avatar.(Άρτος και θέαμα - το μότο της κάστας-ελίτ για τους υποτελείς τους...)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μερικοί,όχι όλοι.Οι υπόλοιποι πάνε village να δουν bob σφουγαράκι και Avatar.(Άρτος και θέαμα - το μότο της κάστας-ελίτ για τους υποτελείς τους...)

....δες  θεμα  που  ανοιξα  για  Bilderberg......την ωρα  που  δισεκατομμυρια  βλεπουν  την  εναρξη του  Μουντιαλ  αυτοι  συνεδριαζουν  στην  Ισπανια  και  παιρνουν  στα  κρυφα  αποφασεις  για  ολο τον πλανητη.......

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πρώτη φορά το ακούω - αλλά θα κατεβάσω μια και έχω 5gb την ημέρα που κάθονται. :boobies:

Thanx :)

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πολυ καλο ρε, δες το.  ;) :thumbsup:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
silva - ζήλια ψώρα, 450 από 850 ήδη. Σε 5 λεπτά θα έχω τελέψει. :boobies:

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
μην παρατησεις το σιντινγκ δεν εχω καλη ταχυτητα δεν θα προλαβωωωω! :'(

Μη φοβασε καλε, θα αφησω να κατεβει σε καναδυο pcια πρωτα να υπαρχει.  ;) :grin:

εδιτ: λαθος παραθεση  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom