Νέα

Εξοικονόμηση ενέργειας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miloss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κανένα από αυτά δεν κάνει δουλειά.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
κανουν δουλεια σε κεινον που τα πουλαει

aggdim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
No way!!!! Αυτά το μόνο που κάνουν (Αν το κάνουν) είναι διόρθωση συνημιτόνου μεταξύ των φάσεων του ρεύματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για να δεις μία κάποια οικονομία θα πρέπει να λειτουργούν στην παροχή σου πολλές συσκευές που χρειάζονται διόρθωση δηλαδή συσκευές που έχουν μοτέρ. Αυτό για ένα σπίτι σημαίνει οικονομία ΜΗΔΕΝ ή σχεδόν μηδέν. Αυτά...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Νομίζω δεν κάνουν δουλειά. γενικά απορώ πόσο εύκολα βρίσκουν κορόιδα κάποιοι. Κοινή λογική: Αν κάνανε δουλειά θα είχαν γίνει πολύ γνωστά, Γενικά από μακριά φαίνονται τέτοιες μπούρδες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aπατη και η σελιδα και το προιον και οι μαρτυριες και η προσφορα κλπ κλπ.Μακρυά
πχ για τις μαρτυρίες ο Καλαντζής Ευάγγελος του Σπήλιου είναι ο και ο Καλομοίρης Κωνσταντίνος του Λουκά είναι ο Борис Порядин

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
πχ για τις μαρτυρίες ο Καλαντζής Ευάγγελος του Σπήλιου είναι ο και ο Καλομοίρης Κωνσταντίνος του Λουκά είναι ο Борис Порядин

Καλά αυτούς δεν τους μαζεύει κανένας; Είναι δυνατόν; Εγώ ούτε καν για αστείο δεν θα πίστευα σε κάτι τέτοιο. Απορώ πώς τη πατάνε οι άνθρωποι με κάτι τέτοιους. Δεν θέλει τρελό μυαλό. Μια αναζήτηση εικόνας στο google σε πείθει. Επίσης μια συμβουλή από κανα ηλεκτρολόγο πάλι σε πειθει. Έλεος.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Βρε τους απατεώνες...Στη σελίδα τίποτα για την εταιρεία δεν αναφέρουν. Κάτι τέτοιοι γαμάνε το ηλεκτρονικό εμπόριο και ο κόσμος δεν αγοράζει μετά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Ρεύμα εξοικονομείς ή μάλλον πληρώνεις λιγότερα με τους εξής 2 τρόπους:

1. Να είσαι υπάλληλος ΔΕΗ. Αυτοί πληρώνουν περίπου 70 - 80 τοις εκατό λιγότερα απο ότι οι υπόλοιποι (για την οικία στην οποία μένουν). Δηλαδή αν εσύ πχ πληρώνεις 100 ευρώ αυτοί 20 ή 30 φαντάσου.

2. Να ζεις σε κανα χωριό και να έχεις ηλιακή ενέργεια για το σπίτι σου. Πάλι θα έχεις ίσως λίγο ανάγκη τη ΔΕΗ γιατί είναι χαλαρή η ηλιακή ενέργεια.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά κάποιοι είναι μη νόμιμοι ενώ άλλοι απλά σου εξασφαλίζουν αυτόνομη λειτουργία κάποιων στοιχείων όπως οι ηλιακοί κλπ.

Για οριστικές λύσεις είναι τα δύο παραπάνω

Να προσθέσω ότι το μειωμένο ρεύμα των ΔΕΗτζήδων είναι ότι πιο άδικο και αντισυνταγματικό υπάρχει αυτή τη στιγμή και εις βάρος όλων μας. Εξαιτίας αυτών αλλά και κάποιων τζαμπατζήδων πληρώνουμε τα ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΧΡΕΗ...

sakis769

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρεύμα εξοικονομείς ή μάλλον πληρώνεις λιγότερα με τους εξής 2 τρόπους:

1. Να είσαι υπάλληλος ΔΕΗ. Αυτοί πληρώνουν περίπου 70 - 80 τοις εκατό λιγότερα απο ότι οι υπόλοιποι (για την οικία στην οποία μένουν). Δηλαδή αν εσύ πχ πληρώνεις 100 ευρώ αυτοί 20 ή 30 φαντάσου.

2. Να ζεις σε κανα χωριό και να έχεις ηλιακή ενέργεια για το σπίτι σου. Πάλι θα έχεις ίσως λίγο ανάγκη τη ΔΕΗ γιατί είναι χαλαρή η ηλιακή ενέργεια.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά κάποιοι είναι μη νόμιμοι ενώ άλλοι απλά σου εξασφαλίζουν αυτόνομη λειτουργία κάποιων στοιχείων όπως οι ηλιακοί κλπ.

Για οριστικές λύσεις είναι τα δύο παραπάνω

Να προσθέσω ότι το μειωμένο ρεύμα των ΔΕΗτζήδων είναι ότι πιο άδικο και αντισυνταγματικό υπάρχει αυτή τη στιγμή και εις βάρος όλων μας. Εξαιτίας αυτών αλλά και κάποιων τζαμπατζήδων πληρώνουμε τα ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΧΡΕΗ...
Αυτό συνέβαινε παλιά, τώρα νομίζω έχουν  μικρότερη έκπτωση 30% περίπου και έως ένα όριο αλλά γενικά το προνόμοια σε διάφορες ομάδες δε με βρίσκουν σύμφωνο και πρέπει να κοπούν....

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
και βεβαια κανουν δουλεια εγω εχω δει μειωση στο λογαριασμο μου πανω από το 30ε το διμηνο οσο πιο πολλα βαλεις τοσο καλυτερα, εχγω εχω βαλει σε ολες τις πριζες πηρα ακομα και εξτρα πολύπριζα και τα γεμισα και αυτα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
και βεβαια κανουν δουλεια εγω εχω δει μειωση στο λογαριασμο μου πανω από το 30ε το διμηνο οσο πιο πολλα βαλεις τοσο καλυτερα, εχγω εχω βαλει σε ολες τις πριζες πηρα ακομα και εξτρα πολύπριζα και τα γεμισα και αυτα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1

αμα σου εδιναν και εσενα πιο φθηνο ρευμα για καποιο λογο θα το δεχοσουν ψηλε !!

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
η εκπτωση αυτη τους την δινανε αντι για μετρητα στους μισθους τους.οταν τους την εκοψαν πηγανε δικαστηκα κ την κερδισαν την δικη οτι δηλ σωστα παιρνουν την εκπωση αυτη γιατι κανονικα η ΔΕΗ πρεπει να τους δωσει μετρητα στους μισθους τους.ομως την πατησανε γιατι ο δικαστης τους ειπε οτι εφοσον ειναι σαν εισοδημα πρεπι να φορολογηθει!! :rockon:

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
η εκπτωση αυτη τους την δινανε αντι για μετρητα στους μισθους τους.οταν τους την εκοψαν πηγανε δικαστηκα κ την κερδισαν την δικη οτι δηλ σωστα παιρνουν την εκπωση αυτη γιατι κανονικα η ΔΕΗ πρεπει να τους δωσει μετρητα στους μισθους τους.ομως την πατησανε γιατι ο δικαστης τους ειπε οτι εφοσον ειναι σαν εισοδημα πρεπι να φορολογηθει!! :rockon:

κανονικα θα επρεπε να τους δινουν τσουβαλια με καρβουνα, πιο σχετικο το βρισκω  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom