Νέα

Έξοδος μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να παιξεις τετοια παιχνιδια ισως να απαιτει και εξασκηση χρονων για καποιους!!!!

Οι δε υπολοιποι απλα θα επιλεξουν την ευκολη τακτικη για να κερδισουν την προσοχη...

γκρινια ... γκρινια και ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ! Πουστης κοσμος... γαμημενοι πολιτικοι... πουτανες γυναικες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το να παιξεις τετοια παιχνιδια ισως να απαιτει και εξασκηση χρονων για καποιους!!!!

Οι δε υπολοιποι απλα θα επιλεξουν την ευκολη τακτικη για να κερδισουν την προσοχη...

γκρινια ... γκρινια και ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ! Πουστης κοσμος... γαμημενοι πολιτικοι... πουτανες γυναικες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε τα μαθες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.300.000 τυποι έκλεβαν το κρατος τοσα χρονια

στην φοροδιαφυγη.... ειδες τελικα ο Παγκαλος που ειχε δικιο?  :grin:

Μαζι Τα φαγαμε!!!!!!

Ηθικο Διδαγμα  : Οταν δεν ξερεις καλα και τις 2 πλευρες δεν θα βιαζεσαι. =_=

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε τα μαθες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.300.000 τυποι έκλεβαν το κρατος τοσα χρονια

στην φοροδιαφυγη.... ειδες τελικα ο Παγκαλος που ειχε δικιο?  :grin:

Μαζι Τα φαγαμε!!!!!!
Τύπε μου αυτοί μπορεί να τα φάγανε μαζί,εγώ πάντως δεν έφαγα τίποτα,δεν αφήσαν τίποτα για εμάς τους νέους τα ρεμάλια. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε μου αυτοί μπορεί να τα φάγανε μαζί,εγώ πάντως δεν έφαγα τίποτα,δεν αφήσαν τίποτα για εμάς τους νέους τα ρεμάλια. :2funny:

Ναι σε αυτο εχεις δικιο. Αλλα μην απογοητευεσαι.
Να ψαχνεσαι καθημερινα... μια καλη ιδεα θελεις...
μπορεις να ανοιξεις κατι δικο σου! Ακομη και απο το ιντερνετ!!!
Εγω το σκεφτομαι παντως.... τα δικηγορικα τα ξερεις καλα????
ισως χρειαστω συμβουλο καποια στιγμη  :sunglasses: σκεφτομαι να γινω επιχειρηματιας !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι σε αυτο εχεις δικιο. Αλλα μην απογοητευεσαι.
Να ψαχνεσαι καθημερινα... μια καλη ιδεα θελεις...
μπορεις να ανοιξεις κατι δικο σου! Ακομη και απο το ιντερνετ!!!
Εγω το σκεφτομαι παντως.... τα δικηγορικα τα ξερεις καλα????
ισως χρειαστω συμβουλο καποια στιγμη  :sunglasses: θα γινω επιχειρηματιας !
Θες να αγοράσουμε το παρόν site,πόσο λες να το δίνει το αφεντικό;;; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θες να αγοράσουμε το παρόν site,πόσο λες να το δίνει το αφεντικό;;; :grin:

Μπα δεν μ αρεσουν τα δανεια  :- προτιμω να ξεκινησω απο κατι μικρο
και να το μεγαλωσω σταδιακα... αργα και σταθερα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακομη και αν μπορουσαμε να κλεισουμε την αγορα αυτου του σαιτ!!!!

Λεφτα που θα βρισκα??? Για αυτο λεω δεν θελω να βαλω δανειο  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
''λεφτά υπάρχουν''

όχι;;; :2funny: :2funny:

οχι ρε συ δεν υπάρχουν  :grin: τουλαχιστον οχι στην δικια μου τσεπη.
Αλλα αν μπορεις να ανοιξεις μια επιχειρηση μεσω του ιντερνετ... εγω πχ
ειμαι προγραμματιστης και ξερω πραγματα... μπορω να κατσω να λιωσω να το φτιαξω
και να μην χρειαστει να δωσω κεφαλαιο αρχικα.... μονο να πληρωνω για το δικο του domain
κτλπ. Ειναι ρισκο να παρω δανειο με την υφεση που υπάρχει για να ανοιξω κατι δικο μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα χρειαστω σιγουρα ομως καποιον δικηγορο
για να μου πει τα νομικα.... αν στησω καποια επιχειρηση
μεσω του ιντερνετ. Εχω 2 φιλους δικηγορους... αλλα χρειαζομαι
και αλλες αποψεις απο δικηγορους ωστε να τις συνδυασω τελικα
και να δω που συμπιπτουν.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
δεν μας τα λες καλα ... δλδ οποιος βγαινει μονος του να πιει ενα ποτο εχει προβλημα ? ... και τον κοροιδευεις κιολας ?
κουνια που σε κουναγε ...

Οχι φιλε μου, αλλα στο 99% του κοσμου δεν "καθεται" καλα στο ματι του κατι τετοιο, οπως και στο δικο μου ματι...
Τοσος κοσμος υπαρχει διπλα μας, δεν μπορει να βρει εναν φιλο? κατι? οτιδηποτε να του κανει παρεα...
Και μην μου πεις οτι δεν μπορει, το γαμημενο ιντερνετ για αυτο τον λογο ειναι, μιλα με κανα γκομενακι και κανονηστε να βγειτε αν νοιωθεις τοσο πολυ μονος...στις 10 η 1 θα βγει που θα παει...(Γενικα μιλαω οχι για σενα, μην γινει καμια παρεξηγηση προς Θεου)
Δεν μπορω να βαλω στο μυαλο μου εναν ανθρωπο να βγαινει μονος...δεν γινεται να το πω πιο απλα...δεν παει ο ανθρωπινος νους...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Κατά τη γνώμη μου ή άποψη αυτή είναι λανθασμένη..Τί πάει να πει προχωρώ με βάση τα στάνταρντς της κοινωνίας??
θέλω να βγω να πιω ένα καφέ/ποτό μόνος και με νοιάζει τί θα πει ή θα σχολιασει η κάθε <<παρέα>>?
έχεις παρατηρήσει ότι οι περισσότερες παρεες βγαίνουν έξω ,παίρνουν ένα ποτό και παιρνούν αμίλητες τη βραδιά κοιτάζοντας τις κοπέλες και μετά πηγαίνουν για homework??
ξέρεις πόσα ζευγάρια βγαίνουν έξω και δεν ανταλλάσουν παρά 1-2 κουβέντες??
Η θα ζήσεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις ή ζήσε τη ζωή όπως σου λέει η κοινωνία..τα αποτελέσματα είναι γνωστά..
Ψέμα/υποκρισία, αποτυχημένοι γάμοι, παιδιά που δε θα γνωρίσουν τον πραγματικό τους πατέρα κτλ..
Ποτέ δεν περίμενα ό,τι εν έτει 2012 θα υπήρχαν ακόμα τέτοιες απόψεις..
oχι απλα υπαρχουν τετοιες αποψεις εν ετει 2012 αλλα και χειροτερες!
κοιταξε να δεις! και γω βγαινω εξω και βλεπω αποτυχημενα ζευγαρια παρεες,που ανταλασουν 1,2 κουβεντες....αλλα σ αυτο δεν φταιει το γεγονος οτι καποιοι δεν βγαινουν μονοι τους!!
το να βγεις μονος σου 1,2,3, οκ! το να το κανεις συστημα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα! (για καφε,ποτο,ταβερνα)! δεν μπορει να μην βρεις καποιον λιγο πολυ με τα δικα σου γουστα να ταιριαξεις! ε αν εισαι συνεχεια μονος σου τοτε υπαρχει προβλημα!
οταν λεω να ακολουθησεις τα στανταρ της κοινωνιας!!
κοιταξε να δεις υπαρχουν και καποιοι ατυποι κανονες! μπορει εγω να μαι παλαβος για τα δικα σου δεδομενα και να θελω να γυρναω το καλοκαιρι γυμνος! Γινεται? μαλλον ΟΧΙ!!
δεν ειναι οτι το παω στο αλλο ακρο.....θα μπορουσα να σου αναπτυξω ολοκληρη θεωρια οτι κατ εμε ειναι σωστο και να βγαλω εσενα λαθος ή κομπλεξικο!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οχι φιλε μου, αλλα στο 99% του κοσμου δεν "καθεται" καλα στο ματι του κατι τετοιο, οπως και στο δικο μου ματι...

το 99% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, δηλαδή, σε μία κοινωνία στην οποία κυριαρχεί το σύμπλεγμα κατωτερότητος του χωριάτου.

όσοι αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους, μπορούν να βγουν και μόνοι, και με κόσμο, και γενικώς κάνουν ότι θέλουν. επιπλέον, δεν έχουν την ψυχανώμαλη εμμονή να κοροϊδεύουν και να επικρίνουν τους άλλους, οι οποίοι, συνήθως, είναι ανώτεροι από αυτούς.

μπορείς να βγάλεις τον χωριάτη απ' το χωριό, αλλα προφανώς δεν μπορείς να βγάλεις το χωριό απ' τον χωριάτη. και στην ΕΕ να τον βάλεις, πάλι θα βλέπει τον κόσμο βάσει μιας ιδιότυπης χωριάτικης νοοτροπίας.

με τέτοιες προκαταλήψεις, δεν υπάρχει κοινωνική εξέλιξη, και αυτό το βλέπουμε γύρω μας. παντού. πολιτική, κοινωνικές σχέσεις, ρουσφέτια, και λοιπά.

ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις, ακόμα και στην ελλάδα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγαίνει κανείς έξω έστω και μόνος του παρά να κάθεται να μαλακίζεται με τις ώρες στο pc στα διάφορα «κοινωνικά δίκτυα» και παρόμοιες ιστοσελίδες χάσιμου χρόνου και φαιάς ουσίας. Αν δε γυαλίζει το μάτι σου όταν βλέπεις γκόμενα, αν έχεις στοιχειώδη αυτοπεποίθηση και αν έχεις λίγο προσεγμένη εμφάνιση, τη δεύτερη ή τρίτη φορά θα βρεις παρέα χωρίς να το καταλάβεις.
Όσο για τη συζήτηση αν είναι προτιμότερο να βγαίνει κανείς μόνος ή με παρέα η απάντηση είναι βγαίνει όπως γουστάρει αρκεί να τον ευχαριστεί και για τη γνώμη των άλλων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.887
Πόντοι
3.715
εγώ όποτε έχω βγει μόνος έχω βρει και παρέα. Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε βλέψεις για συνέχεια, παίζω την μπάλα μου. Αν κάτσει και κανένα τυχερό, ευπρόσδεκτο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγώ όποτε έχω βγει μόνος έχω βρει και παρέα. Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε βλέψεις για συνέχεια, παίζω την μπάλα μου. Αν κάτσει και κανένα τυχερό, ευπρόσδεκτο.
καμακι τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom