Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παιδια δεν θα μπορουσα να βγω εξω ΜΟΝΟΣ για καφε ποτο καμακι και τα συναφι...δεν ξερω αλλα θα νοιωθω πολυ ασχημα και "ξεφτιλα"¨..
Εχω δει πολλους τετοιους, κανουνε μπαμ και τους κοροιδευουμε κιολας...
Ειλικρεινα αν ητανε το ιδιο σε γυναικα να μου την πεσει στην παρεα μου και να μου πει οτι ειναι μονη (μονη βγηκε εξω δηλαδη)...αρα καποιο προβλημα υπαρχει στην κοπελα, και δεν θα την εδινα σημασια πιστευω...
θα πηγαινα μονος μονο αν ειχα κανεναν γνωστο - γνωστη που δουλευε σε καφετερια και ηθελε παρεα, ετσι ναι θα πηγαινα...
Η πχ αν ειχα καποια πολυωρη δουλεια επανω σε laptop τοτε ναι θα επινα την φραπεδια μου μονος...
Στο μεταξύ όλοι έχουν κολλήσει σε ένα κλισέ:
Φαντάζονται κάποιον , που βγαίνει Σάββατο βράδι ή βράδι ... Πρωτοχρονιάς
σε κάποιο καμμένο ελληνικό ξενυχτάδικο , μπουζουκάδικο , club ή μεγάλο μπαρ
και την πέφτει σαν ληγούρης σε όλες τις γυναίκες του μαγαζιού
και τον λυπούνται όλοι οι ευτυχείς κάθε Σούλας
χοντρής , καθηγήτριας/μισθωτής με φουστάνι από το Ζάρα
και κινέζικη πλαστική γόβα ...
Καταρχήν σε τέτοια καμμένα μαγαζιά
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ
πέραν του προσωπικού και των ιδιοκτητών.
Οι άλλες είτε πάνε με τη γκόμενά τους
είτε πάνε μόνοι
και φεύγουν μόνοι.
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο μάγκας που ξέρει από καμάκι όμως
δεν θα επιλέξει τέτοια μέρη
και βέβαια όχι Σάββατο ή άλλη αργία ....
Ο μάγκας θα χτυπήσει μέρα ...
όμως, όλα αυτά είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σού. στην αυστρία, στην γερμανία, στην βόρεια αμερική, έχω δει αμέτρητα άτομα να βγαίνουν μόνα, άντρες και γυναίκες. ο λόγος; δεν έχουν κληρονομήσει τις ηλίθιες προκαταλήψεις τις ημιτριτοκοσμικής και ημιοθωμανικής νοοτροπίας της κοινωνίας μας.
ίσως κι 'αυτός να σε κοροϊδεύει επειδή δεν μπορείς να βγεις χωρίς <<ενυσχύσεις>>. γιατί είναι πανεύκολο να κρύβεται κανείς πίσω από την υποστήριξη της παρέας και να κοροϊδεύει τους άλλους εξ 'αποστάσεως.
εάν πας, πχ, στην βόρεια ισπανία, θα δεις πάαααρα πολλούς που βγαίνουν μόνοι, πίνουν το καφεδάκι τους ή ένα ποτήρι κρασι ή ακόμα και σκέτο εμφιαλωμένο νερό. η κατάσταση είναι φιλικότατη σε σχέση με το ελλαδιστάν, ανοίγεις άνετα συζήτηση με όποιον/όποια θέλεις και συνήθως, όταν σε βλέπουν μόνο, ΑΥΤΟΙ/ΕΣ έρχονται και σου μιλάνε πρώτοι.
μιλάμε ότι είσαι επισκέπτης και σε κάνουν να αισθάνεσαι μια οικειότητα με το που θα μπεις στο μαγαζί.
τώρα... εάν κάνουμε σύγκριση μ' αυτά που μας περιγράφεις, ποιός νομίζεις ότι έχει την ανώτερη νοοτροπία και ζει καλύτερα;
Δεν κόλλαγε.
Για μένα χοντρή παρακμή
είναι το να γαμάς μπάζα
και να βγαίνεις με αντροπαρέες (χωρίς γυναίκες) αν είσαι ενήλικος ....
Για μένα χοντρή παρακμή
είναι το να γαμάς μπάζα
και να βγαίνεις με αντροπαρέες (χωρίς γυναίκες) αν είσαι ενήλικος ....
για τις αντροπαρεες οχι..ειτε εισαι σε σχεση κ θες να ξεφυγεις λιγο,ειτε ψαχνεσαι κ θες να βγεις εξω για ποτο για καμακι,οι φιλοι χρειαζονται..δες κ λιγο hangover :απ΄την αλλη το να βγαινεις μονος σου μου φαινεται παρακμη,τι να πω αλλοι μπορει να το κανουν..
Αν είσαι μάγκας
και παντρεμένος και σε σχέση
βγαίνεις ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και η κοπέλα/σύζυγος δεν βγάζει άχνα !!!!!!!
Αλλά εδώ πλέον μιλάμε για υψηλά επίπεδα
και τεχνικές
που δεν είναι κατανοητά στα τσικό ...
ωπα ρε μεσι του καμακιου!!!!
πες τα !
το να γαμας μπαζα τυπε συμφωνω..για τις αντροπαρεες οχι..ειτε εισαι σε σχεση κ θες να ξεφυγεις λιγο,ειτε ψαχνεσαι κ θες να βγεις εξω για ποτο για καμακι,οι φιλοι χρειαζονται..δες κ λιγο hangover απ΄την αλλη το να βγαινεις μονος σου μου φαινεται παρακμη,τι να πω αλλοι μπορει να το κανουν..
ξέρεις τί έλεγε ο ελύτης; χαράξου κάπου με οποιονδήποτε τρόπο και μετά πάλι σβήσου με γενναιοδωρία. τί θα κάνουμε, δεν θα βγαίνουμε μόνοι επειδή δεν αρέσει σε κάποιους τιποτένιους; αλίμονο. φτάνει πια με τις σαχλαμάρες των πολλών. ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.
τελευταία το έχω βάλει στόχο. να βγαίνω πιό συχνά μόνος σε μία από τις σχετικά πιο δύσκολες χώρες για να βγαίνει κανείς μόνος.
λέω σχετικά, διότι ίσως να καταλήξουμε ουγκάντα, στο τέλος, με την κατρακύλα που βαστάει.
να μας πει
πόσοι από τους Τεράστιους Μάγκες
που τρώνε τις μουνάρες
τις γνώρισαν μέσα κάποιου ξαδέλφου/συμφοιτητή/συναδέλφου/χωριανού κτλ κτλ
που ήξερε ένα "καλό κορίτσι"
και "τους γνώρισε" ...
ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ
ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ...
Επιστημονική μεθοδολογία σας προτείνω !!!!!!!
ΕΡΕΥΝΑ !!!!!!!!!
Όχι φονταμενταλιστικά-σκοταδιστικά
"πίστευε και μη ερεύνα"
κάποτε περίμενα τις κοινωνικές σχέσεις να μου φέρουν το πιάτο έτοιμο. έπιανε; μπα! τώρα κάνω καμάκι και στο ασανσέρ. είναι προτίστως θέμα βιολογίας και όχι κοινωνικής δικτύωσης.
κάποτε περίμενα τις κοινωνικές σχέσεις να μου φέρουν το πιάτο έτοιμο. έπιανε; μπα!
το να βγεις χωρις φιλους και μονος ειναι αποτυχια σκετη
δειχνει αντικοινωνικο ατομο και προβληματικο. Αν θελετε
να το κανετε καντε το... χανετε το χρονο σας ομως. ;)
αντιθέτως, δείχνει άτομο μη-προβληματικό, διότι ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΓΡΥ για το τί νομίζουν οι άλλοι. προβληματικός είναι αυτός που έχει φτιάξει ιστούς αράχνης στο νου του, ή, πιο σωστά, του τις έχουν τοποθετήσει άλλοι εκεί, και ερμηνεύει τα πράγματα μέσω του δόγματος αυτού, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από σκέψεις άλλων.
και τί θα πει <<αποτυχία σκέτη>> και <<χάνετε το χρόνο σας>>;;;;;
δηλαδή, βγαίνω μόνος (=αποτυχία εξ ´ορισμού λόγω κάποιας παράδοξης ταυτολογίας, κατά τα λεγόμενά σου), βρίσκω ωραία γυναίκα και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο (=χαμένος χρόνος, κατά τα λεγόμενά σου).
κι 'όμως, είναι αληθινό! αυτό το γνωρίζει μόνο αυτός που έχει μαζέψει και τις κατάλληλες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.