Νέα

Έξοδος μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Παιδια δεν θα μπορουσα να βγω εξω ΜΟΝΟΣ για καφε ποτο καμακι και τα συναφι...δεν ξερω αλλα θα νοιωθω πολυ ασχημα και "ξεφτιλα"¨..
Εχω δει πολλους τετοιους, κανουνε μπαμ και τους κοροιδευουμε κιολας...
Ειλικρεινα αν ητανε το ιδιο σε γυναικα να μου την πεσει στην παρεα μου και να μου πει οτι ειναι μονη (μονη βγηκε εξω δηλαδη)...αρα καποιο προβλημα υπαρχει στην κοπελα, και δεν θα την εδινα σημασια πιστευω...
θα πηγαινα μονος μονο αν ειχα κανεναν γνωστο - γνωστη που δουλευε σε καφετερια και ηθελε παρεα, ετσι ναι θα πηγαινα...
Η πχ αν ειχα καποια πολυωρη δουλεια επανω σε laptop τοτε ναι θα επινα την φραπεδια μου μονος...

δεν μας τα λες καλα ... δλδ οποιος βγαινει μονος του να πιει ενα ποτο εχει προβλημα ? ... και τον κοροιδευεις κιολας ?
κουνια που σε κουναγε ...

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στο μεταξύ όλοι έχουν κολλήσει σε ένα κλισέ:

Φαντάζονται κάποιον , που βγαίνει Σάββατο βράδι ή βράδι ... Πρωτοχρονιάς
σε κάποιο καμμένο ελληνικό ξενυχτάδικο , μπουζουκάδικο , club ή μεγάλο μπαρ
και την πέφτει σαν ληγούρης σε όλες τις γυναίκες του μαγαζιού
και τον λυπούνται όλοι οι ευτυχείς κάθε Σούλας
χοντρής , καθηγήτριας/μισθωτής με φουστάνι από το Ζάρα
και κινέζικη πλαστική γόβα ...

Καταρχήν σε τέτοια καμμένα μαγαζιά
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ
πέραν του προσωπικού και των ιδιοκτητών.

Οι άλλες είτε πάνε με τη γκόμενά τους
είτε πάνε μόνοι
και φεύγουν μόνοι.
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ο μάγκας που ξέρει από καμάκι όμως
δεν θα επιλέξει τέτοια μέρη
και βέβαια όχι Σάββατο ή άλλη αργία ....

Ο μάγκας θα χτυπήσει μέρα ...

χαχαχα λακη τα κυνικα σου παραδειγματα ειναι σκετη απολαυση συνεχισε..δωσε...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
όμως, όλα αυτά είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σού. στην αυστρία, στην γερμανία, στην βόρεια αμερική, έχω δει αμέτρητα άτομα να βγαίνουν μόνα, άντρες και γυναίκες. ο λόγος; δεν έχουν κληρονομήσει τις ηλίθιες προκαταλήψεις τις ημιτριτοκοσμικής και ημιοθωμανικής νοοτροπίας της κοινωνίας μας.

ίσως κι 'αυτός να σε κοροϊδεύει επειδή δεν μπορείς να βγεις χωρίς <<ενυσχύσεις>>. γιατί είναι πανεύκολο να κρύβεται κανείς πίσω από την υποστήριξη της παρέας και να κοροϊδεύει τους άλλους εξ 'αποστάσεως.

εάν πας, πχ, στην βόρεια ισπανία, θα δεις πάαααρα πολλούς που βγαίνουν μόνοι, πίνουν το καφεδάκι τους ή ένα ποτήρι κρασι ή ακόμα και σκέτο εμφιαλωμένο νερό. η κατάσταση είναι φιλικότατη σε σχέση με το ελλαδιστάν, ανοίγεις άνετα συζήτηση με όποιον/όποια θέλεις και συνήθως, όταν σε βλέπουν μόνο, ΑΥΤΟΙ/ΕΣ έρχονται και σου μιλάνε πρώτοι.

μιλάμε ότι είσαι επισκέπτης και σε κάνουν να αισθάνεσαι μια οικειότητα με το που θα μπεις στο μαγαζί.

τώρα... εάν κάνουμε σύγκριση μ' αυτά που μας περιγράφεις, ποιός νομίζεις ότι έχει την ανώτερη νοοτροπία και ζει καλύτερα;

πες τα !

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Για μένα χοντρή παρακμή
είναι το να γαμάς μπάζα
και να βγαίνεις με αντροπαρέες (χωρίς γυναίκες) αν είσαι ενήλικος ....

το να γαμας μπαζα τυπε συμφωνω..για τις αντροπαρεες οχι..ειτε εισαι σε σχεση κ θες να ξεφυγεις λιγο,ειτε ψαχνεσαι κ θες να βγεις εξω για ποτο για καμακι,οι φιλοι χρειαζονται..δες κ λιγο hangover :grin: :rockon: :rockon: :rockon:απ΄την αλλη το να βγαινεις μονος σου μου φαινεται παρακμη,τι να πω αλλοι μπορει να το κανουν..

Επισκέπτης
για τις αντροπαρεες οχι..ειτε εισαι σε σχεση κ θες να ξεφυγεις λιγο,ειτε ψαχνεσαι κ θες να βγεις εξω για ποτο για καμακι,οι φιλοι χρειαζονται..δες κ λιγο hangover :απ΄την αλλη το να βγαινεις μονος σου μου φαινεται παρακμη,τι να πω αλλοι μπορει να το κανουν..

Αν είσαι μάγκας
και παντρεμένος και σε σχέση
βγαίνεις ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Και η κοπέλα/σύζυγος δεν βγάζει άχνα !!!!!!!

Αλλά εδώ πλέον μιλάμε για υψηλά επίπεδα
και τεχνικές
που δεν είναι κατανοητά στα τσικό ...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Αν είσαι μάγκας
και παντρεμένος και σε σχέση
βγαίνεις ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Και η κοπέλα/σύζυγος δεν βγάζει άχνα !!!!!!!

Αλλά εδώ πλέον μιλάμε για υψηλά επίπεδα
και τεχνικές
που δεν είναι κατανοητά στα τσικό
...

ωπα ρε μεσι του καμακιου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: χαλαρωσε γιατι βρωμισε τεστοστερονη to thread τυπε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ωπα ρε μεσι του καμακιου!!!!

Είσαι πέρα για πέρα λάθος.
Το καμάκι δεν είναι τέχνη
να γίνονται συγκρίσεις
και να υπάρχουν κορυφές
όπως π.χ. στη μουσική ή τη ζωγραφική.

Είναι επιστήμη.
Οπότε ή είσαι επαρκής
ή δεν είσαι.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

ξέρεις τί έλεγε ο ελύτης; χαράξου κάπου με οποιονδήποτε τρόπο και μετά πάλι σβήσου με γενναιοδωρία. τί θα κάνουμε, δεν θα βγαίνουμε μόνοι επειδή δεν αρέσει σε κάποιους τιποτένιους; αλίμονο. φτάνει πια με τις σαχλαμάρες των πολλών. ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

τελευταία το έχω βάλει στόχο. να βγαίνω πιό συχνά μόνος σε μία από τις σχετικά πιο δύσκολες χώρες για να βγαίνει κανείς μόνος.

λέω σχετικά, διότι ίσως να καταλήξουμε ουγκάντα, στο τέλος, με την κατρακύλα που βαστάει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το να γαμας μπαζα τυπε συμφωνω..για τις αντροπαρεες οχι..ειτε εισαι σε σχεση κ θες να ξεφυγεις λιγο,ειτε ψαχνεσαι κ θες να βγεις εξω για ποτο για καμακι,οι φιλοι χρειαζονται..δες κ λιγο hangover :grin: :rockon: :rockon: :rockon:απ΄την αλλη το να βγαινεις μονος σου μου φαινεται παρακμη,τι να πω αλλοι μπορει να το κανουν..

Οσες φορες εχω βγει για καμακι... βασικα βγηκαμε για βολτα
και στην πορεια προεκυψε... οι φιλοι δεν με ενοχλησαν καθολου
ισα ισα επειδη εγινε μπροστα τους μετα τους ρωτουσα κιολας πως ηταν
το στυλ μου κτλπ  :grin: .

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ξέρεις τί έλεγε ο ελύτης; χαράξου κάπου με οποιονδήποτε τρόπο και μετά πάλι σβήσου με γενναιοδωρία. τί θα κάνουμε, δεν θα βγαίνουμε μόνοι επειδή δεν αρέσει σε κάποιους τιποτένιους; αλίμονο. φτάνει πια με τις σαχλαμάρες των πολλών. ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

τελευταία το έχω βάλει στόχο. να βγαίνω πιό συχνά μόνος σε μία από τις σχετικά πιο δύσκολες χώρες για να βγαίνει κανείς μόνος.

λέω σχετικά, διότι ίσως να καταλήξουμε ουγκάντα, στο τέλος, με την κατρακύλα που βαστάει.

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το να βγεις χωρις φιλους και μονος ειναι αποτυχια σκετη
δειχνει αντικοινωνικο ατομο και προβληματικο. Αν θελετε
να το κανετε καντε το... χανετε το χρονο σας ομως.  ;)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
να μας πει
πόσοι από τους Τεράστιους Μάγκες
που τρώνε τις μουνάρες
τις γνώρισαν μέσα κάποιου ξαδέλφου/συμφοιτητή/συναδέλφου/χωριανού κτλ κτλ
που ήξερε ένα "καλό κορίτσι"
και "τους γνώρισε" ...

ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ
ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ...

Επιστημονική μεθοδολογία σας προτείνω !!!!!!!

ΕΡΕΥΝΑ !!!!!!!!!

Όχι φονταμενταλιστικά-σκοταδιστικά
"πίστευε και μη ερεύνα"

κάποτε περίμενα τις κοινωνικές σχέσεις να μου φέρουν το πιάτο έτοιμο. έπιανε; μπα! τώρα κάνω καμάκι και στο ασανσέρ. είναι προτίστως θέμα βιολογίας και όχι κοινωνικής δικτύωσης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κάποτε περίμενα τις κοινωνικές σχέσεις να μου φέρουν το πιάτο έτοιμο. έπιανε; μπα! τώρα κάνω καμάκι και στο ασανσέρ. είναι προτίστως θέμα βιολογίας και όχι κοινωνικής δικτύωσης.

ε ναι. Και εγω... δεν υπάρχει πλεον πιο απλο πραγμα απο
το καμακι... οι πρωτες 50 χυλοπιτες ειναι δυσκολες.  :2funny: :2funny: :2funny: Μετα μπορεις
να μιλησεις χωρις ιχνος κομπλεξ και αγχους στην πιο αστραφτερη μουναρα
που περναει απο διπλα σου.

Επισκέπτης
κάποτε περίμενα τις κοινωνικές σχέσεις να μου φέρουν το πιάτο έτοιμο. έπιανε; μπα!

Μπορεί να έπιανε ...

αλλά το θέμα είναι αλλού ...

ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ;;;;;;;;;;;

Αυτό είναι ωραίο θέμα.

Να γράψει ο καθένας
τι βαθμολογία έπαιρνε από ΕΜΦΑΝΙΣΗ
η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ναι οι γκομενες που σου κανουν προξενιο συνηθως

ειναι οι χειροτερες !

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
το να βγεις χωρις φιλους και μονος ειναι αποτυχια σκετη
δειχνει αντικοινωνικο ατομο και προβληματικο. Αν θελετε
να το κανετε καντε το... χανετε το χρονο σας ομως.  ;)

αντιθέτως, δείχνει άτομο μη-προβληματικό, διότι ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΓΡΥ για το τί νομίζουν οι άλλοι. προβληματικός είναι αυτός που έχει φτιάξει ιστούς αράχνης στο νου του, ή, πιο σωστά, του τις έχουν τοποθετήσει άλλοι εκεί, και ερμηνεύει τα πράγματα μέσω του δόγματος αυτού, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από σκέψεις άλλων.

και τί θα πει <<αποτυχία σκέτη>> και <<χάνετε το χρόνο σας>>;;;;;

δηλαδή, βγαίνω μόνος (=αποτυχία εξ ´ορισμού λόγω κάποιας παράδοξης ταυτολογίας, κατά τα λεγόμενά σου), βρίσκω ωραία γυναίκα και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο (=χαμένος χρόνος, κατά τα λεγόμενά σου).

κι 'όμως, είναι αληθινό! αυτό το γνωρίζει μόνο αυτός που έχει μαζέψει και τις κατάλληλες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντιθέτως, δείχνει άτομο μη-προβληματικό, διότι ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΓΡΥ για το τί νομίζουν οι άλλοι. προβληματικός είναι αυτός που έχει φτιάξει ιστούς αράχνης στο νου του, ή, πιο σωστά, του τις έχουν τοποθετήσει άλλοι εκεί, και ερμηνεύει τα πράγματα μέσω του δόγματος αυτού, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από σκέψεις άλλων.

και τί θα πει <<αποτυχία σκέτη>> και <<χάνετε το χρόνο σας>>;;;;;

δηλαδή, βγαίνω μόνος (=αποτυχία εξ ´ορισμού λόγω κάποιας παράδοξης ταυτολογίας, κατά τα λεγόμενά σου), βρίσκω ωραία γυναίκα και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο (=χαμένος χρόνος, κατά τα λεγόμενά σου).

κι 'όμως, είναι αληθινό! αυτό το γνωρίζει μόνο αυτός που έχει μαζέψει και τις κατάλληλες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Τι θα πει αποτυχια σκέτη δεν θα στο πω εγω με τα γραφόμενα εδω μέσα.
Θα το νιώσεις και θα το καταλαβεις καλυτερα μολις κανεις αυτα που λες
και βγεις μονος σου τελικα  :grin:

Οσο πιο ξυπνιος ειναι καποιος και νορμαλ τοσο περισσοτερους ανθρωπους εχει γυρω του.
Και αυτο το ξερει καλα ο κοσμος... ασχετα με το τι θες να πιστευεις
κανε αυτα που λες για 2-3 μηνες (αν αντεξεις και τοσο) και ελα να το ξανασυζητησουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom