ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Επειδή ψαχνόμαστε όλοι, νομίζω ενδεικτικά κάποια τεστ που θα μπορούσε κανείς να κάνει είναι:
Αυστραλιανό αντιγόνο (HbsAg)
Αντίσωμα s ηπατίτιδας Β (HbsAb)
Αντίσωμα core ηπατίτιδας Β ολικό (HbcAb)
Ηπατίτιδα C (HCV)
VDRL
Αντισώματα HIV I & II (HIV Ag (p24) / HIV Ab (type 1 + type 2))
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 1 IgG (HSV1IgG)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 1 IgΜ (HSV1IgΜ)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 2 IgG (HSV2IgG)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 2 IgΜ (HSV2IgΜ)
Το καλύτερο είναι να συμβουλευτεί κανείς τον δερματολόγο-αφροδισιολόγο του ο οποίος και θα τον παραπέμψει γι αυτά και για όποια άλλα. Ο γιατρός πρέπει επίσης να ελέγξει και οπτικά για (1) ΣΜΝ όταν-εάν-εφόσον .... μπορεί να διαπιστωθεί ή (2) όχι ΣΜΝ που μεταδίδονται πανεύκολα παντού άρα και στα μαγαζιά (π.χ. μολυσματική τέρμινθο). Από τη στιγμή που είμαστε ενεργοί και ζωηροί δυστυχώς πρέπει να προλαμβάνουμε, να διαγνώνουμε και εάν χρειάζεται να θεραπευόμαστε. Επίσης, νομίζω θα πρέπει να έχει κάνει κανείς εμβόλιο ηπατίτιδας προληπτικά.
Αυστραλιανό αντιγόνο (HbsAg)
Αντίσωμα s ηπατίτιδας Β (HbsAb)
Αντίσωμα core ηπατίτιδας Β ολικό (HbcAb)
Ηπατίτιδα C (HCV)
VDRL
Αντισώματα HIV I & II (HIV Ag (p24) / HIV Ab (type 1 + type 2))
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 1 IgG (HSV1IgG)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 1 IgΜ (HSV1IgΜ)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 2 IgG (HSV2IgG)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 2 IgΜ (HSV2IgΜ)
Το καλύτερο είναι να συμβουλευτεί κανείς τον δερματολόγο-αφροδισιολόγο του ο οποίος και θα τον παραπέμψει γι αυτά και για όποια άλλα. Ο γιατρός πρέπει επίσης να ελέγξει και οπτικά για (1) ΣΜΝ όταν-εάν-εφόσον .... μπορεί να διαπιστωθεί ή (2) όχι ΣΜΝ που μεταδίδονται πανεύκολα παντού άρα και στα μαγαζιά (π.χ. μολυσματική τέρμινθο). Από τη στιγμή που είμαστε ενεργοί και ζωηροί δυστυχώς πρέπει να προλαμβάνουμε, να διαγνώνουμε και εάν χρειάζεται να θεραπευόμαστε. Επίσης, νομίζω θα πρέπει να έχει κάνει κανείς εμβόλιο ηπατίτιδας προληπτικά.