Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μα πως γινεται ζορζ να γαμεις με την κεφαλη;Ισχύει και για το ξύρισμα στην κουρούπα αυτό?
μα πως γινεται ζορζ να γαμεις με την κεφαλη;Ισχύει και για το ξύρισμα στην κουρούπα αυτό?
Ισχύει και για το ξύρισμα στην κουρούπα αυτό?
πασο....εχεις δικιο...ολος δικος σου....παω στο τσατ να την πεσω στον μαριο το σουπερ τεκνόοταν εσυ ψαρευεις τεκνά, εγω δεν πεταγομαι..
τα σοβαρα περιστροφα ειναι πεντασφαιρα. τα εξασφαιρα ειναι λιανες οι σφαιρες για φλουφληδες αχαχαχαχα
αληθές.τα σοβαρα περιστροφα ειναι πεντασφαιρα. τα εξασφαιρα ειναι λιανες οι σφαιρες για φλουφληδες αχαχαχαχα
γκαμπαντου δικο σου ειναι;Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
να μαθαινουμε και κατι επ'ευκαιριας
να σε δανεισω εγω το σαρανταπενταρι;μονο 1000 ευρω το δανεισμα.....γκαμπαντου δικο σου ειναι;
μπορεις να μου το δανεισεις για μια δουλεια στην ανω τουμπα ;
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
να μαθαινουμε και κατι επ'ευκαιριας
Παιδια εγω χτες ειχα ξυρισει τα αρχιδια και τα ματωσα λιγο μετα πηγα και γαμησα σε μπουρδελο το βραδυ περιπου 3 ωρες μετα το ξυρισμα τι λετε μπορει να εχω παθει τπτ .Το προγραμμα ηταν ελευθερο στοματικο
το hpv κι ο ερπητας θέλουν ανοιχτές πληγές;
ο αρωστος της ευδομαδας!!! που εισαι απολυτε!!Δυστυχως εκανα το λαθος πανω στην καυλα μου να κανω γλυφομουνι-γλυφοκωλι(μυροδατα ηταν γαμωτο παντως) σε στουντιο. Μολις τελειωσε η καυλα μου καταλαβα το λαθος μου και τωρα ειμαι σε αναμενα καρβουνα(καλα να παθω)
Ερωτηση. Πριν λιγες ωρες συνεβη η λαλακια που εκανα. Ποτε ακριβως πρεπει να κανω εξετασεις για να δειξουν αν εχω κατι? Να παω σημερα Παρασκευη ή απο Δευτερα? Στο Συγγρος δεν εχω ξαναπαει. Ποσα πληρωνεις(εχω ΙΚΑ)?
Οι εξετασεις που θα κανω ειναι για ολα?(Ηπατιτιδα,HIV?). Χλαμυδια, ερπης κ.τ.λ φαινονται απο τις εξετασεις αιματος ή μονος μου θα το καταλαβω?
Παντως η κοπελα στο στουντιο(να πω ποια ειναι?) μου εκανε και κηρυγμα ,γιατι της ειπα οτι ειμαι πρωταρης(οντως δεν εχω ξαναπαει) σε στουντιο-μπουρδελα ''α προσεχε μου λεει.Για μια στιγμη μπορει να κολλησεις οτιδηποτε. Εγω κανω εξετασεις καθε 15 μερες, αλλα προσεχε γενικα''
ο αρωστος της ευδομαδας!!! που εισαι απολυτε!!
αν δεν εχεις πλιγη στο στομα σου κατα 99,9 εισαι ο.κΜια σοβαρη απαντηση χωρις ειρωνια?
Πόσο χρονών είσαι φίλε μου?
Προλαβαίνεις τώρα να πας σε νοσοκομείο διότι παίζει να μην αντέξεις μέχρι αύριο!
Αστειεύομαι φυσικά και αυτό διότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι σε τέτοιο βαθμό!
Όταν ασχολήσε με πουτάνες θα πρέπει να το ξέρεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει και η στραβή!
Όχι ότι είναι απαραίτητο να γίνει αλλά είναι και πιθανόν!
Όπως όταν παίρνεις δίπλωμα οδήγησης και ξεκινάς να οδηγείς, οφείλεις να γνωρίζεις ότι πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να τρακάρεις!
Μπορεί και να περάσουν χρόνια και να μην τρακάρεις μπορεί όμως και να τρακάρεις μέσα σε λίγες ημέρες!
Μέσα στο πρόγραμμα είναι!
Οπότε η κοπέλα καλά έκανε και σου έμαθε και κάτι σωστό!
Πολλοί εκείνη τη στιγμή λόγω καύλας κάνουν πράγματα που μετά τα σκέφτονται!
Και αύριο να πας αμφιβάλλω αν θα δείξουν κάτι οι εξετάσεις!
Οι περισσότερες ασθένειες οφείλεις να ξέρεις ότι χρειάζονται και κάποιο χρόνο επώασης και άλλον τόσο χρόνο για να δείξουν συμπτώματα!
Στο στόμα σου έχεις καμία ανοικτή πληγή ορατή?
Πριν πας στο στούντιο έτρεχε πουθενά αίμα στο στόμα?
Αν όχι τότε οι πιθανότητες είναι ελάχιστες αφού για τις περισσότερες ασθένειες οφείλεις και πάλι να γνωρίζεις ότι θέλουν ανοικτές πληγές!
Άντε αν κόλλησες να κόλλησες κανέναν έρπη ή κανένα κολοβακτηρίδιο που αμφιβάλλω και αυτά!
Δεν πιστεύω ότι συντρέχει τόσος μεγάλος λόγος ανησυχίας και προπαντός τα νέα παιδιά να ενημερώνεστε πρώτα και μετά να λειτουργείτε!
Καλά στο σχολείο σας έχουν γραμμένους και δεν σας μαθαίνουν αλλά εσείς μυαλό δεν έχετε?
Το ίντερνετ τι σκατά το έχεις αν δεν το χρησιμοποιείς πάνω από όλα για την ενημέρωση σου και για την εκπαίδευση σου!
Μάθετε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε σωστά και όχι σπασμωδικά σαν ανεγκέφαλα!
Αν είχες ενημερωθεί θα ήξερες και πως να πράξεις και θα ήξερες και πως να αποφεύγεις τους διάφορους κινδύνους!
Άντε κοιμήσου τώρα και αύριο πήγαινε ξανά στο στούντιο και βάρα της ένα ακάποτο!
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Καταλαβαινω την διαθεση ορισμενων να κανουν καζουρα. Αλλωστε και εγω το ιδιο εκανα στους αλλους. Δυστυχως με προδωσε η καυλα μου και εκανα το λαθος. Σε στουντιο και γενικα μπουρδελα δεν προκεται να ξαναπαω, γιατι το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου
Μπορει κατα 99.9% να μην εχω τιποτα ,αλλα εγω θελω να τις κανω για σιγουρια ,γιατι δεν μενω μονος στο σπιτι μου και δεν γουσταρω να πληρωσουν αλλοι τις μαλακιες τις δικες μου
Μπορεις να μου πεις ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για εξετασεις? Σε 2 βδομαδες?
Υ.Γ Οχι δεν ειχα ανοιχτη πληγη στο στομα