Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
άντε πάλι τα ίδια......
εγώ δύο φορές πού πήγα όχι μόνο δεν χτυπούσαν τα κουδούνια(καλά ένα τέταρτο έκατσα)αλλά δεν υπήρχε και  πελάτης στο δωμάτιο....
θα πήγα σε νεκρή ώρα.............
πήγες σε ώρα αιχμής που ηταν όλα τα δωμάτια γεμάτα και δεν προλάβαιναν ούτε την πόρτα να ανοίξουν.   :2funny:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε καλός την αστραπή  :2funny: :2funny:που ήσουν ρε θηρίο..σας μπαγλάρωσαν και ειπες να κάνεις καμιά διαφήμιση για το μαγαζάκι της γυναίκας.  :grin:  γράψε και με τα αλλα προφίλ να γίνεις πιο πειστικός.που πάτε ρε κακομοίρη με δυο μασέρ...... εσύ μπαίνεις εδώ μέσα να πεις καλά λόγια για το μαγαζί της κατερινας και να θάψεις τα υπόλοιπα..βέβαια είδες οτι οι άλλοι δουλεύουν ενώ το δικό σου το κλείσανε.....εσυ πάντως οφείλω να πω ότι δεν εξυπηρετείς σκοτεινά συμφέροντα .....αλλα μόνο του δικού σου μαγαζιού που πάντα μας γράφεις πόσο  καλα περνάς..    :2funny: συνεχισε τον αγώνα της ενημέρωσης

Καλά να τα έχεις με τον astrapi 12. Αλλά για το μαγαζί βλέπω πολλές χαρούλες. Αυτό είναι ευχάριστο γιατί προβλέπετε να περάσουμε καλό και ευχάριστο χειμώνα με τόσες χαρούλες..

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει ενημέρωση σήμερα από Κατερίνα;;;

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Τζένη και Ναταλί. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

Επισκέπτης
Καλά να τα έχεις με τον astrapi 12. Αλλά για το μαγαζί βλέπω πολλές χαρούλες. Αυτό είναι ευχάριστο γιατί προβλέπετε να περάσουμε καλό και ευχάριστο χειμώνα με τόσες χαρούλες..
η αστραπή ειναι αλληλένδετη με το μαγαζί  ;)

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Τζένη και Ναταλί. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
Κανένα νέο για τα άλλα κορίτσια? Πότε θα έχουμε πλήρη ομάδα? Άννα, Λίζα?

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ώπα? Θα χάσει η αστραπή τη δουλειά της.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ώπα? Θα χάσει η αστραπή τη δουλειά της.

:tooth: :tooth: :tooth:

Με λίγο πάνω από 12000 posts, νομίζεις ότι έχω ανάγκη από χαρτζιλίκι? :cheesy:

Πέρασα από τον οίκο πρόσφατα και μου ειπώθηκε και αυτό.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Ναταλί Τζένη και η Κατερίνα δηλαδή εγώ. Πολλά φιλάκια σε όλους.

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Ναταλί Τζένη και η Κατερίνα δηλαδή εγώ. Πολλά φιλάκια σε όλους.
ωπα.. αυτο το δηλαδη εγω  και μονο νομιζω μια επισκεψη την αξιζει :-)

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Ναταλί και Τζένη και σας περιμένουμε μέχρι τις 7.30 για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε καλά. Φιλάκια

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Ναταλί και Τζένη και σας περιμένουμε μέχρι τις 7.30 για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε καλά. Φιλάκια
Κατερίνα δηλαδή ξανάρχισες να δουλεύεις;

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Ενημέρωση για σήμερα?

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως δεν άνοιξαν λόγω βροχής; Να μην πάμε και τζάμπα δηλαδή.
Σίγουρα δεν το ρισκάρεις!!! Έχει πέσει που έχει πέσει το ρόστερ!!! Να φας και απογοήτευση!!! Ρε, δεν πιστέυω νά ' χαμε κανένα ντου πάλι όπως τις προάλλες!!!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σίγουρα δεν το ρισκάρεις!!! Έχει πέσει που έχει πέσει το ρόστερ!!! Να φας και απογοήτευση!!! Ρε, δεν πιστέυω νά ' χαμε κανένα ντου πάλι όπως τις προάλλες!!!
αααα τις προάλλες είχαμε ντου γιαυτό ήταν κλειστό; Μάλιστα.
Δηλαδή τι ακριβώς γίνεται όταν παίζει ντου; Θα πάρουν και τον πελάτη μέσα; Θα γίνουμε Πανελληνίως ρεζίλι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom