Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
Γιτί ρε boy? Έχει κι εκεί 3 καλά εκ των οποίων το 1 ψιλοαδιάφορο στα εντός και το άλλο με λίγο ψηλή μυτούλα. Το 3ο το καλύτερο έχει λοκαριστεί μόλις πάρω τα πάνω μου. Και πάντα μιλάω με προσωπικό γούστο, μιας και οι πληθωρικές και νταρντανομίλφ δε μου κάναν κλικ.

και όπως είπαμε....εχθρός του καλύτερου είναι ο κακός μας εαυτός!
το είπες και μονος ειναι θέμα γούστου , και αν την λιζα την έχω τιμήσει στο φ4 όταν η κωνσταντίνα θεωρείται απο της καλές εκει μέσα τι να πω........ 

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Αυτό πρέπει να είναι το μαγαζί που άνοιξε η Ντάλλη,πήγε άπατο,το πούλησε και τώρα ξανανοίγει υπο νέα διεύθυνση...ο χώρος είναι καλός....Την Κατερίνα δεν την ξέρω,αλλά η Μάγια είναι εγγύηση.....Το κόστος,αν κρίνω απο το Φερων,θα είναι κάπου στα 70 φαντάζομαι η ισως και λιγότερο....
Η Κατερινα ειναι μία ωραία κοπελα,ψηλή,ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα και καλό πρόγραμμα.Εχω κριτική στην Φερων 19.Και εκεί vfm...

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
Καλησπέρα Κατερινα. Τελικά είναι 60Ε για 1 ώρα? Να κλείσουμε ραντεβού...

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
διαφωνώ με το ότι γκόμενα=free fuck αλλά δεν είναι του παρόντος...
Συχνά σου στοιχίσει πιο ακριβά...!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κατερίνα,βλέπω οτι αν και καινούργια στο φόρουμ,τα έμαθες τα κολπάκια....θα σας επισκευθώ σύντομα,να σε γνωρίσω και απο κοντά.Μέχρι τότε χαιρετισμούς στην φίλη μου τη Μάγια,ένα απο τα καλύτερα κορίτσια που εχω ποτέ συναντήσει σε τέτοια μαγαζιά.....

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...μαλλον πρεπει να ναι η κατερινα αλβανικης καταγωγης..δουλευε στην πατησ 160 ...αν ειναι αυτη :think:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν θυμάμαι καλά είναι μια ψηλή ξανθειά με κοντό μαλί. Πολύ καλή στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι να μου είπε ότι είναι από την Αλβανία, αλλά αν πράγματι είναι, μάλλον είναι η καλλίτερη Αλβανίδα που έχω πάρει. Με την Μάγια είχαμε συνάντηση στο Φερρών προ εικοσαημέρπυ περίπου. Μόλις είχε γυρίσει από Γεωργία. Να μην γράψω γιατί την ξέρεται όλοι. Όσο για τις άλλες που λέει να δούμε. Μεγάλη υπόθεση το καλό ρόστερ για τα μαγαζιά. Αυτό το μαγαζί το είχε η Ντάλη και το είχε φτιάξει με μεράκι (ντουζ σε κάθε δωμάτιο, κουρτίνες ωραίες, διαφορετικά χρώματα σε κάθε δωμάτιο, αιρ κοντίσιον που δουλεύανε) αλλά δεν μπορούσε να το ελέγξει λόγω του άλλου μαγαζιού. Όλο άλλαζε κοπέλες. Να δούμε τώρα αν παραμένει σε αυτό το επίπεδο. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΣ, ΣΥΝΈΠΕΙΑ, ΤΙΜΕΣ. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για όλους. Ακούς Κατερίνα86 ? 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και όπως έγραψε και ο dimit31 προέχει η ενημέρωση της ορθογραφίας. Προβλέπω ότι σε 3-4 μήνες όλα τα μαγαζιά θα έχουν ενημέρωση. Δανάη είσαι πρωτοπόρος.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Παρακαλώ ενημερώστε μας, μέχρι που φτάνει η ουρά των εν αναμονή πελατών.
Δύσκολη μέρα η Παρασκευή για SPA!!!!! :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...όχι βέβαια...η απλή λογική το λέει...

Υπάρχει λογική στην Ελλάδα......? Καλό θα είναι λοιπόν, να μας επιβεβαιώσει η υπεύθυνη ότι το αντίτιμο των 60 ευρώ, αντιστοιχεί σε πλήρεις υπηρεσίες διαρκείας μίας ολόκληρης ώρας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom