You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.968
- Πόντοι
- 42.697
τεστάρισα πρόσφατα την πιπίνα Ρωσιδα Ναταλί...
ωραια κοπέλα, καλό σωμα, στητο βυζι, 21 ετών, αλλά ....
καλά κάνω και πάω μόνο με μίλφ.... :-
μασαζ δεν ηξερε να κάνει, γελαγε συνεχεια μονη της , μου στραμπουληξε το αρχιδι οταν πηγε να με γλειψει, κλαρινο χάλια και στα υπολοιπα μη το ενα μη το άλλο....την παρατησα και εφυγα.
ΜILF FOREVER το συμπερασμα!
μασαζ δεν ηξερε να κάνει, γελαγε συνεχεια μονη της , μου στραμπουληξε το αρχιδι οταν πηγε να με γλειψει, κλαρινο χάλια και στα υπολοιπα μη το ενα μη το άλλο....την παρατησα και εφυγα.
regazoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πάνω μας θα μάθουν ρε γαμώτο? Ή το έχεις ή όχι σε αυτή τη δουλειά. Έλεος δηλαδή.
Για φαντασου, να ηταν και απο τα μελη του σωματος, που μπαινουν στον γυψο ???τεστάρισα πρόσφατα την πιπίνα Ρωσιδα Ναταλί...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
(Ή η χαρά του ... άρρωστου ...!!! )
παρα πολυ ωραια.τεστάρισα πρόσφατα την πιπίνα Ρωσιδα Ναταλί...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 506
...Ταχουμε πει 100 φορές...Τα πιπίνια είναι συνήθως ΞΕΠΕΤΕΣ και ΑΝΤΙ- επαγγελματίες...
...Ταχουμε πει 100 φορές...Τα πιπίνια είναι συνήθως ΞΕΠΕΤΕΣ και ΑΝΤΙ- επαγγελματίες...
+10000000 αλλά αυτό το διμετρο το ξανθό, νομίζω Αλέξια, μου έχει κάτσει... Κάτι με τραβάει να το τιμήσω...
Πριν 3-4 μέρες δοκιμασα την τυχη μου με την Αλεξια.Πολυ ομορφη κοπελα με πολυ καλο κ γυμνασμενο σωμα κ πολυ σφοκτο κωλο και βυζι.Οσον αφορα το μασαζακι της τιποτα το ιδαιτερο.Οταν τελειωσε το λαδοτριψιμο μετα απο κανα 15 λεπτο δεν νομιζω να κρατησε παραπανω αρχισε τριβεται και να γελαει περιμενοντας απο μενα να κανω την 1η κινηση.Ξεκινησα να της βαζω δαχτυλο και στη συνεχεια επιδωθηκε σε μια καλουτσικη και συνεχισαμε στον καναπε στο κρεβατι στο πατωμα για αρκετη ωρα αφου χρειαστηκε να αλλαξει 2 προφυλακτικα γιατι τελειωνε το λιπαντικο και οφειλω να ομολογησω μου φανηκε ιδιαιτερα σφηκτο το μουνακι της.το τελος ηρθε με απο εκεινη.Γενικα για 70 ευρω που εδωσα εγινε ενα σχετικο παζαρι,εκατσα μια ολοκληρη ωρα μπορει και παραπανω με την ησυχια μου, ουτε η κοπελα δυσανασχετησε που την ταλαιπωρησα τοσο ουτε καποιος χτυπησε την πορτα εμεινα ευχαριστημενος.Συντομα θα ξανα τιμηθει.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχουμε συνάδελφο που να δοκίμασε μία λαδοκόρη Ελένα, τριαντα-κάτι μέτριο ανάστημα, λεπτή, καστανό καρέ μαλλί, μάλλον βαλκανικής προέλευσης;
Το σκέφτηκα να περάσω αλλά επειδή έφαγα φόλα πρόσφατα από άλλη σε άλλο ίδρυμα το άφησα να ελέγξω από εδώ. Ενημερωτικά, για τους λάτρεις του αντικειμένου, εθεάθει ψηλό βαρβάτο κινεζοειδές απροσδιορίστου ονόματος.
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους για τις ημέρες αυτές!
Το σκέφτηκα να περάσω αλλά επειδή έφαγα φόλα πρόσφατα από άλλη σε άλλο ίδρυμα το άφησα να ελέγξω από εδώ. Ενημερωτικά, για τους λάτρεις του αντικειμένου, εθεάθει ψηλό βαρβάτο κινεζοειδές απροσδιορίστου ονόματος.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχουμε συνάδελφο που να δοκίμασε μία λαδοκόρη Ελένα, τριαντα-κάτι μέτριο ανάστημα, λεπτή, καστανό καρέ μαλλί, μάλλον βαλκανικής προέλευσης;
Για Ελένα που ρωτάω παραπάνω, έχουμε κάτι; Μην πάει χαμένο το μεροκάματο σήμερα...
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αφού έφυγα έντρομος από το Ιουλιανού 39, βρήκα καταφύγιο στο εν λόγω ίδρυμα και δοκίμασα την Ελένα που είχα σταμπάρει.
Περιγραφή λαδοκόρης: Ανάστημα περί το 1,60, βάρος απειροελάχιστο, μικρό στήθος, καστανό μαλλί. Καταγωγή από Ουκρανία, ηλικία εκτιμώ περί τα 35 έτη.
Κατά την είσοδο στον χώρο μαλάξεων αφαίρεσε άμεσα το φόρεμα όπως πλέον συνηθίζεται παντού. Μάλαξη επί δεκαπεντάλεπτο ανάξια λόγου. Απλά "to know us better". Προχωρώντας στο ζουμί της υπόθεσης, κατόπιν ερώτησης της κοπέλας καλαμάκι με προφύλαξη (υποθέτω κάνει και άνευ) με πολλή θέρμη, μπριζόλιασμα σε δύο στάσεις αυτή από επάνω, εγώ από επάνω. Θα έλεγα πολύ καλή συμμετοχή, ίδρωσε την φανέλλα. Τελικά θα την ήθελα να έχει λίγο περισσότερο κρεατάκι επάνω της. Αντίτιμο €80, πλήρης κάλυψη 45-λεπτου.
Αυτάαααα!!!
Περιγραφή λαδοκόρης: Ανάστημα περί το 1,60, βάρος απειροελάχιστο, μικρό στήθος, καστανό μαλλί. Καταγωγή από Ουκρανία, ηλικία εκτιμώ περί τα 35 έτη.
Κατά την είσοδο στον χώρο μαλάξεων αφαίρεσε άμεσα το φόρεμα όπως πλέον συνηθίζεται παντού. Μάλαξη επί δεκαπεντάλεπτο ανάξια λόγου. Απλά "to know us better". Προχωρώντας στο ζουμί της υπόθεσης, κατόπιν ερώτησης της κοπέλας καλαμάκι με προφύλαξη (υποθέτω κάνει και άνευ) με πολλή θέρμη, μπριζόλιασμα σε δύο στάσεις αυτή από επάνω, εγώ από επάνω. Θα έλεγα πολύ καλή συμμετοχή, ίδρωσε την φανέλλα. Τελικά θα την ήθελα να έχει λίγο περισσότερο κρεατάκι επάνω της. Αντίτιμο €80, πλήρης κάλυψη 45-λεπτου.
Αυτάαααα!!!
..αυτο το υποκαταστημα εβαλε λουκετο?...αυτην την φορα δεν βρηκα κατι σχετικο στα κουδουνια >.....
ελα ντε, και ειναι απο τους πιο περιποιημενους χωρους
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλιμερα σε ολους. ειμαι ι κατερινα που δουλεα στο φερον 19. απο αβριο σας περιμενο στο μαγαζι εδο που θα ξαναλιτουργισι. θα ειμαι εγο, ι ΜΑGIA ι γνοστι και αλες κοπελες. σιγνομι για ορθογραφια
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
καλιμερα σε ολους. ειμαι ι κατερινα που δουλεα στο φερον 19. απο αβριο σας περιμενο στο μαγαζι εδο που θα ξαναλιτουργισι. θα ειμαι εγο, ι ΜΑGIA ι γνοστι και αλες κοπελες. σιγνομι για ορθογραφια
Κατερίνα μπράβο για την ενημέρωση. Η ορθογραφία δεν έχει σημασία, αλλά η ενημέρωση.
Μπορείς να μας πεις και τις τιμές για τις υπηρεσίες του καταστήματος ; Επίσης, ποιές ώρες θα λειτουργεί ;
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 34.267
Μπράβο,,,,να βλέπουμε τον (θεμιτό) ανταγωνισμό!
Αυτό πρέπει να είναι το μαγαζί που άνοιξε η Ντάλλη,πήγε άπατο,το πούλησε και τώρα ξανανοίγει υπο νέα διεύθυνση...ο χώρος είναι καλός....Την Κατερίνα δεν την ξέρω,αλλά η Μάγια είναι εγγύηση.....Το κόστος,αν κρίνω απο το Φερων,θα είναι κάπου στα 70 φαντάζομαι η ισως και λιγότερο....
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
i ora tha ine 11 to proi me 9 to vradhi ke i timi 60 sefkaristo poli