Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλιμερα πεδια σιμερα ινε κατερινα μαγα λιζα
καλιμερα πεδια σιμερα ινε κατερινα μαγα λιζα
καλησπερουδιαα ;) ΚΑΤΕΡΙΝΑ χερομαι που κ εσυ κανεις ενειμεροσει για το μασας..μην σε απασχολι ι ορθογραφια κ την δικια μου ειναι χαλια ..φιλουθκια απω μενα :-* :-*
Τι γυρεύεις εσυ εδω? πίσω στο μαγαζί σου γρήγορα!!!!!
Τι γυρεύεις εσυ εδω? πίσω στο μαγαζί σου γρήγορα!!!!!
ηρθα να πω ενα γεια στην κοπελιααααα... :'( :'( μην μαλωνεις....φιλουθκιαααα
καλημέρα κορίτσια. Βάλτε και καμιά φωτογραφία να σας δούμε!καλιμερα καλι εδομαδα σιμερα ιμε κατερινα μαγα λιζα ινα σεφκαριστο πολι danai ke καλι DULJA NA EQIS
...μπράβο Δανάη..για να αρχίσει η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων...καλησπερουδιαα ;) ΚΑΤΕΡΙΝΑ χερομαι που κ εσυ κανεις ενειμεροσει για το μασας..μην σε απασχολι ι ορθογραφια κ την δικια μου ειναι χαλια ..φιλουθκια απω μενα :-* :-*
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
.
στα + η φοντανιέρα με τα γλυκάκια στο τραπεζάκι του σαλονιού..!!!
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
Σήμερα πήγα μια βόλτα απο το ίδρυμα τούτο κατόπιν προτροπής της Μάγιας...
Εξεπλάγην!!!
Τόσο ωραίο, περιποιημένο, καθαρό και κυριλάτο μαγαζί μόνο σε άλλα κράτη της Ευρώπης εχω δει...
Δε το περίμενα ετσι, μου θύμισε κυριλέ ιατρείο Κολονακίου και οχι μόνο
Η Μάγια στα χαι της και στις ομορφιές της μαζί με το Κατερινάκι, λάμπανε για το καινούριο τους απόκτημα! Βέβαια είναι και στα + του μαγαζιού μαζί με τις άλλες 3 κοπελλιές συνθέτουν μια πολύ καλή απόδραση απο τη ρουτίνα. Μου άρεσε πάρα πολύ η Λίζα, πολυ ωραίο μελαχροινο μωρό, αλλά προτίμησα να μπω στο δωμάτιο με τη Μαρινέλα, για όσους γουστάρουν chubby καταστάσεις, ενα πάνγλυκο 25χρονο ζουμπουρλούδικο μώρο, το οποίο με ξετρέλανε μέσα, με το νάζι της και το χαμογελό της και είναι δεκτική σε όλα!!! Ο νοών νοείτο.
Νομίζω οτι τα παρα-άξιζε τα 60 ευρω και γενικά η όλη φαση πραγματικά αξίζει...
καλή βδομάδα και σε εσένα μέγιστε, ο σασ1977 ειναι απο τα παλια και πολυ μαχιμα μέλη των μασαζ...
ειχαμε καιρο να δουμε ενημερωση σου, αλλα προσφατα βλεπω αρχιζεις παλι και τις επισκέψεις και τις ενημερωσεις!