Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Επέλεξα την Κατερίνα. Στο μασαζ δεν είναι πολύ δυνατή, θέλει αρκετή εκπαίδευση. Στα υπόλοιπα είναι πολύ καλή όμως. Σου κάνει όλα τα χατήρια κια δίνει πάθος σε αυτή τη λίγη ώρα. Από καθαριότητα επίσης σκίζει μοσχοβολάει σαπούνι. Μπράβο Κατερίνα αλλά για να γίνεις ΤΟ αστέρι πρόσεξε λίγο περισσότερο το μασαζ και σε τεχνική και σε χρόνο.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλιμερα πιδια σιμερα ειναι κατερινα μαγια λιζα βικι ινα αννα κλεα κλαουντια μαρινελα μιχαελα

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα Κατερινα εχθες ηρθα πρωτη φορα και περασα ωραια με την Μιχαελα
ειστε ολες κουκλες και σιγουρα θα ξαναρθω φυσικα για σενα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Χρόνια πολλά κορίτσια!!!!

Να σας χαιρόμαστε!

Συνημμένα

• roses.jpg
    roses.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 19

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημερα πεδια σιμερα ιμαστε Κατερινα Μαγια Μαρινελα Ινα Κλεα Μιχαελα Βικι ;)

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλημέρα

Ενημέρωση Κατερίνα άμεσα γιατί έχουμε .....

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημερα πεδια σιμερα ιμαστε κατερινα Μαγια Μαρινελα Ινα Κλεα Μιχαελα Ελενι Λορι Κλαυδια Βικι  :-*

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
λορι κλαυδια ελένη είναι καινούριες

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Που είσαι Κατερινούλα ??? Σήμερά δεν έχει ενημέρωση ???

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χτεσινή επίσκεψη στον γειτονικό μου οίκο μαλάξεων. Στην πόρτα η Κατερίνα. Σημειωτέον ότι από την προηγούμενη κριτική μου την έχω πάρει ακόμη δύο φορές με την ίδια απόδοση. Αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένος να πάρω άλλη κοπέλα. Έτσι ζήτησα να παρελάσουν όλες οι κοπέλες. Τελικά ήταν ατελείωτες. Εκτός της Μάγιας που ήταν στο δωμάτιο πρέπει να παρέλασαν καμιά δεκαριά. Από ότι θυμάμαι το ρόστερ απέκτησε και Ρωσίδα και Ρουμάνες. Πάντος έχει κοπέλες για όλα τα γούστα.
Επέλεξα Μαρινέλα για τα 3άρια εως τριαμισάρια βυζιά της γιατί από σώμα δεν λέει και γιατί παρ΄όλο που δεν είμαι φαν, ήθελα μασάζ για το κουρασμένο κορμί μου. Χοντρούλα είναι ο χαρακτηρισμός με πολύ επιείκια.
Σαν ήρθε στο δωμάτιο, με ρώτησε αν θέλω μασάζ και της είπα να κάνει ότι μπορεί. Και έκανε. Νομίζω το καλλίτερο που μου έχουν κάνει. Τη ρώτησα αν ήταν επαγγελματίας στο παρελθόν και μου είπε ότι το έμαθε τώρα τελευταία που έπιασε δουλειά στο μασατζίδικο. Αυτό λέει πως είναι φιλότιμη. Δούλευε και τους αγκόνες, εξηγόντας μου ότι έτσι γίνεται το μασάζ πιό δυνατό. Αστεράκι δηλαδή. Προς το τέλος βέβαια ανέλαβαν το μασάζ τα 3μισάρια. Από τα πόδια μέχρι το στόμα.
Πολύ γλυκομίλητη, ευγενική και με ρώτησε πολλές φορές πως πάμε. Μετά από 30-35 λεπτά (έχουν βάλει και ρολόϊ) αρχίσαμε τα γλωσόφιλα (τέλεια)και τα σχετικά. Όταν άνοιγα το στόμα μου (ξέρει απτεστα Ελληνικά)μόνο εκτελούσε και με κοιτούσε στα μάτια να δει πως πάμε. Πολύ γρήγορα ήρθε το τέλος. Αν δεν έτρωγε όλο το φαϊ της θα ήταν αστέρι για μασατζίδικο.
Βγαίνοντας έγινε μανούβρα για να μην συναντηθώ με κάποιον που περίμενε στο σαλόνι για δωμάτιο. Κρίση κρίση όλοι εκεί αλλά κανένας κριτική. Όλοι μασημένη τροφή θέλετε από άλλους.   

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επέλεξα Μαρινέλα για τα 3άρια εως τριαμισάρια βυζιά της γιατί από σώμα δεν λέει και γιατί παρ΄όλο που δεν είμαι φαν, ήθελα μασάζ για το κουρασμένο κορμί μου. Χοντρούλα είναι ο χαρακτηρισμός με πολύ επιείκια.
.............................................................................
Σαν ήρθε στο δωμάτιο, με ρώτησε αν θέλω μασάζ και της είπα να κάνει ότι μπορεί. Και έκανε. Νομίζω το καλλίτερο που μου έχουν κάνει. Τη ρώτησα αν ήταν επαγγελματίας στο παρελθόν και μου είπε ότι το έμαθε τώρα τελευταία που έπιασε δουλειά στο μασατζίδικο. Αυτό λέει πως είναι φιλότιμη. Δούλευε και τους αγκόνες, εξηγόντας μου ότι έτσι γίνεται το μασάζ πιό δυνατό. Αστεράκι δηλαδή. Προς το τέλος βέβαια ανέλαβαν το μασάζ τα 3μισάρια. Από τα πόδια μέχρι το στόμα.

Χαρά στο κουράγιο σου παίκτη! Μόνο για μασάζ θα την έπαιρνα, κι'αυτό με την προϋπόθεση, ότι δε θα ζητούσε τίποτε παραπάνω..... :fuck2: :grin: :grin: :grin:

Μου θύμησες την εμπειρία που είχα πριν καιρό με τη Ζάνα στο Στ.29, που πήγα για μασάζ (κυριολεκτικά) αφού ήμουν λιώμα σωματικά λόγω αγροτικών εργασιών στο εξοχικό το προηγούμενο Σ/Κ. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, υπέφερα, αλλα στο τέλος έφυγα από το μαγαζί περδίκι. :dancing:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Χαρά στο κουράγιο σου παίκτη! Μόνο για μασάζ θα την έπαιρνα, κι'αυτό με την προϋπόθεση, ότι δε θα ζητούσε τίποτε παραπάνω..... :fuck2: :grin: :grin: :grin:

Μου θύμησες την εμπειρία που είχα πριν καιρό με τη Ζάνα στο Στ.29, που πήγα για μασάζ (κυριολεκτικά) αφού ήμουν λιώμα σωματικά λόγω αγροτικών εργασιών στο εξοχικό το προηγούμενο Σ/Κ. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, υπέφερα, αλλα στο τέλος έφυγα από το μαγαζί περδίκι. :dancing:

Επίσης η Ελένη μίλφ  :tits: στο Στ.29, με έκανε περδίκι από κάτι πόνους που είχα στη μέση. Η κοπέλα πράγματι ενδιαφέρεται και μάλιστα αν φερθείς κύριος και όμορφα προσπαθεί να σου ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο το ό,τι μικρό της έχεις προσφέρει ως γνήσια Σοβιετικιά που είναι. Οχι σαν τις δικές μας τις αχάριστες ελλεϊνίδες.  :headbang:

Επισκέπτης
Επίσης η Ελένη μίλφ   :tits: στο Στ.29, με έκανε περδίκι από κάτι πόνους που είχα στη μέση. Η κοπέλα πράγματι ενδιαφέρεται και μάλιστα αν φερθείς κύριος και όμορφα προσπαθεί να σου ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο το ό,τι μικρό της έχεις προσφέρει ως γνήσια Σοβιετικιά που είναι. Οχι σαν τις δικές μας τις αχάριστες ελλεϊνίδες.  :headbang:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επίσης η Ελένη μίλφ   :tits: στο Στ.29, με έκανε περδίκι από κάτι πόνους που είχα στη μέση. Η κοπέλα πράγματι ενδιαφέρεται και μάλιστα αν φερθείς κύριος και όμορφα προσπαθεί να σου ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο το ό,τι μικρό της έχεις προσφέρει ως γνήσια Σοβιετικιά που είναι. Οχι σαν τις δικές μας τις αχάριστες ελλεϊνίδες.  :headbang:

:thumbsup:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά το φιλότιμο είναι μεγάλη υπόθεση. Μόνο που παρά τα λεγόμενα, δεν το έχουν οι περισσότερες Ελλεϊνίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom