Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλιμερα πεδια σιμερα ιμαστε λιζα ιννα μαρινελα μαγα κε εgo ι κατερινα .σασ περιμενομε οποσ καθε μερα φιλακια :-*

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλιμερα πεδια σιμερα ινε κατερινα λιζα ιννα μαρινελα κλεα μιχαελα τζουλι μαγα :-*

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διάλειμμα στη δουλειά και πετάχτικα μέχρι εδώ που είναι και το πιό κοντινό μου μαγαζί. Παρέλασαν 6-7 κορασίδες. Προφανώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πελάτες. Επέλεξα την Ίνα. Πιπινάκι στο σώμα περίπου 25 χρονών, ήταν ότι έπρεπε γιατί ήθελα κάτι μανιτσέβελο. Στήθος 1,5 και σωματάκι αρμονικό. Ξανθούλα και με χτένισμα κομωτηρίου
Στο δωμάτιο τώρα ξεκίνημα με μασαζάκι. Στο μέσο όρο. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα τώρα καλλίτερα. Πίπα χωρίς που την άφησα πάνω από 10 λεπτά νομίζω. Αν δεν έλεγα να σταματήσει θα τον μούλιαζε. Στα σεξ αντέχει και δεν λέει όχι σε τίποτα. Έτσι μικροκαμωμένη που είναι την κουμαντάρεις όπως θέλεις. Μεταφορά στον καναπέ για τα υπόλοιπα Γενικό συμπέρασμα πολύ ικανοποιητικό. Ευρώ 60. Χρόνος περίπου 40 λεπτά τον οποίο υπολόγισα από την αναχώρηση και την άφιξη στο γραφείο (είναι δίπλα) αφού δεν είδα ρολόϊ στο δωμάτιο, αυτό που είναι δίπλα στο σαλόνι. 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλιμερα πεδια σιμερα ειναι κατερινα λιζα ινα κλεα μαρινελα μιχαελα τζουλι μαγα :-*

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε κατερινα σε ρωταμε ποτε δουλευει η αννα θα μασ πει για να περασω??

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
ι αννα εχει σταματισι δεν εργασετε πια εδω

pavlosfrgr

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου κατερινα,σου εχω στειλει ενα πμ και περιμενο απαντηση!!οκ?

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ξερει κανεισ σε ποιο ιδρυμα μετακομισε η αννα??αν μπορεισ και εσυ  κατερινα να με βοηθησεισ θα στο χρωσταγα με ενα μπριζολιδιο!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πολύ αμφιβάλλω αν θα ενημερώσει.... :grin:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
θα δουμε τι να πω!!κατερινακι περιμενουμε ενημερωση!!!!περνω και την λιζα οταν ερχομαι πεσ μασ που πηγε η αννουλα

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από δύο επισκέψεις μέσα στο Φεβρουάριο..
Από τις πιο οικονομικές λύσεις στο χώρο του μασάζ, όχι όμως χωρίς απώλειες. Μιλάω φυσικά για το χρόνο της συνεδρίας που πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το μισάωρο στο σύνολο. Το μασάζ δεν πρέπει να το έχουν και ιδαίτερα αφού πολύ γρήγορα το "αθλητικό" γίνεται ¨χαλαρωτικό" για να περάσεις σε χρονο dt στα κοψίδια..
Εμφανισιακά παρ'όλο το νεαρό της ηλικίας που γενικά επικρατεί, οι επιλογές κυμαινονται σε μέτρια επίπεδα και συμπεριλαμβάνω και την Κατερίνα που κάποιοι τη θεωρούν αστεράκι. Περί ορέξεως βέβαια..
Την τελευταία φορά φεύγοντας είδα ένα πιπίνι που μου φάνηκε αξιόλογο και μου συστήθηκε ως Μιχαέλα, αλλά ήταν φουλ ντυμένη και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Πάντως στα του αγώνα υπάρχει καλή διάθεση, τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής και γενικά δεν το κλαις το 60αρι
Οι επιλογές μου ήταν Κατερίνα και Λίζα
Κριτική δεν έγραψα, όποιος τις διαβάζει μ'έχει καλύψει πλήρως ο SinBarr.
Αυτά και να περνάτε καλά..

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλιμερα ΠΕΔΙΑ ΣΙΜΕΡΑ ειναι κατερινα λιζα ινα μαρινελα μαγα μιχαελα τζουλι :-* :-*

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισκέφθηκα το κατάστημα προχθές.
Επέλεξα τη Μιχαέλα.
Όπως όμως έγραψε και ο Josex το μαγαζί προσφέρει ανάλογες με το κοστολόγιο υπηρεσίες.
Από μασάζ λίγα πράγματα και πάρεργο αλλά το υπόλοιπο μπορώ να πω πολύ καλό, η κοπέλα είναι σούπερ.,
Συνεδρία περίπου 40-45 λεπτά.
Κατά τα άλλα το μαγαζί είναι καθαρό και το βασικό έχει ντουζιέρα στο δωμάτιο.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
για σασ σιγνομι  για τιν καθιστερισι  σιμερα ειναι η κατερινα λιζα ινα μιχαελα μαρινελα μαγια

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
είχε πολύ καλό κωλαράκι η Αννα.

το σωστό να λέγετε