Που σε μπερδεψα βλεποντας το παλαιοτερο μηνημασου που αναφεροταν σε μενα με ειχες ταυτισει αν καταλαβα καλα με τη κατερινα!!!
Δεν σε ταύτισα εγώ.
Τα μυνήματά σου σε ταυτίσανε και η προκάτ επιπέδου νηπιαγωγίου συζήτηση με την Κατερίνα.
Που σε μπερδεψα βλεποντας το παλαιοτερο μηνημασου που αναφεροταν σε μενα με ειχες ταυτισει αν καταλαβα καλα με τη κατερινα!!!
Ειμαστε αντρες και το λογο μας κραταμε!!!!εσυ με ταυτισες!!!!το οτι ανταλλαξα μια καλησπερα με τη κοπελα δε καταλαβα γιατι σε ενοχλησε!!!!μπορουσες να το κανεις και συ!!!δε καταλαβα μονο πως γαμαμε πρεπει να γραφουμε!!!!αμαν.....Δεν σε ταύτισα εγώ.
Τα μυνήματά σου σε ταυτίσανε και η προκάτ επιπέδου νηπιαγωγίου συζήτηση με την Κατερίνα.
καληνυχτα ΠΑΤΡΟΚΛΕ προσοχη στα παγοβουνα ΠΑΤΡΟΚΛΕ
http://[URL unfurl="true"]www.simplonpc.co.uk/Ventouris/GreciaExpress02.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Και ονειρα γλυκα!!!!
Συμφωνο πανω απο ολα η εγκυρη και εγκαιρη ενημερωση!!!!Δυστηχως μας εχουν φερει σε ενα σημειο το τελευταιο διαστημα να κανουμε περισσοτερες τσαρκες απο οτι συνεδρειες!!!θα επανκαμψουμε ομως!Πάτροκλε τα πάντα μπορούμε να γράφουμε. Και ανταλλαγές απόψεων και καλαμπούρια και απόψεις και πραγματικές κριτικές βέβαια. Εκτός και μας δηλώσεις ότι δεν κάνεις συνεδρίες παρά μόνο τσάρκες. Αν το ξέρουμε θα σε λανβάνουμε κατάλληλα υπόψη
Ας το λειξουμε εδω.....πιστευω και τα νεα μελη εχουν δικαιωμα να εκφραζουν αποψη....Αλλωστε και συ ησουν καποτε νεος...Μην μου λες εμένα αν πρέπει να κρατάμε τον λόγο μας και άν είμαστε άντρες.
Είμαι από τα πολύ παλιά μέλη του site,ακόμα από το παλιό site και κανένας δεν έχει βρεθεί ποτέ να πει κάτι μεμπτό για μένα.
Εσύ μας προέκυψες ξαφνικά και άρχισες το διάλογο και τις καλημέρες με την Κατερίνα με ένα στυλ θεατρικού παιχνιδιού νηπιαγωγίου και αυτό ενόχλησε και την νοημοσύνη μου και την αισθητική μου.
Αν ήθελες να κάνεις κάτι καλό για το μαγαζί(θεμιτό), το έκανες με λάθος και ενοχλητικό τρόπο.
Τέλος πάντων, επειδή δεν διεκδικώ και το αλάθητο του Πάπα, ας το λήξουμε εδώ...
Ας το λειξουμε εδω.....πιστευω και τα νεα μελη εχουν δικαιωμα να εκφραζουν αποψη....Αλλωστε και συ ησουν καποτε νεος...
Και συ το ιδιο!!!!Συμφωνώ απολύτως.
Αρκεί με τον τρόπο που εκφράζουμε την άποψη μας να σεβόμαστε και τους υπόλοιπους συναγωνιστές.
Το λήγουμε εδώ.
Να είσαι καλά.
Για να λεμε και τα καλα, για μενα ο καλυτερος, πλην Κολωνακιου, χωρος του κεντρου. Εχω να το επισκεφτω απο Νταλης εποχη και δεν εχω γνωμη για το εμψυχο υλικο, εκτος της Μαγιας που την ξερω απο της Καιτης και ειναι οντως σταθερη αξια.Εγώ τα έχω πει από καιρό για τον συγκεκριμένο τύπο... Μόνο που μας έχει μπερδέψει πολύ ρε πούστη μου!!! Οσο αφορά για το συγκεκριμένο μαγαζί έχω να πω τα εξής:
Αντικειμενικά ένας πολύ όμορφος χώρος,ίσως από τους καλύτερους που υπάρχουν στην περιοχή,γνωστός από τότε που τον είχε η Ντάλυ.Δεν έχει αλλάξει και τίποτα από τότε,εκτός από κάτι ριχτάρια που έχουν ρίξει στους καναπέδες στα δωμάτια.Πάντως πολύ όμορφος χώρος,με ντουζιέρες στα δωμάτια κλπ.
Τώρα όσον αφορά το ρόστερ,την Κατερίνα δεν την ξέρω,μια και σήμερα δεν ήταν εκεί.
Την Δανάη την ξέρω,αλλά ούτε αυτή ήταν εκεί, και δεν ξέρω αν θα ξανα είναι στο ρόστερ...
Είδα τις κοπέλες και έχω να πω τα εξής:
Μάγια, σταθερή αξία, κοπέλα που ισχύει για αυτήν ότι ισχύει για το παλιό καλό κρασί.Οσο μεγαλώνει, τόσο πιο καλή γίνεται.
Λίζα,ένα πανέμορφο κορίτσι,κορμάρα,βυζάκια 2άρια και κολαράκι απίστευτο.
Τα άλλα δεν τα καλοπρόσεξα γιατί με την Λίζα έκλεισα........
Γενικώς μια καλή πρόταση,τίμια στα 60Ε για 40 λεπτά περίπου, που δεν χρειάζεται τις μαλακίες με τις προκάτ ενημερώσεις για να πάει καλά.
Το άκουσες αυτό Μάγια??? Με πολύ αγάπη και το ξέρεις!
Την Τζούλια δεν την είδα, αλλά αν όντως έχει πάει εκεί, είναι ένα μεγάλο συν στο ίδρυμα.
τι θεωρείς υπερβολή αγαπητέ μου;Συναγωνιστη νομιζω οτι οι περιγραφες σου εχουν καποια δοση υπερβολης!
Καταρχάς, αφού έχει γεμίσει προμότορες και πράκτορες το εν λόγω μαγαζί, εσύ τι κάθεσαι και κάνεις εδώ;...Έχει γεμίσει προμότορες η σελίδα του κωλομάγαζου...Τόση διαφήμιση για ένα μασατζίδικο που ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ είναι καλύτερο απ τα άλλα του κέντρου...έλεος...
Επειδή και μένα μου αρέσουν τα πιπίνια ποιά από εκεί μέσα κατά τη γνώμη σου είναι η πιο καλή? Δηλαδή να έχει ωραία φάτσα και σώμα αλλά και να εκπέμπει καύλα με φωνούλες και βρωμόλογα που με φτιάχνουν. Τη μόνη που έχω δοκιμάσει είναι η Μάγια που είναι όντως σταθερή αξία αλλά δεν είναι πια πιπίνι.Καταρχάς, αφού έχει γεμίσει προμότορες και πράκτορες το εν λόγω μαγαζί, εσύ τι κάθεσαι και κάνεις εδώ;
κατά δεύτερον, εγώ είμαι 50 ετών και γουστάρω τα πολύ καθαρά μαγαζιά με πιπινάκια κάτω των 30 ετών. Το παρόν μαγαζί, προσωπικά, μου τα προσφέρει και τα 2 απλόχερα, οπότε γιατί να ενοχλεί τόσο πολύ η ενημέρωση που κάνω στους υπόλοιπους;
εκτός λοιπόν της Μάγιας, όλες οι υπόλοιπες είναι πιπίνια!Επειδή και μένα μου αρέσουν τα πιπίνια ποιά από εκεί μέσα κατά τη γνώμη σου είναι η πιο καλή? Δηλαδή να έχει ωραία φάτσα και σώμα αλλά και να εκπέμπει καύλα με φωνούλες και βρωμόλογα που με φτιάχνουν. Τη μόνη που έχω δοκιμάσει είναι η Μάγια που είναι όντως σταθερή αξία αλλά δεν είναι πια πιπίνι.