Στην προηγούμενη επίσκεψη μου στο θεραπευτήριο στην πόρτα ήταν η Κατερίνα.
Ξανθό έξυπνο μουτράκι εξ Αλβανίας με ωραίο σωματάκι και ωραίο κωλαράκι.
Έτσι πήγα μόνο γι' αυτήν. Δυστυχώς με το που έφτασα ήταν στην πόρτα και η Μάγια είχε δουλειά και με ρώτησε ευγενικά αν θέλω άλλη κοπέλα.
Επειδή μου έκανε κλικ περίμενα κανά 20λεπτο να τελειώσει η Μάγια.
Με πέρασε στο δωματιάκι και αφού έκανα ντουζάκι (μέσα στο δωμάτιο) την περίμενα στον καναπέ.
Η Κατερινούλα με αντάμειψε για την αναμονή μου και ξεκινήσαμε με φιλάκια και χαδάκια στον καναπέ. Αμέσως προχωρήσαμε στο ψητό.
Η κοπέλα έχει πολύ ωραίο φυσικό στήθος, ήταν καθαρή και μοσχοβολούσε. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και καταλήξαμε τελικά στο μασαζοκρέβατο όπου
συνέχισε το καλαμάκι με καραμέλωμα στα @@. Αφού φαινόταν ότι είχε καυλώσει και αυτή μου πέρασε το σκουφάκι και με καβάλησε.
Συνεχίσαμε με πισωκολλητό και μετά τη γύρισα για να τη βλέπω όπου και ολοκλήρωσα με μεγάλη ευχαρίστηση.
Συνεχεια με μασαζάκι. Η κοπέλα το γνωρίζει το άθλημα αλλά το μασάζ της δεν κράτησε ικανοποιητικό χρόνο επειδή ήταν κουρασμένη από τον 20λεπτο περίπου αγώνα.
Μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα αρχίσουμε με μασαζ και θα με περιποιηθεί καλύτερα.
Δεν είχε ρολόι στο δωμάτιο (θα πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε) και υπολόγισα ότι η συνεδρεία κράτησε περίπου 40~45 λεπτά.