Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλιμερα πεδια σιμερα ειναι κατερινα μαγα ινα αννα μαρινελα λιζα
τι προτασεις γαμου εννωεις?εχω ενα καλο παιδι τον αχαχουχα.καλησπεουδιααααα......μωλης ηρθα απω το μαγαζι της κατερινας...πηγαμε να γνωριστουμε κ απω κοντα κ να δουμε αμα μπορουμε να κανουμε κ μια συνεργασια..... απω αυριο 11 το πρωη θα ειμαστε μαζι με της αλες κοπελλες για να σας προσφερουμε ευχαριστες κ χαλαροτικες στιγμες....οπως καταλαβενεται παλη θα μηλαμε απ'δω...ε κ σιγουρα κατι θα σκευτω για να κανουμε την διαφορα..που θα παει δεν θα κανουμε κατι το διαφορετικο.. δεχομαι προτασεις..
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ..... :-* :-* :-*
ΩραιοςΧμμμμ...
να γυρίσεις στα στούντιο??
τι προτασεις γαμου εννωεις?εχω ενα καλο παιδι τον αχαχουχα.
αμα δεν με πιραζετε ...ξερω ελλινηκα αλλα οχι κ τοσο καλα... τελος παντον ξερετε πολυ καλα τι θελω να πω οκ.. ...φιλουθκια
Καλημερα Δανάη...δηλαδή απο χθες ξεκίνησες με την Κατερίνα?Και αν ναί θα είσαι εκεί καθε μερα?
καλημερουδιααα......οχι μωρουλι μου σημερα ξεκινησα...κ ναι θα ειμαι καθε μερα..εκτος απο την κυριακι... ;) ;)
φιλουθκια
....και απο βυζαρου εκει μεσα η μαρινελα?.....καλημερουδιααααα κ απω μενα το ροστερ η ΚΑΤΕΡΙΝΑ εχει ιδει πει..λοιπον οφειλο να σας πω οτι σημερα κ αυριο το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 7 το απογευμα.....η τημη οπως γνωριζετε ειναι 60 ...κ ο χρονος της συνεδρεια ειναι 40 λεπτα.....οπως κ στο αλο μαγαζι που ειμουνα θα θελα να μου πειτε αμα τυχον γηνει κατι δυσαρεστω για να διορθοσουμε...εγω κ τα κοριτσια θελουμε απλα να περασουμε ολοι ευχαριστες στιγημες...
Και για μας που δεν σε ξέρουμε Δανάη ... για πες μας και τίποτα για σένα ???
....και απο βυζαρου εκει μεσα η μαρινελα?.....
καλα...ολες εχουν σιγουρα...αλλα μιλαμε να ειναι με διαφορα τα μεγαλυτερα σε καποια κοπελα...αυτο ρωτησα....ναι η ΜΑΡΙΝΕΛΑ θα λεγα οτι ειναι αυτη που εχει τα πιο μεγαλα μπαλκονια. ..αλα δεν θα λεγα οτι κ ι αλες δεν εχουνε ... ....
φιλουθκια :-* :-*
καλημερουδιααααα κ απω μενα το ροστερ η ΚΑΤΕΡΙΝΑ εχει ιδει πει..λοιπον οφειλο να σας πω οτι σημερα κ αυριο το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 7 το απογευμα.....η τημη οπως γνωριζετε ειναι 60 ...κ ο χρονος της συνεδρεια ειναι 40 λεπτα.....οπως κ στο αλο μαγαζι που ειμουνα θα θελα να μου πειτε αμα τυχον γηνει κατι δυσαρεστω για να διορθοσουμε...εγω κ τα κοριτσια θελουμε απλα να περασουμε ολοι ευχαριστες στιγημες...
)νε εγο τοσο μενο στο δοματξο
αγαπητε SAKIS να ξερεις οτι δεν οριζω εγω το ποσο καιρο ειναι συνεδρεια του μαγαζιου...για καθε πλιροφορια που εβαλα για του χρονο κ τημη...μου ειπε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ...απο κει κ περα να ξερεις οτι μεσα του δοματιο απο τη ιδα δεν εχει καν ρολοι....
πειστβω να σε καληψα τωρα για της αποριες σου...φιλουθκια :-* :-* :-*
καλα...ολες εχουν σιγουρα...αλλα μιλαμε να ειναι με διαφορα τα μεγαλυτερα σε καποια κοπελα...αυτο ρωτησα....