Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλιμερα πεδια σιμερα ειναι κατερινα μαγα ινα αννα μαρινελα λιζα
τι προτασεις γαμου εννωεις?εχω ενα καλο παιδι τον αχαχουχα.![]()
![]()
![]()
καλησπεουδιααααα......μωλης ηρθα απω το μαγαζι της κατερινας...πηγαμε να γνωριστουμε κ απω κοντα κ να δουμε αμα μπορουμε να κανουμε κ μια συνεργασια.....
απω αυριο 11 το πρωη θα ειμαστε μαζι με της αλες κοπελλες για να σας προσφερουμε ευχαριστες κ χαλαροτικες στιγμες....οπως καταλαβενεται παλη θα μηλαμε απ'δω...ε κ σιγουρα κατι θα σκευτω για να κανουμε την διαφορα..που θα παει δεν θα κανουμε κατι το διαφορετικο..
![]()
![]()
δεχομαι προτασεις..
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ..... :-* :-* :-*
ΩραιοςΧμμμμ...![]()
να γυρίσεις στα στούντιο??
![]()
![]()
![]()
τι προτασεις γαμου εννωεις?εχω ενα καλο παιδι τον αχαχουχα.
αμα δεν με πιραζετε ...ξερω ελλινηκα αλλα οχι κ τοσο καλα...![]()
τελος παντον ξερετε πολυ καλα τι θελω να πω οκ..
![]()
...φιλουθκια
Καλημερα Δανάη...δηλαδή απο χθες ξεκίνησες με την Κατερίνα?Και αν ναί θα είσαι εκεί καθε μερα?
καλημερουδιααα......οχι μωρουλι μου σημερα ξεκινησα...κ ναι θα ειμαι καθε μερα..εκτος απο την κυριακι... ;) ;)
φιλουθκια
....και απο βυζαρου εκει μεσα η μαρινελα?.....καλημερουδιααααα κ απω μενα το ροστερ η ΚΑΤΕΡΙΝΑ εχει ιδει πει..λοιπον οφειλο να σας πω οτι σημερα κ αυριο το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 7 το απογευμα.....η τημη οπως γνωριζετε ειναι 60 ...κ ο χρονος της συνεδρεια ειναι 40 λεπτα.....οπως κ στο αλο μαγαζι που ειμουνα θα θελα να μου πειτε αμα τυχον γηνει κατι δυσαρεστω για να διορθοσουμε...εγω κ τα κοριτσια θελουμε απλα να περασουμε ολοι ευχαριστες στιγημες...
Και για μας που δεν σε ξέρουμε Δανάη ... για πες μας και τίποτα για σένα ???
....και απο βυζαρου εκει μεσα η μαρινελα?.....
καλα...ολες εχουν σιγουρα...αλλα μιλαμε να ειναι με διαφορα τα μεγαλυτερα σε καποια κοπελα...αυτο ρωτησα....ναι η ΜΑΡΙΝΕΛΑ θα λεγα οτι ειναι αυτη που εχει τα πιο μεγαλα μπαλκονια...αλα δεν θα λεγα οτι κ ι αλες δεν εχουνε ...
....
φιλουθκια :-* :-*
καλημερουδιααααα κ απω μενα το ροστερ η ΚΑΤΕΡΙΝΑ εχει ιδει πει..λοιπον οφειλο να σας πω οτι σημερα κ αυριο το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 7 το απογευμα.....η τημη οπως γνωριζετε ειναι 60 ...κ ο χρονος της συνεδρεια ειναι 40 λεπτα.....οπως κ στο αλο μαγαζι που ειμουνα θα θελα να μου πειτε αμα τυχον γηνει κατι δυσαρεστω για να διορθοσουμε...εγω κ τα κοριτσια θελουμε απλα να περασουμε ολοι ευχαριστες στιγημες...
)νε εγο τοσο μενο στο δοματξο
![]()
αγαπητε SAKIS να ξερεις οτι δεν οριζω εγω το ποσο καιρο ειναι συνεδρεια του μαγαζιου...για καθε πλιροφορια που εβαλα για του χρονο κ τημη...μου ειπε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ...απο κει κ περα να ξερεις οτι μεσα του δοματιο απο τη ιδα δεν εχει καν ρολοι....
πειστβω να σε καληψα τωρα για της αποριες σου...φιλουθκια :-* :-* :-*
καλα...ολες εχουν σιγουρα...αλλα μιλαμε να ειναι με διαφορα τα μεγαλυτερα σε καποια κοπελα...αυτο ρωτησα....