Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθεσινή, πολύ κόσμο και έφυγα.... Πολλοί executives!!!

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από περιπλάνιση στο κέντρο κατέληξα εδώ. Πρώτη επίσκεψη από την ανακαίνιση. Στην πόρτα η Μάγια. Πέρασμα στο σαλόνι και παρέλαση. Η Ίνα μια ψηλή μελαχροινή ενδιαφέρουσα. Λίτσα επίσης μελαχροινή με θυλικό σώμα. Ύψος μέτριο. Ελένη ξανθούλα μινιόν. Μαρινέλα κοντούλα γεμάτη με πλούσιο στήθος. Όλες νεαρές. Με κεράσανε ζεστό τσάϊ το οποίο λόγω κρύου το απόλαυσα. Σκεφτόμουνα να περάσω με Λϊτσα όταν εμφανίστηκε από κάποιο δωμάτιο η Κατερίνα που μόλις είχε ολοκληρώσει συνεδρία. Μέσα στο μαύρο στενό και κοντό μίνι της (τι μίνι δηλαδή, μάλλον μακρυά μπλούζα) ψιλή με καλό σώμα, όμορφο πρόσωπο, μαλιά κοντά και ξανθά. Αναβαθμίστηκε και αυτή από εμφάνιση. Την επέλεξα. Μπροστά αυτή και πίσω εγώ στο τελευταίο δωμάτιο. Μου άρεσε όσο διασχίζαμε το μακρύ διάδρομο το περπάτημά της και χάζευα το κωλαράκι της που δεν κάλυπτε το μίνι.
Στο δωμάτιο έχει ντουζ που κάναμε μαζί. Στα του προγράμματος τώρα.Ζήτησα και πήρα αισθησιακό μασάζ. Αφού με έπαιξε όμορφα κανένα τέταρτο συνέχισε με πίπα. Νομίζω ότι το κατέχει σε "βάθος" το θέμα. Ήρθε από πάνω για κανένα επτάλεπτο και μετά μεταφορά στον καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Το τέλος ήρθε μετά από 20 λεπτά. Μου άρεσε η άνεση που έχει στο χρόνο. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Πλήρωσα 60 ευρώ και της άφησα και 10 ευρώ.
Μου έκανε εντύπωση ότι πάνω στον καναπέ υπήρχε ριχτάρι σε απόχρωση που ταίριαζε με τον κναπέ, όπως και οι κουρτίνες. Αν υπήρχαν και λίγα κεράκια για ατμόσφαιρα θα ήταν σχεδόν άριστο μαγαζί από πλευράς ντιζάϊν. Πάντως το καλλίτερο μαγαζί του κέντρου 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλο μινα πεδια σιμερα ινε κατερινα λιζα ανα ινε μαρινελα ελενι μαγα

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα εγώ που νομίζω οτι ο Πάτροκλος είναι η Κατερίνα που στέλνει καλημέρες στον εαυτό της από το ένα λαπτοπ στο άλλο, έχω φαντασία?

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Βύρωνα τι να σου πω. Μόλις είδα αυτό το μήνυμα του ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ2 "καλό μήνα" μου σηκώθηκε και δεν βλέπω την ώρα να πάω να πηδήξω αύριο ??????
Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ2 ενφανίστηκε στο σάιτ με την εμφάνιση του συγκεκριμένου μαγαζιού και γράφει μόνο σε αυτό το θρεντ. Δεν ξέρω γιατί και τι παίζεται, αλλά τελικά είμαστε Έλληνες. Μόλις εμφανίστηκαν δύο μαγαζιά που αναβάθμησαν την επικοινωνία, άρχισαν και τα διάφορα.
Δεν έχω πάει στης Δανάης ακόμη (θα πάω) αλλά στης Κατερίνας που πήγα πριν κάτι μέρες (έγραψα κριτική) γέμισε το μάτι μου νειάτα. Πλην Μάγιας όλες οι άλλες ήταν κάτω από 25. Άσχημες, όμορφες δεν έχει σημασία αλλά νειάτα.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πάτροκλε δεν ειρωνεύομαι εσένα. Τον Βύρωνα ειρωνεύομαι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
..πέρασμα κι από δω κατά τις 3...παρέλαση από 3-4...νεαρές, καλά σωματάκια δε λέω...αλλά όσοι δε γουστάρουν, δεν καλύπτονται...κι αυτή η Μαρινέλα δεν κάνει ούτε για μερακλήδες...κοντή με τεράστιο κώλο χωρίς τις ανάλογες βυζάρες. Συμπέρασμα: το μαγαζί θέλει ενίσχυση...οπωσδήποτε καμιά καλή milf Ρωσίδα και σίγουρα καμιά πραγματική ΒΥΖΑΡΟΥ (πού να την βρούν όμως??)...

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προς θεου δεν παρεξηγισα!αυτο μας ελειπε αλλωστε δεν αξιζει το κοπο να γινετα για τα τεμαχια!ο λογος υπαρξης του θρεντ ειναι η ανταλλαγη πληροφοριων προ ενημερωση των συναγωνιστων και να γινεται
ενας χαβαλες!

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.977
Πόντοι
42.697
Τωρα εγώ που νομίζω οτι ο Πάτροκλος είναι η Κατερίνα που στέλνει καλημέρες στον εαυτό της από το ένα λαπτοπ στο άλλο, έχω φαντασία?

αχαχαχχαχαα!!!
πεσταα!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom