You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μην αγχώνεσαι φίλε άδικο έχουν, μπες και διάβασε καμιά κριτική του συναδέλφου που μίλησε για διακριτικότητα και ρώτα τον όταν τα γράφει πόσο διακριτικός είναιΑΣΤΟΧΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.539
- Πόντοι
- 46.232
εν μέρη είσαι σωστός......μην αγχώνεσαι φίλε άδικο έχουν, μπες και διάβασε καμιά κριτική του συναδέλφου που μίλησε για διακριτικότητα και ρώτα τον όταν τα γράφει πόσο διακριτικός είναι
εγώ αυτά που γράφω τα γράφω μέτα , δεν τα ρωτάω σε κοινή θέα όπως ο συναγωνιστής... ;)
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλισπερα πεδια
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
....σπέραααααα...καλισπερα πεδια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπερα καταρινα...καλισπερα πεδια
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.709
- Πόντοι
- 216
καλισπερα πεδια
Τι ώρα το κλείνετε σήμερα ;
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
7 ορα το κλινθμε
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλισπερα danai ποσ πασ
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σπιτακι σημερα.....ξεκουραζομε ;)καλισπερα danai ποσ πασ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
περασα προφατα απο το μαγαζι...
περαν της παντα ομορφης και γλυκιας Μαγιας που ειναι ανικειμενικα ωραια γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης και ξερει και τη δουλεια, ολες οι υπολοιπες ειναι απο μετριες εως απαραδεκτες (ειδικα μια Μαριλενα Μαριαννα καπως ετσι που πρεπει να ειναι 1,60 και 110 κιλα....ημαρτον)
περαν της παντα ομορφης και γλυκιας Μαγιας που ειναι ανικειμενικα ωραια γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης και ξερει και τη δουλεια, ολες οι υπολοιπες ειναι απο μετριες εως απαραδεκτες (ειδικα μια Μαριλενα Μαριαννα καπως ετσι που πρεπει να ειναι 1,60 και 110 κιλα....ημαρτον)
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
ok αναμενουμε ανασκοπηση!Για Μαριλένα και για μιά ακόμη ξανθιά και άσχημη συμφωνώ. Για Κατερίνα όμως όχι. Ωραία κοπέλα. Έχω πάει πρόσφατα. Ονειρεύομαι συνεδρία με Μάγια και Κατερίνα μαζί. Μόλις μου βγουν τα οβολα θα το επιχειρήσω και θα ενημερώσω.
Για την Κατερίνα εχουν ακουσθεί πολύ καλά σχόλια και για την εμφάνιση και για τις υπηρεσίες...Επειδή εχω εμπιστοσύνη στον φίλο zero,δεν είμαι σίγουρος,απο αυτά που γραφει,αν την συνάντησε....
Για την Μάγια,δεν μπορω να είμαι αντικειμενικός...είναι φίλη μου αρκετά χρόνια,θεωρώ δε τις υπηρεσίες της κορυφαίες στο χωρο.Οπως αναφέρει και ο zero,οσο περνανε τα χρόνια ομορφαίνει......
Για την Μάγια,δεν μπορω να είμαι αντικειμενικός...είναι φίλη μου αρκετά χρόνια,θεωρώ δε τις υπηρεσίες της κορυφαίες στο χωρο.Οπως αναφέρει και ο zero,οσο περνανε τα χρόνια ομορφαίνει......
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η κατερινα αν και σχετικα νεαρη σε ηλικια
(μολις 25) οντος εχει συμπαθυτικο προσωπο και οι υπηρεσιες της ειναι αρκετα καλες στο δωματιο αλλα εχει πολυ χαλαρο σωμα και ιδιαιτερα στο στηθος και στο πωπο!αρκετη κυταριτιδα!
(μολις 25) οντος εχει συμπαθυτικο προσωπο και οι υπηρεσιες της ειναι αρκετα καλες στο δωματιο αλλα εχει πολυ χαλαρο σωμα και ιδιαιτερα στο στηθος και στο πωπο!αρκετη κυταριτιδα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
Για την Κατερίνα εχουν ακουσθεί πολύ καλά σχόλια και για την εμφάνιση και για τις υπηρεσίες...Επειδή εχω εμπιστοσύνη στον φίλο zero,δεν είμαι σίγουρος,απο αυτά που γραφει,αν την συνάντησε....
οχι φιλε Αντυ την Κατερίνα δεν την είδα.
Η Μαγια οσο παει και ομορφάινει