Νέα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας με ανήλικες κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SEXTYPHOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Γιατι εξαρταται απο το νομο;
Στην Ιαπωνια μεχρι προτινος ηταν τα 13 το οριο.
Στη Γερμανια ειναι ακομα τα 14.
Στην Αμερικη ειναι τα 18 και αν πας με 17χρονο σε θεωρουν βιαστη, και μπαινεις σε λιστα βιαστων για μια ζωη.
Παλια ολες οι κοινωνιες παντρευοντουσαν παιδια και ναι εξαρτιωταν απο το αν εχει περιοδο το αν ειναι γυναικα.
Σημερα ειναι αλλιως τα πραγματα.
Το ερωτημα ειναι φιλοσοφικο κι εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που η Αμερικη εχει δικιο.
Το σεξ πρεπει να ειναι νομιμο απο τη στιγμη που ψηφιζεις και νομιμα θεωρεισαι ενηλικος.
Το να θετουμε μικροτερα ορια απο τη νομιμη ηλικια ενηλικιωσης ειναι ανωμαλο τελειως και μονο παιδοφιλους εξυπηρετει.
Συμφωνω.
Εγω απο χρονια εχω πει εδω μεσα οτι το σεξ πρεπει να ειναι νομιμο μονο μεταξυ ενηλικων.
Αλλά τότε αντεδρασαν εντονα καποιοι, οτι ειμαι αναχρονιστικος.
Τωρα δεν ξερω και πώς εγινε, ολοι γινανε υπερευαισθητοι. Ειναι η γνωστη επιλεκτικη ευαισθησια που κρυβει άλλους σκοπους απο πισω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.984
Πόντοι
3.656
τώρα με τα τέμπη και με τον μίχο έχουμε και την επιλεκτική αναισθησία :rockon::rockon::rockon:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
ΤΙΜΩΡΟΣ(1) έγραψε:
Γιατι εξαρταται απο το νομο;
Στην Ιαπωνια μεχρι προτινος ηταν τα 13 το οριο.
Στη Γερμανια ειναι ακομα τα 14.
Στην Αμερικη ειναι τα 18 και αν πας με 17χρονο σε θεωρουν βιαστη, και μπαινεις σε λιστα βιαστων για μια ζωη.
Παλια ολες οι κοινωνιες παντρευοντουσαν παιδια και ναι εξαρτιωταν απο το αν εχει περιοδο το αν ειναι γυναικα.
Σημερα ειναι αλλιως τα πραγματα.
Το ερωτημα ειναι φιλοσοφικο κι εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που η Αμερικη εχει δικιο.
Το σεξ πρεπει να ειναι νομιμο απο τη στιγμη που ψηφιζεις και νομιμα θεωρεισαι ενηλικος.
Το να θετουμε μικροτερα ορια απο τη νομιμη ηλικια ενηλικιωσης ειναι ανωμαλο τελειως και μονο παιδοφιλους εξυπηρετει.
Συμφωνω.
Εγω απο χρονια εχω πει εδω μεσα οτι το σεξ πρεπει να ειναι νομιμο μονο μεταξυ ενηλικων.
Αλλά τότε αντεδρασαν εντονα καποιοι, οτι ειμαι αναχρονιστικος.
Τωρα δεν ξερω και πώς εγινε, ολοι γινανε υπερευαισθητοι. Ειναι η γνωστη επιλεκτικη ευαισθησια που κρυβει άλλους σκοπους απο πισω
Όντως είχε συζητηθεί και παλιότερα.Ναι το σωστό είναι μετά την ενηλικίωση.Αλλά και αυτό με τους αμερικάνους λίγο άκυρο από τη μία σεξ πάνω από 18,αλκοολ νομίζω από 20-21 αλλά αμάξι από τα 16;καλά άσε τους ιαπωνέζουν νομίζω το 13 το κάνανε 15 πριν 2-3 χρόνια.Έχουν ακόμα δρόμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
τώρα με τα τέμπη και με τον μίχο έχουμε και την επιλεκτική αναισθησία :rockon::rockon::rockon:
Την βλεπω
Οι ιδιοι που εχουν αρρωστησει για την 12χρονη περιμενω να δω αν θα παθουν το ιδιο και για τις συγκεκριμενες ανηλικες τωρα

Αν δεν το κανουν, μιλαμε για επιλεκτικη αναισθησια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.984
Πόντοι
3.656
Την βλεπω
Οι ιδιοι που εχουν αρρωστησει για την 12χρονη περιμενω να δω αν θα παθουν το ιδιο και για τις συγκεκριμενες ανηλικες τωρα

Αν δεν το κανουν, μιλαμε για επιλεκτικη αναισθησια
Ισχύει

εγώ είπα την άποψη μου 3 γραμμές πιο πάνω αν αναφέρεσαι σε μένα....

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Και στα 12 και στα 13 μπορει καποια να εχει περιοδο, δεν ειναι επιχειρημα αυτο

Απλως να αποφασισουμε, το να πηγαινεις με χρηματα με μια ανηλικη, ειναι βιασμος ή οχι? Και απο ποια ηλικια? Απο το αν εχει περιοδο εξαρταται?
Αυτό τύπε θα το απαντήσει η ιατρική και όχι εμείς. Από την στιγμή που ένας άνθρωπος είναι βιολογικά ικανός για αναπαραγωγή σημαίνει ότι το σώμα του μπορεί να ανταποκριθεί.

Προσωπικά στα 15 το σπέρμα μου ήταν έτοιμο και γαμούσα κανονικά. Δεν έπαθα τίποτα.

Φυσικά και δεν θα μπορούσα να γίνω πατέρας για ευνόητους λόγους, αλλά το σπέρμα ήταν γόνιμο.

Μεγάλες και περπατημένος γυναίκες δεν έχουν πάντα την ικανότητα να διαχειριστούν ψυχολογικά και σωματικά τις επιπτώσεις που έχει η πορνεία σε αυτή που εκδίδεται.

Πιστεύεις ότι ένα παιδάκι 18-19 χρόνων την έχει;

Για μένα αυτές οι ηλικίες δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε για το αν θα πρέπει να εκδίδονται.

Το ζήτημα είναι πολύ γενικότερο. Το αν πρέπει ένας άνθρωπος να εκδίδεται είναι κοινωνικό ερώτημα.

Το σε ποια ηλικία μπορεί να το κάνει είναι ζήτημα ιατρικής και όχι κοινωνίας.

Η άποψη μου είναι ότι από την στιγμή που κάποια μπορεί να γαμηθεί και επιλέγει να το κάνει με την συγκατάθεση της τότε μπαίνει στο κοινωικό σύνολο και το θέμα γίνεται γενικότερο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχουμε κανένα μέλος νάνο?
Να μετρήσουμε και τους ταξιτζήδες με εισαγωγικά:2funny: μαζί με τους κλωνο-θεωρητικούς πορνο-αλληλέγγυους.
Στο τέλος να μετρηθούν κι οι γυναίκες στην χώρα μην λείπει καμία.
Δύο θα λείπουν σίγουρα διότι εξέδιδαν ανήλικα με παραπλάνηση, μαρούλι και κόκες.
Πάω να φάω.

:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.984
Πόντοι
3.656
Το ζήτημα είναι πολύ γενικότερο. Το αν πρέπει ένας άνθρωπος να εκδίδεται είναι κοινωνικό ερώτημα.

Το σε ποια ηλικία μπορεί να το κάνει είναι ζήτημα ιατρικής και όχι κοινωνίας.

Η άποψη μου είναι ότι από την στιγμή που κάποια μπορεί να γαμηθεί και επιλέγει να το κάνει με την συγκατάθεση της τότε μπαίνει στο κοινωικό σύνολο και το θέμα γίνεται γενικότερο.
εγώ δεν είπα αυτό

προφανώς πρέπει να μπει κάποιο όριο για την ενηλικίωση...ο νόμος έχει επιλέξει τα 18 εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι παραπάνω...βέβαια πολλά παιδιά είναι ώριμα από τα 16 και άλλα είναι ντουβάρια μέχρι τα 22.

Οπότε ας πάρουμε τα 18 ως σταθερά. Αν κάποια είναι ενήλικη μπορεί να εκδίδεται προφανώς...

αυτό είναι όμως μια κουβέντα....δεν σημαίνει ούτε ότι είναι έτοιμη, ούτε ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

οι περισσότεροι νομίζουν ότι το να εκδίδονται είναι εύκολο χρήμα....αυτό για μένα είναι τεράστια μαλακία....είναι μόνο γρήγορο και πολύ χρήμα. Ούτε εύκολο ούτε ανώδυνο ούτε ασφαλές.

Αυτά δεν είναι μέρη (πραγματικά και ψυχολογικά) για να βρίσκεται ένα παιδάκι 18 χρονών.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
η "συνεύρεση" με παιδί 11,5 χρονών διότι έντεκα μισό ήταν όταν βιάσθηκε από τον Μίχο, ένα παιδί ήταν ,
δεν έχει καμία ομοιότητα με συνευρέσεις ανηλίκων 15 ετών πόσο μάλιστα 16-17 ετών

Spanter1979

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Κριτικές
13
Like
854
Πόντοι
311
Μια σχετική εμπειρία που με σόκαρε όταν το έμαθα. Βρέθηκα πριν τρία χρόνια με ανεξάρτητη που είχα βρεθεί πάλι μαζί της πριν καμιά δεκαετία (δηλαδή περίπου 7 χρόνια πριν από τη δεύτερη συνάντησή μας). Ως διά μαγείας με θυμήθηκε (ίσως όταν αναφερθήκαμε στο ότι έχω γάτες). Εκεί λίγο έπαθα ένα κοκομπλόκο, γιατί διαφημιζόταν πλέον με ηλικία 23 και την ρώτησα αν ήταν όντως τόσο. Μου λέει ναι, όταν βρεθήκαμε πρώτη φορά ήμουν 16.

Παιδιά το έπαθα το σοκ. Για δύο λόγους. Ένα για τον προφανή κι ένα ότι ήταν αδύνατο να καταλάβεις ότι ήταν 16χρονη την πρώτη φορά.

Της ζήτησα συγγνώμη κι ότι αν το ήξερα δεν θα ζητούσα τότε ραντεβού. Μου είπε "δεν φταις εσύ, ήμουν μπλεγμένη τότε, μην το σκέφτεσαι".

Το λέω και για το πόσο εύκολο είναι να την πατήσεις χωρίς να έχεις καμία πρόθεση να βρεθείς με ανήλικη, αλλά και για το πόσο πιθανόν είναι ένα κορίτσι τέτοιας ηλικίας, πέρα από τους sugar daddy κτλ σχετικά, να βρεθεί όντως μπλεγμένη και να εξαναγκάζεται σε κάτι που δεν θέλει πραγματικά. Και φέρνοντας συγκριτικές εικόνες στο μυαλό μου αργότερα από το πρώτο και το δεύτερο ραντεβού, υπήρχε όντως μεγάλη διαφορά στο πώς ήταν την πρώτη φορά η κοπέλα και πώς τη δεύτερη.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
εγώ δεν είπα αυτό

προφανώς πρέπει να μπει κάποιο όριο για την ενηλικίωση...ο νόμος έχει επιλέξει τα 18 εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι παραπάνω...βέβαια πολλά παιδιά είναι ώριμα από τα 16 και άλλα είναι ντουβάρια μέχρι τα 22.

Οπότε ας πάρουμε τα 18 ως σταθερά. Αν κάποια είναι ενήλικη μπορεί να εκδίδεται προφανώς...

αυτό είναι όμως μια κουβέντα....δεν σημαίνει ούτε ότι είναι έτοιμη, ούτε ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

οι περισσότεροι νομίζουν ότι το να εκδίδονται είναι εύκολο χρήμα....αυτό για μένα είναι τεράστια μαλακία....είναι μόνο γρήγορο και πολύ χρήμα. Ούτε εύκολο ούτε ανώδυνο ούτε ασφαλές.

Αυτά δεν είναι μέρη (πραγματικά και ψυχολογικά) για να βρίσκεται ένα παιδάκι 18 χρονών.

Ο νόμος αδερφέ είναι μια μαλακία που την ορίζει η κοινωνία, πες και το συμφωνία για να εξυπερετηθεί η συνύπαρξη. Αν πρέπει να θεωρήσεις φυσιολογικά τα ναρκωτικά επειδή το κρίνει ο νόμος... γάμησε τα.

Παλιά είχαμε την θρησκεία. Για παράδειγμα επειδή ο λαός πεινούσε έρχεται ο τάδε θεός και σου λέει όχι στο κρέας. Μετά το βλέπεις έρχεται το Ισλάμ σου λέει όχι χοιρινό ( επειδή προφανώς υπήρχε θέμα υγείας εκείνη την εποχή). Θα ρυθμίσεις δηλαδή τη διατροφή σου με βάση το νόμο της εποχής;

Στο θέμα μας τώρα, ξέρετε ότι οι μουσουλμάνοι παντρέυονται κυριολεκτικά παιδιά. Είναι φυσιολογικό; Και όμως είναι νόμος μια άλλης κοινωνίας.

Αυτό εν τέλει που θέλω να πω είναι ότι αν περιμένουμε το νόμο για να κρίνουμε, τότε χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
εγώ δεν είπα αυτό

Ούτε στα 16 ούτε στα 18 ούτε 20 ούτε 25 νομίζω μπορεί είτε άντρας είτε γυναίκα να διαχειριστεί συναισθηματικά και ψυχολογικά την εκπόρνευση του.Το ίδιο όμως μπορείς να πεις για οποιοδήποτε επάγγελμα το ίδιο είσαι σαν άνθρωπος όταν ξεκινάς να δουλεύεις και το ίδιο μετά από μερικά χρόνια;μιλάμε για τις εκδιδόμενες αλλά πόσοι έχουν βιαστεί ψυχολογικά αλλά και σωματικά με άπειρες απλήρωτες υπερωρίες στην εργασία τους;και μπουλινγκ από τον εργοδότη τους η συνάδελφο η πελάτη;

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.984
Πόντοι
3.656
Ο νόμος αδερφέ είναι μια μαλακία που την ορίζει η κοινωνία, πες και το συμφωνία για να εξυπερετηθεί η συνύπαρξη. Αν πρέπει να θεωρήσεις φυσιολογικά τα ναρκωτικά επειδή το κρίνει ο νόμος... γάμησε τα.

Παλιά είχαμε την θρησκεία. Για παράδειγμα επειδή ο λαός πεινούσε έρχεται ο τάδε θεός και σου λέει όχι στο κρέας. Μετά το βλέπεις έρχεται το Ισλάμ σου λέει όχι χοιρινό ( επειδή προφανώς υπήρχε θέμα υγείας εκείνη την εποχή). Θα ρυθμίσεις δηλαδή τη διατροφή σου με βάση το νόμο της εποχής;

Στο θέμα μας τώρα, ξέρετε ότι οι μουσουλμάνοι παντρέυονται κυριολεκτικά παιδιά. Είναι φυσιολογικό; Και όμως είναι νόμος μια άλλης κοινωνίας.

Αυτό εν τέλει που θέλω να πω είναι ότι αν περιμένουμε το νόμο για να κρίνουμε, τότε χέσε ψηλά κι αγνάντευε.
Είπα ακριβώς αυτό που λες και εσύ

ο νόμος λέει ότι στα 18 μπορούν να εκδίδονται

προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει γιατί δεν είναι έτοιμες.

όσο για αυτούς που παντρεύονται παιδάκια......δεν εύχομαι ψόφους γενικά....αλλά σε αυτούς δεν έχω πρόβλημα...ψόφο χ10

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.984
Πόντοι
3.656
Ούτε στα 16 ούτε στα 18 ούτε 20 ούτε 25 νομίζω μπορεί είτε άντρας είτε γυναίκα να διαχειριστεί συναισθηματικά και ψυχολογικά την εκπόρνευση του.Το ίδιο όμως μπορείς να πεις για οποιοδήποτε επάγγελμα το ίδιο είσαι σαν άνθρωπος όταν ξεκινάς να δουλεύεις και το ίδιο μετά από μερικά χρόνια;μιλάμε για τις εκδιδόμενες αλλά πόσοι έχουν βιαστεί ψυχολογικά αλλά και σωματικά με άπειρες απλήρωτες υπερωρίες στην εργασία τους;και μπουλινγκ από τον εργοδότη τους η συνάδελφο η πελάτη;
Πάρα πολλοί...ιδιαίτερα σε δουλειές που είναι επικίνδυνες ή βρώμικες κτλπ

όμως υπάρχει μια διαφορά.....για αυτές το κοινωνικό στίγμα δεν είναι το ίδιο.....και το κυριότερο....

δεν πρέπει απλά να ανεχτούν τον εργοδότη (πελάτη) πρέπει να παίξουν θέατρο ότι τον γουστάρουν κιόλας. Λένε οι περισσότεροι βγάζει η άλλη 100 ευρώ σε 1 ώρα...όμως δεν έχουν σκεφτεί πως είναι οι πραγματικές συνθήκες της δουλειάς μιας εκδιδόμενης.

Η φύση για λόγους αναπαραγωγής τα έχει ορίσει έτσι ώστε αυτές οι πράξεις να συνοδεύονται από χαμηλομένες άμυνες και από οικειότητα. Που σημαίνει ότι για να αφήνουν τον καθένα να τις αγγίζει κατά αυτόν τον τρόπο πρέπει να γίνουν σκληρές και αμέτοχες. Νομίζεις ότι αυτό γίνεται εύκολα χωρίς κόστος?

Επίσης οι περισσότεροι από εμάς όταν πάμε στη δουλειά δεν κινδυνεύουμε από αρρώστιες που μερικές μπορεί να μας καταστρέψουν την ζωή

φαντάσου να πηγαίνει κάποιος στην δουλειά του και να είναι υποχρεωμένος να βάζει στο στόμα του το βρωμοπούτσι του καθενός και να προσφέρει ελεύθερα στοματικά και γλωσσόφιλα και γλυφοκώλια και να σκέφτεται ότι αν δεν τα προσφέρει καλά θα πάνε να γράψουν ότι είναι κομοδίνο.

Δεν είναι το ίδιο...

• Like

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Πάρα πολλοί...ιδιαίτερα σε δουλειές που είναι επικίνδυνες ή βρώμικες κτλπ

όμως υπάρχει μια διαφορά.....για αυτές το κοινωνικό στίγμα δεν είναι το ίδιο.....και το κυριότερο....

δεν πρέπει απλά να ανεχτούν τον εργοδότη (πελάτη) πρέπει να παίξουν θέατρο ότι τον γουστάρουν κιόλας. Λένε οι περισσότεροι βγάζει η άλλη 100 ευρώ σε 1 ώρα...όμως δεν έχουν σκεφτεί πως είναι οι πραγματικές συνθήκες της δουλειάς μιας εκδιδόμενης.

Η φύση για λόγους αναπαραγωγής τα έχει ορίσει έτσι ώστε αυτές οι πράξεις να συνοδεύονται από χαμηλομένες άμυνες και από οικειότητα. Που σημαίνει ότι για να αφήνουν τον καθένα να τις αγγίζει κατά αυτόν τον τρόπο πρέπει να γίνουν σκληρές και αμέτοχες. Νομίζεις ότι αυτό γίνεται εύκολα χωρίς κόστος?

Επίσης οι περισσότεροι από εμάς όταν πάμε στη δουλειά δεν κινδυνεύουμε από αρρώστιες που μερικές μπορεί να μας καταστρέψουν την ζωή

φαντάσου να πηγαίνει κάποιος στην δουλειά του και να είναι υποχρεωμένος να βάζει στο στόμα του το βρωμοπούτσι του καθενός και να προσφέρει ελεύθερα στοματικά και γλωσσόφιλα και γλυφοκώλια και να σκέφτεται ότι αν δεν τα προσφέρει καλά θα πάνε να γράψουν ότι είναι κομοδίνο.

Δεν είναι το ίδιο...
Οκ αλλά αυτά λες στα σε αυτούς που δουλεύουν στα δημόσια νοσοκομεία.Γιατροι,νοσοκόμοι, νοσηλευτές, αποκλειστικες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.984
Πόντοι
3.656
Οκ αλλά αυτά λες στα σε αυτούς που δουλεύουν στα δημόσια νοσοκομεία.Γιατροι,νοσοκόμοι, νοσηλευτές, αποκλειστικες.
Και για αυτούς δύσκολο είναι.

Αλλά έχεις ακούσει ποτέ κανέναν να λέει ''έλα μωρέ γιατρός σου γράφει εκεί μια συνταγή και σου λέει φέρε 50 ευρώ''?

Για όλους δύσκολο είναι....υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και φύσης της κατάστασης.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Και για αυτούς δύσκολο είναι.

Αλλά έχεις ακούσει ποτέ κανέναν να λέει ''έλα μωρέ γιατρός σου γράφει εκεί μια συνταγή και σου λέει φέρε 50 ευρώ''?

Για όλους δύσκολο είναι....υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και φύσης της κατάστασης.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το έλα μωρέ....... 50 ευρώ?Και μην το πας με τα επίπεδα δυσκολίας.Η εκδιδόμενη δεν έχει καμία τεχνογνωσία,δεξιότητα πέρα από το προσφέρει το κορμί της.Ο άλλος έχει σπουδάσει χρόνια να αποκτήσει γνώσεις έχει χαλάσει χρήματα για να κάθεται μετά να τον γαμάνε και να του μιλάνε όπως του μιλάνε.Εγώ άλλο πράγμα σου έλεγα ότι ο άνθρωπος δεν έχει την ωριμότητα στα 25 να διαχειριστεί οποιοδήποτε επάγγελμα συναισθηματικά ψυχολογικά (του λείπει η γενική εμπειρία και σοφία των ανθρώπινων εμπειριών μέσα στα χρόνια) πόσο μάλλον στο επάγγελμα της εκδιδόμενης.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Εριξα μια ματια στους φιλους της, ειδα κατι καλα τσουλακια, λογικά κάποια απο αυτα θα ειναι και τα ανηλικα...
Την ίδια σκέψη κάναμε! Μάλιστα, κάποιο τσουλακι είχε ποσταρει φωτό με μπαφιδι! :2funny::priest:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Και λεωωω ρε μάγκες που την ξερωωωωωωω! Λοιπόν η συγκεκριμένη αν είναι όντως αυτό το προφίλ της, δούλευε σε βενζινάδικο και την είχα δει άπειρες φορές γιατί έβαζα εκεί στο μοτορι! Γενικά είχε πολλές γκόμενες αλλά για να δούλευε φαντάζομαι ότι ήταν ενήλικη! Επίσης το βενζινάδικο έχει κλείσει σχεδόν από Νοέμβρη και λέει ότι είναι υπό ανακαίνιση ! Παπαρια! Ωστόσο η κοπέλα μαυρα χάλια κοντουλα τέρμα αδύνατη και γενικά λίγο μπιχλοφαση! Ανεβαζε πολύ συχνά στορυ με κάτι γκόμενους με μηχανάκια και τις άλλες από το βενζινάδικο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom