Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Μονο εκει θα αποδοθει δικαιοσυνη...
μας εμαθαν κι οι πολωνοι τι καφενειο ειμαστε ουτε δολοφονοι δεν τιμωρουνται

θυμωμαστε τον πασαρη που παρακαλουσε να ελθει στο ελληνικο κωλοχανειο να εκτισει :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
τύποι να σας θυμήσω τις πρώτες ενέργειες των κομμάτων από το 10 και μετά;

ΠΑΣΟΚ: κατάργηση του εξ αίματος όρου να μπορούν αλλοδαποί να εισέρχονται στα σώματα ασφαλείας.
ΣΥΡΙΖΑ: μπάτε σκύλοι αλέστε, λιαστείτε στην Ομόνοια και θα φύγετε για την Ευρώπη... Ελλάς γκέτο και Μόριες.
ΝΔ: ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, οι 16ρηδες Αλλαχουακμπάρηδες που είναι ΕΝΗΛΙΚΕΣ ικανοί για όπλο. Στις χώρες τους ΟΛΟΙ ικανότατοι ΑΝΤΡΕΣ με οικογένειες.
Ψαριανός:΅να γεμίσουμε τα χωριά με λαθρομετανάστες.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Τύποι, μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Το καλο που θέλω των Ελλήνων δικαστών και της Ελληνικής κυβέρνησης ειναι να εκδώσουν αυτο το σκουπίδι με ποδια στην Πολωνία γιατι αλλιως προβλέπω να μην πατάει ουτε Πολωνικο κουνούπι του χρόνου για διακοπές.

Άμα ήταν έτσι,δε θα πατούσε ούτε αγγλικό κουνούπι από το 1991 που φαγαν τον Μπεν

Ούτε αμερικανικο κουνούπι όταν φαγαν οι Σερβοι τον Αμερικανο στη Ζακυνθο

Ουτε αυστραλιανο κουνούπι όταν έφαγαν οι μπράβοι τον Αυστραλό στη Μύκονο

Όλα ξεχνιούνται,το θέμα είναι να τιμωρούνται οι ένοχοι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Το θέμα είναι να τιμωρούνται οι ένοχοι
Μα αυτό είναι το θεμα, δεν υπάρχει σοβαρή τιμωρία στην Ελλάδα, σε μια 7ετια οι περισσότεροι είναι εξω και αυτο γιατί το Ελληνικό κράτος (ανεξάρτητου κυβέρνησης) δεν θέλει να χτίσει νεες φυλακές και τους αφήνει για να βάλει αλλους μεσα.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
Το έγκλημα σε αυτή την περίπτωση είναι γυναικοκτονία; ή αν ο δολοφόνος είναι λαθρομετανάστης είναι απλό έγκλημα που δεν το λέμε και τόσο φωναχτά για να μη ξυπνάνε ακροδεξιά αντανακλαστικά΄;;;

Η γυναικοκτονία ώς όρος έχει νόημα αν ο δολοφόνος είναι μόνο Έλληνας;;; Θα μπορούσε κάποιος αριστερός να μας φωτίσει;;; ή ακόμα καλύτερα οι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ μήπως;;;

Επί ΣΥΡΙΖΑ ήρθε αυτός στην ελλάδα ρε παλιομαλάκα ;;;;;;;;
Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε το έγκλημα ;;;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ευαγγελατος τωρα

' Στις δυο το μεσημερι θα παει στον ανακριτη ο πιθανολογουμενος ως δραστης.
Δεν εχει παει ακομα και κατι σημαινει αυτο '

Μπορει να συζητάει με τον κουλη σε ποια περιφερεια θα τον κατεβασει υποψηφιο

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Επί υπηρεσιακής κυβέρνησης ΜΑΛΑΚΑ!!!

Το κόμμα σου έφτιαξε φράκτη στον Εβρο;;;;

Εε ούτε και επί Νέας Δημοκρατίας. Έγινε επί της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Έτσι δν λενε?

Τελευταίος διαμόρφωσε την πορεία της χώρας ο Κούλης. Είχε 4 χρόνια και οι παρεμβάσεις που έκανε μας έχουν οδηγήσει εδώ και στα καλά και στα κακά

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Κάτι δεν μου κολλάει μάγκες με τον ομοεθνή σύντροφο της . Ήξερε σχεδόν αμέσως ότι η κοπέλα του ήταν ντίρλα (από ποτό 'η ναρκωτικά ) και έκανε το αυτονόητο δλδ να πάει να την μαζέψει ,δεν την βρήκε στο σημείο που του είπε ,μετά τι έκανε ? Γύρισε πίσω και έριξε τον ύπνο του δικαίου???!!! αντί να πάει στο αστυνομικό τμήμα αμέσως και να αναφέρει τα γεγονότα ? Η συμπεριφορά του ήταν πολύ περίεργη για μία κοπέλα,γυναίκα που εκ των υστέρων δηλώνει ότι '' δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου ,να ζήσω χωρίς την σύντροφο μου ''. Τα κατεξοχήν λαγωνικά του bou έχουν κάποια γνώμη πάνω σε αυτήν την σκέψη μου ?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Κάτι δεν μου κολλάει μάγκες με τον ομοεθνή σύντροφο της . Ήξερε σχεδόν αμέσως ότι η κοπέλα του ήταν ντίρλα (από ποτό 'η ναρκωτικά ) και έκανε το αυτονόητο δλδ να πάει να την μαζέψει ,δεν την βρήκε στο σημείο που του είπε ,μετά τι έκανε ? Γύρισε πίσω και έριξε τον ύπνο του δικαίου???!!! αντί να πάει στο αστυνομικό τμήμα αμέσως και να αναφέρει τα γεγονότα ? Η συμπεριφορά του ήταν πολύ περίεργη για μία κοπέλα,γυναίκα που εκ των υστέρων δηλώνει ότι '' δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου ,να ζήσω χωρίς την σύντροφο μου ''. Τα κατεξοχήν λαγωνικά του bou έχουν κάποια γνώμη πάνω σε αυτήν την σκέψη μου ?

Το είπα από την αρχή αυτό.
Γενικά η υπόθεση έχει πολλά κενα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Μπορει να συζητάει με τον κουλη σε ποια περιφερεια θα τον κατεβασει υποψηφιο
Σε τέτοιες περιπτώσεις τα καλύτερα αντανακλαστικά είναι του Κου-Κου-Ε, μακράν!
Έπεται ο Συριζας, ΠΑΣΟΚ και τελευταία η ΝΔ(ντεμέκ δεξιό και κακό κόμμα)

Μόνο ο Λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Ρε μαλακές και εδώ ήρθατε να μιλήσετε για τα πολιτικά σας!:vomit:
Έλεος ρε πούστη μου! Μια κοπέλα νεκρή, ο δολοφόνος/ή δολοφόνοι δεν έχουν επιβεβαιωθεί και εσείς τσακωνεστε για τα πολιτικά.
Και τα δύο μεγάλα κόμματα τα έχουν κάνει εξίσου σκατά στη λαθρομετανάστευση. Ο Κούλης που κάνει το χατίρι των ξενοδόχων για φθηνά εργατικά χέρια, αλλά και ο Σύριζα αφού μέχρι προχθές ο Τσίπρας κατηγορούσε το λιμενικό μας οτι έπνιξε τους λαθρομετανάστες :vomit:

Στο δια ταύτα αυτή η υπόθεση έχει πολλά κενά. Ο Μπαγκλαντεσιανός αν έκανε ότι έκανε, δεν ήταν μόνος. Και ελπίζω ο Πολωνός σύντροφος να μην έχει όντως ανάμειξη :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Λαμπροπουλος τώρα.
Δεν ειναι επαρκη τα στοιχεια για τον μπαγκλα, δεν κατηγορηται ακομα.
Εισαγγελατος.
Δεν τη μετεφερε μονος ο δολοφονος , θα δουμε και αλλα σχετικα με την υποθεση

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Ρε μαλακές και εδώ ήρθατε να μιλήσετε για τα πολιτικά σας!:vomit:
Έλεος ρε πούστη μου! Μια κοπέλα νεκρή, ο δολοφόνος/ή δολοφόνοι δεν έχουν επιβεβαιωθεί και εσείς τσακωνεστε για τα πολιτικά.
Και τα δύο μεγάλα κόμματα τα έχουν κάνει εξίσου σκατά στη λαθρομετανάστευση. Ο Κούλης που κάνει το χατίρι των ξενοδόχων για φθηνά εργατικά χέρια, αλλά και ο Σύριζα αφού μέχρι προχθές ο Τσίπρας κατηγορούσε το λιμενικό μας οτι έπνιξε τους λαθρομετανάστες :vomit:

Στο δια ταύτα αυτή η υπόθεση έχει πολλά κενά. Ο Μπαγκλαντεσιανός αν έκανε ότι έκανε, δεν ήταν μόνος. Και ελπίζω ο Πολωνός σύντροφος να μην έχει όντως ανάμειξη :confused:
Ο Πολωνος συντροφος της θα κληθει για τα χασισια.τιποτα αλλο.
Τα αλλα ειναι του μπαγκλα κατορθωματα,απλα θελουν να δεσουν και ποιοι αλλοι
ηταν μαζι του.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
σωστος και σωστος. απλως θα επρεπε κατα την εισοδο να υπαρχει καποια διαλογη, δλδ, τι επαγγελεσαι? τι ξερεις να κανεις κτλ. εσυ εισαι χρησιμος ελα μεσα, εγω ειμαι αχρηστος, επιστροφη στα πατρια κτλ
Δεν μπορω να βρω την δημοσιευση του ασμαστερ γ αυτο απανταω εδω.Σωστος μεν αλλα...
1ον Να μην ξεχναμε οτι το ποσοστο των ξενων στις φυλακες ηταν το Ιανουαριο περιπου στο 60% τωρα πιθανον παραπανω και σιγουρα θα ηταν αν υπολογισουμε και τα καριολια που σε 1-2 μερες αφηνονται παλι ελευθερα και
2ον αυτο που που λεει οτι δεν θα ειχαν τα μπουρδελα κοσμο για να γαμαμε οι ελληνες σαφεστατα και ειναι μαλακια γιατι απλα τα μπουρδελα θα ηταν πολυ λιγοτερα αρα κ τα εναπομειναντα κοριτσια θα ειχαν περισσοτερη δουλεια και σιγουρα θα ηταν κ πολυ λιγοτεροι νταβατζηδες αρα κ λιγοτερα προβληματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom