Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.275
Πόντοι
2.596
και το χειρότερο είναι ότι μαλώνουμε μεταξύ μας για το αν τους φερόμαστε σωστά η όχι...
Εδώ είναι το ζουμί της όλης ανάρτησης: τι ποιο βολικό για την εκάστοτε σάπια €λίτ που κυβερνά; Και τα λαθροσκύβαλα που συνεχώς μπαίνουν διευκολύνουν τη δημοκρατία Βαϊμάρης ν2.
Έτσι σε έχουν πειθήνιο και ρομποτάκι αφού αγχώνεσαι για να €πιβιώσεις.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.837
Πόντοι
2.816
Ρε τύποι.. τι γίνεται.. γειτόνισσα είπε ότι πήγαιναν πολλές κοπέλες εκεί.. το ρουφηγμα πήγαινε γονα..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.173
Πόντοι
7.046
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, για ***δημούληδες που νοικιάζουν δεκάδες σπίτια, άχρηστους καταληψίες που γίναν πρωθυπουργοί και πρόδωσαν την Μακεδονία, Σόι Δρακουμέλ με μέλ στις ΜΚΟ και τεράστια κονόμα, ψυχιατρικούς ΓιάΝΝΝΝΝηδες και Ζωές και τσομπάνηδες κρητικούς που επίσης τους θέλουν όλους μέσα.

Στηρίξτε τους τύποι, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε ούτε εμείς να τα λέμε εδώ, θα μας έχουν εξαφανίσει/αντικαταστήσει όλους.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.441
Πόντοι
9.931

Το καλο που θέλω των Ελλήνων δικαστών και της Ελληνικής κυβέρνησης ειναι να εκδώσουν αυτο το σκουπίδι με ποδια στην Πολωνία γιατι αλλιως προβλέπω να μην πατάει ουτε Πολωνικο κουνούπι του χρόνου για διακοπές.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.526
Πόντοι
1.056
Παντού τρέλα ...

Θεός φυλάξει.

Τελικα για να κανεις «παιδι» δεν πρεπει να σαι ανίκανος οπως ειναι οι μπακουρες κουασιμοδοι της κοινωνίας

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.931
Πόντοι
34.538

Το καλο που θέλω των Ελλήνων δικαστών και της Ελληνικής κυβέρνησης ειναι να εκδώσουν αυτο το σκουπίδι με ποδια στην Πολωνία γιατι αλλιως προβλέπω να μην πατάει ουτε Πολωνικο κουνούπι του χρόνου για διακοπές.
Μονο εκει θα αποδοθει δικαιοσυνη...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256

Θα τον σοφρωνίσουμε εμεις το δολοφονο. Οποιος και να ειναι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.441
Πόντοι
9.931

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.931
Πόντοι
34.538
Γαμαει ο τυπος..
Μεταφορικα και κυριολεκτικα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.441
Πόντοι
9.931
Θα τον σοφρωνίσουμε εμεις το δολοφονο. Οποιος και να ειναι
Τυπε εδω στην 5ετια θα κανει βόλτες. Στην Πολωνία καθε βραδύ θα παρακαλάει τον Αλλάχ να μην ξυπνησει το πρωι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.759
Πόντοι
6.515
Οι γκεμπαιλισκοι του σκαι ελεγαν το πρωι οτι ο κουλης αδειασε τα νησια, πηραν ανασα τα νησια.
Που πηγαν δεν ειπαν

το μεγαλυτερο εγκλημα, ο τσιπρας παρα τη ρητορικη, τους ειχε στιβαγμενους για αποτροπη, ο κουλη ςτους απλωσε στην ελλαδα και τους εδωσε σπιτια :angry:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.816
Πόντοι
216

Αδελφέ...Δικηγόρος δεν είμαι αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να εκδοθεί ότι και να λέει ο Πολωνός που προφανώς προσπαθεί να κάνει δημόσιες σχέσεις... Έγκλημα σε Ελληνική επικράτεια είναι άρα η Ελληνική δκαιοσύνη είναι αρμόδια και δεν νομίζω ότι τίθεται καν περίπτωση έκδοσης. Χώρια που ακόμα είναι ύποπτος- ούτε καν κατηγορούμενος...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.173
Πόντοι
7.046

Ζητήστε επίσημα να σας τον δώσουμε και να δούμε τι θα κανουν ΤσιπροΚουλοΑνδρουλαξοΓιαννννηδοΖωες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256
Ευαγγελατος τωρα

' Στις δυο το μεσημερι θα παει στον ανακριτη ο πιθανολογουμενος ως δραστης.
Δεν εχει παει ακομα και κατι σημαινει αυτο '

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256
το μεγαλυτερο εγκλημα, ο τσιπρας παρα τη ρητορικη, τους ειχε στιβαγμενους για αποτροπη, ο κουλη ςτους απλωσε στην ελλαδα και τους εδωσε σπιτια :angry:
Τα καλυτερα μηνυματα αποτροπης τα στελνει ο κούλης εδω και 4 χρόνια, τους εκοψε τα φτερα ..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.759
Πόντοι
6.515
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, για ***δημούληδες που νοικιάζουν δεκάδες σπίτια, άχρηστους καταληψίες που γίναν πρωθυπουργοί και πρόδωσαν την Μακεδονία, Σόι Δρακουμέλ με μέλ στις ΜΚΟ και τεράστια κονόμα, ψυχιατρικούς ΓιάΝΝΝΝΝηδες και Ζωές και τσομπάνηδες κρητικούς που επίσης τους θέλουν όλους μέσα.

Στηρίξτε τους τύποι, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε ούτε εμείς να τα λέμε εδώ, θα μας έχουν εξαφανίσει/αντικαταστήσει όλους.
το μονο καλο οτι σε λιγα χρονια οι μι-τουδες κλπ συριζαιες δεν θα μπορουν να κυκλοφορουν ουτε καλοκαιρι χωρις μπουρκα εξω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.865
Πόντοι
3.656
Σίγα μην δίνει ο λαός 40% ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΥΣΤΕΣ... και ποιος μου λέει εμένα πως δεν υπάρχει νοθεία; Όλα αυτά τα ανατολίτικα σκουπίδια που εισέρχονται κατά χιλιάδες από τον έβρο για μένα θα έπρεπε να τους βάζεις στην γραμμή δίπλα δίπλα, δέσιμο τα μάτια, τουφεκιές στον αέρα με λίγα λόγια εικονικές εκτελέσεις.. Κλωτσιά στο ποτάμι και προειδοποίηση πως την επόμενη φορά οι σφαίρες θα είναι στο κεφάλι.. ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ; Με τους μασόνους που έχουμε σε όλα τα πόστα ; Που θέλετε ; Στον στρατό; Στην αστυνομία ; Στην κυβέρνηση ; ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.. και το χειρότερο είναι ότι μαλώνουμε μεταξύ μας για το αν τους φερόμαστε σωστά η όχι... ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ας πει ότι θέλει ο καθένας δεν με απασχολεί καθόλου πλέον.. Φάγαμε τον παπά για το πως θα μας χαρακτηρίσει ο μπάμπης, ο τάκης , ο λάκης η τασία η μαρία και ο κάθε μπετόβλακας που έχει σκατωμένο άχυρο για μυαλό και τώρα χάθηκε η μπάλα... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Τι νοθεία ρε τύπε,όλοι Κούλη ψήφισαν,ακόμα κι αυτοί που τον έβριζαν.

Όταν έχεις αντιπάλους τα σούργελα,μ'ένα χάπατο που μιμείται τη φωνή του Ανδρέα και κρατάει γαρύφαλλα εν έτει 2023...ε πώς να μην σπας πλάκα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom