RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.059
- Πόντοι
- 3.556
προτεινομενο νησι για διακοπες απο τον Αlex για να αποφευγονται οι κακοτοπιες
προτεινομενο νησι για διακοπες απο τον Αlex για να αποφευγονται οι κακοτοπιες
Και αν το γράψεις αυτό σε φβ τουιτερ ινσταγκραμ θα πέσουν να σε φανε οι ίδιες μαλακισμενες που τωρα έχουν καταπιεί την γλώσσα τουςΠιθανοτερο ειναι να δεις εξωγηινο σημερα παρα "Φεμινιστρια" να κανει μια αναρτηση για την δολοφονια απο τον μπαγκλαντεσιανο
Ασε ρε.. με τις μπαρουφες που πλασάρουν τα καναλια. Ολα τα εχει καταφέρει ο Κούλης. Και η αλήθεια απέχει έτη φωτός.. οπως λένε και για τον τουρισμό πόσο τέλεια παει και βαρανε μυγες και φαίνεται οτι φέτος θα έχουμε χοντρό προβλημαΕυτυχώς ήρθε ο Κούλης παιδιά και καθαρίσαμε από τους λάθρο...
Τύπε δυστυχώς μόνο αυτοί επιβιώνουν. Τα γυναικόπαιδα τα πνίγει το λιμενικό της σκληρής χούντας Κούλη.εγω σαν αριστερος παντως εχω να πω το εξης
υπαρχει ενα προβλημα με παραβατικα στοιχεια το δεχομαι
μια λυση θα ηταν λοιπον να επιτρεπονται ολοι οι προσφυγες μονο αν ειναι οικογενειες παντρεμενοι με παιδια γυναικες παππουδες και παιδια
και να μην επιτρεπονται αγαμοι ηλικιας 17-65 δηλαδη ολοι οι υπολοιποι πραγματικα αξιζει να ζησουν καλυτερη ζωη και πανω απο ολα ειμαστε ανθρωπιστες
ομως ανθρωποι που απλα ειναι παραβατικοι ας μην ερθουν
και οι ερευνες τι λενε?
οτι οι παραβατικοι ειναι ηλικιακα απο 17,18- 50,55
ολα τα εγκληματα διαπρατωνται απο αυτην την ηλικιακη ομαδα
ανεξαρτητου θρησκευματος εθνικοτητας
αρα ενας οικογενειαρχης πολυ δυσκολα θα κανει ενα εγκλημα αφαιρεση ζωης εκτος αν ειναι παθους μεσα στη σχεση η αν ειναι εγκλημα τιμης
αρα λοιπον οι αγαμοι αυτης της ηλικιακης ομαδας ας αποκλεισθουν
Βαράει υπερωρίες η γλάστρα που είναι εκει που είναι μόνο επειδή έχει μουνι κ έπρεπε σαν σύγχρονο δυτικό κράτος να έχουμε μια γυναίκα σε υψηλή θέση.ΠτΔ ειναι ηδη στο σημειο για συλληπηθει τους οικειους της θανουσης
Tοτε θα ηταν γυναικοκτονια και μετα πορεια με συνθημα ουτε μια λιγοτερη κτλΟι σκαατομιτουδες και οι φεμινίστριες του κώλου που ειναι?
Ουτε ένα στορυ δν εχω δει απο κάτι μαλακισμενες που να μετρούνται και να είναι μια λιγότερο.
Αν τν ελεγαν Τάκη αντί για Αμπντουλάχ τωρα θα ειχαμε ρατσιστικό οίστρο για το αντρικό φύλο
Ναι εδώ έχεις ένα δίκιοΣτη μιση αθηνα που εχουν καταλάβει καλα τα πανε
Συμφωνω με γιωργαρα οι νεοδημοκρατες είναι κλέφτες που μια μέρα στη ζωή τους δε δούλεψαν και επίσης είμαι κατά της νέας δημοκρατιας αλλά έχεις δίκιο για τον γιωργαρα σε αυτό που του λες γιατι μου είχε πει ο γιωργαρας γιατί να δουλεψω αφού δε πρόκειται να βρω γκόμενα,δλδ δουλεύεις για να βρεις γκόμενα και όχι για να ζήσεις?εγώ λυσαω να βρω μια δουλειά ψάχνω μπας και βρω κάτι ενώ παράλληλα είμαι φοιτητής.Τη δουλειά τη βρίσκουμε για να νιώθουμε ωραία που κουράστηκαμε και βγάλαμε τα δικά μας λεφτά με τη κούραση μας ποιος τις χέζει τις γκόμενες?κοπρίτης είσαι εσυ
η αγοραστική σου δύναμη είναι σε μπουρδελα των 10€
Χαραμοφάη
Φίλε μου πρέπει να εισαι πολύ ξεφτιλας και στο βαρέλι με τα σκατα πρέπει να είσαι κάτω στο πάτο , για να κάνεις κάτι με τύφλα μεθυσμένη. Έχω δει κοπέλα σε απίστευτα χάλια κατάσταση από ποτό, που ειλικρινά την λυποσουν. Και πήγε απο μόνη της σε παρέα 3 αντρών για καμάκι γτ ηθελε πουτσο ίσως κ από όλους. Κ προς τιμήν τους τα παιδια την άφησαν κ μετα μια φίλη της την μάζεψεπαντως και οι ελληνες συχαματα τα ιδια κανουν
το σεπτεμβρη με την δικια μου σε μαγαζι του κεντρου ειχαμε πιει ειμασταν λιωμα σχεδον και ενας μαλακας μιας πιανει κουβεντα της μιλαγε κυριως για να της την πεσει μεγαλυτερος μας σε ηλικια 50ρης περιπου και σε καποια στιγμη της ελεγε παμε εξω να σου δειξω κατι κατι τετοιο
μεσα στο μεθυσι της η δικια μου ισως θα εβγαινε εξω και θα μπορουσε να γινει το οτιδηποτε ευτυχως ημουνα σε λιγο καλυτερη κατασταση και τον εκανα περα
αλλα θελω να πω πως η μαλακια μπορει να γινει στο λεπτο και τα αρπαχτηκα που βλεπουν κοπελες σε τετοια κατασταση προσπαθουν να το εκμεταλευτουν
Ποσταρα σχετικά στο τικ τοκ και μου απαντάνε για τον πιλότοΠιθανοτερο ειναι να δεις εξωγηινο σημερα παρα "Φεμινιστρια" να κανει μια αναρτηση για την δολοφονια απο τον μπαγκλαντεσιανο
Είμαι εναντίον της νέας δημοκρατιας και συμφωνώ με το γιωργαρα ότι είναι κλέφτες οι νεοδημοκρατες που μια μέρα δε δουλεψαν στη ζωή τους όμως έχεις δίκιο για τον γιωργαρα εμένα μου είχε πει πως δε θέλει να βρει δουλειά επειδή πιστεύει πως και να βρει δουλειά κοπέλα δε θα βρει,δλδ δουλεύει για να βρει γκόμενα αυτός?όχι για να ζήσει?να κουραστεί και να βγάλει λεφτά με τη αξία του?αρχιδια ξερεις,στο λεω εγω. φαινεσαι τι μαλακας εισαι και τι σκατα εχεις για μυαλο. ενας ακομα μαλακας τεμπελαρος συριζαιος εισαι που σπαταλαει οξυγονο. τραβα βρες δουλεια και σταματα να εισαι καθε μερα εδω μεσα μωρη καταντια.
Ααα οχι παλικαρακι συγνωμη αλλα χωρις μουνι δεν βγαινει το πραγμα...Σκέψου μου είχε πει ο γιωργαρας γιατί να δουλεψω αφού δε πρόκειται να βρω γκόμενα,δλδ δουλεύεις για να βρεις γκόμενα και όχι για να ζήσεις?εγώ λυσαω να βρω μια δουλειά ψάχνω μπας και βρω κάτι ενώ παράλληλα είμαι φοιτητής.Τη δουλειά τη βρίσκουμε για να νιώθουμε ωραία που κουράστηκαμε και βγάλαμε τα δικά μας λεφτά με τη κούραση μας ποιος τις χέζει τις γκόμενες?
Δουλεύεις για σενα για να νοιώθεις ότι κάτι κάνεις,να νοιώθεις ότι κουράζεσαι ότι βγάζεις λεφτά και ότι προχωράει η ζωή,δε λες δε θέλω να βρω δουλειά γιατί δε θα βρω γκόμενα από εκεί,αυτό δείχνει τεμπελιά.Ααα οχι παλικαρακι συγνωμη αλλα χωρις μουνι δεν βγαινει το πραγμα...