kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Αφου εισαι εγχειρισμένο τρανς .Μας έπρηξε τον μπούτσο όλη μέρα...
Πίσω για λάντζα τύπε.
Τι σου πρηξα
Αφου εισαι εγχειρισμένο τρανς .Μας έπρηξε τον μπούτσο όλη μέρα...
Πίσω για λάντζα τύπε.
Πίπα Βάρκιζα εσύ?Αφου εισαι εγχειρισμένο τρανς .
Τι σου πρηξα
Έλα ντε... ειδικά στην παρούσα ιστοσελίδα είναι απαράδεκτο να λέμε κάτι τέτοιο για τα εργαζόμενα κορίτσια, που όλοι μας σεβόμαστε.Kαι να ισχυει τι σημαινει?Δικος της ο πατος οτι γουσταρει τον κανει.Δεν σημαινει απολυτως τιποτα και παρτουζες να γουσταρε παλι δε σημαινει τιποτα...
Μπαγκλαντές και Πακισταν ειναι το ιδιο τύπε, έως το 1971 ηταν το ιδιο κρατος κιολας. Ιδιο εθνος ακριβως.ουτε αυτος δεν ξερει τι ειναι. Οτι δηλωσει, λες και τους ξεχωριζουμε...
επισημα λοιπον δηλωνει μπαγκλαντες προς το παρον
Όλοι τους είναι ΝάσοNΔ και Μητσοτακης προσωπικα,ηθικος αυτουργος
Παντου και παντα πρεπει να ισχυει ιστοσελιδα η λαιβ η οπουδηποτε ..Οχι ουτε νομιζω οτι ηθελε να πει κατιΈλα ντε... ειδικά στην παρούσα ιστοσελίδα είναι απαράδεκτο να λέμε κάτι τέτοιο για τα εργαζόμενα κορίτσια, που όλοι μας σεβόμαστε.
Δεν νομίζω ότι ο φίλος ήθελε να πει κάτι τέτοιο φυσικά, αλλά καλό είναι να μην δίνουμε πάτημα στον οποιονδήποτε άσχετο επισκέπτη που διαβάζει.
Δεν διαφωνω, αλλα αλλη χωρα δεν ειναι επισημα;Μπαγκλαντές και Πακισταν ειναι το ιδιο τύπε, έως το 1971 ηταν το ιδιο κρατος κιολας. Ιδιο εθνος ακριβως.
Μάθημα ιστορίας νοτιοανατολικής Ασίας από Σεπτέμβρη Αλέξανδρε....Μπαγκλαντές και Πακισταν ειναι το ιδιο τύπε, έως το 1971 ηταν το ιδιο κρατος κιολας. Ιδιο εθνος ακριβως.
Οι λαθρολαγνοι της Πειραιώς έχουν γράψει στα @@ τους το νήμα..
* Νάσος Αθανασιάδης να ανεβάσει το πρόγραμμα με τις νέες βαρδιες των λαθρολαγνων..
NΔ και Μητσοτακης προσωπικα,ηθικος αυτουργος
Το ανέφερα και πριν φίλε Easy rider ... μακριά από εμένα αυτά ... έχω επίσης απεριόριστο σεβασμό για την δουλειά αυτή των κοριτσιώνΈλα ντε... ειδικά στην παρούσα ιστοσελίδα είναι απαράδεκτο να λέμε κάτι τέτοιο για τα εργαζόμενα κορίτσια, που όλοι μας σεβόμαστε.
Δεν νομίζω ότι ο φίλος ήθελε να πει κάτι τέτοιο φυσικά, αλλά καλό είναι να μην δίνουμε πάτημα στον οποιονδήποτε άσχετο επισκέπτη που διαβάζει.
500 μ. μακρια απο το σημείο του κινητού?? Μας δουλεύουν? Αφου ντεμεκ τόσο καιρό χτενιζαν την περιοχή.Βρεθηκε η σορός της Αναστασίας..
Φρίκη: Χωρίς ρούχα η σορός της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή
Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και οι εικόνες που περιγράφουν στο newsit.gr, εθελοντές που παίρνουν μέρος στις έρευνες είναι ανατριχιαστικές. Παραπέμπουνwww.tilestwra.com
ΣκουπιδοέθνοςΜπαγκλαντές και Πακισταν ειναι το ιδιο τύπε, έως το 1971 ηταν το ιδιο κρατος κιολας. Ιδιο εθνος ακριβως.
καποιοι ψιλο 'ψεκασμενοι' παντως εγραφαν εδω και 2 μερες οτι ειχε βρεθει το πτωμα αλλα δεν το ειχαν ανακοινωσει...500 μ. μακρια απο το σημείο του κινητού?? Μας δουλεύουν? Αφου ντεμεκ τόσο καιρό χτενιζαν την περιοχή.
Κάτι περίεργο παίζει μαλλον..