geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
280 ατομα βλεπουν μονο εδω, απορω που βρεθηκε το 41% στον λαθρο-κουληΗθικοι αυτουργοι οσοι ψηφισαν Νεα μπαγκλαντεδοκρατια
280 ατομα βλεπουν μονο εδω, απορω που βρεθηκε το 41% στον λαθρο-κουληΗθικοι αυτουργοι οσοι ψηφισαν Νεα μπαγκλαντεδοκρατια
Ήταν μεγάλο λάθος ο διαχωρισμός που έκαναν....Η Ινδία έχει περισσότερες φίλες και γλώσσες χωρίς πρόβλημα. Η θρησκεία ήταν το βασικό κριτήριο διαχωρισμού, όχι η φυλη/ γλωσσα
και μαζι μ' αυτους και ο συριζαιος με το μαλλι αφαναόλοι οι λάθρο, αλβανοί, πάκια και λοιποί νεάντερνταλ να πάνε στο διάολο όλοι
Οταν λεει ο Μητσοτακης Δωστε μου οχι μονο αυτοδυναμια (αυτην ετσι κι αλλιως την εχει εξασφαλισμενη) , αλλα παντοκρατορια για να εχω 180 βουλευτες και μαζι με αλλους να αλλαξει το Συνταγμα με οσους χρειαζεται, αυτο εννοει;Τώρα δεν είναι γυναικοκτονια, είναι απλά η διαφορά στα αξιακά πιστεύω άλλων χωρών των οποίων οι υπέροχοι μετανάστες θα αφομοιωθούν.
σκατα σε κάθε αριστερό εθνοπροδότη
και μαζι μ' αυτους και ο συριζαιος με το μαλλι αφανα
280 ατομα βλεπουν μονο εδω, απορω που βρεθηκε το 41% στον λαθρο-κουλη
Ξεφτιλισμενε απλυτε..Ηθικοι αυτουργοι οσοι ψηφισαν Νεα μπαγκλαντεδοκρατια
ποιος στην παρεδωσε κοσμημα;Μας παρεδωσαν μια χωρα κοσμημα και την καναμε μπουρδελο..
Ο ανδρεας παπ.ποιος στην παρεδωσε κοσμημα;
Καποιοι αποφοιτοι της ΣΣΕ.. δεν ζουνε πλεον.ποιος στην παρεδωσε κοσμημα;
Περιμένουμε καρτερικά δήλωση κουκουβάγιας..η προεδρινα καμμια δηλωση? η Ακριτα? στη μουγκα ολες?
Kasidiaris uber aless .. και πουτανα ολα.
Μας παρεδωσαν μια χωρα κοσμημα και την καναμε μπουρδελο..
Η αυτο.Περιμένουμε καρτερικά δήλωση κουκουβάγιας..
Θεσμική ιεραρχία..
Όχι ρε, αλίμονο ... ότι και δουλειά να έκανε δικαίωμα της ... δεν υπονοώ κάτι ... απλά το είδα και το ανέβασα
Κρίμα ρε πούστη μου να πάει έτσι η κοπέλα