White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.862
- Πόντοι
- 1.336
Δυστυχώς η κοπέλα είναι νεκρή ....μόλις το διάβασα και εγώ .Ελπίζω μόνο να μην είναι ένα έγκλημα πάθους από τον ομοεθνή της .
ξΕΧΑΣΕ ΤΟ..Δυστυχώς η κοπέλα είναι νεκρή ....μόλις το διάβασα και εγώ .Ελπίζω μόνο να μην είναι ένα έγκλημα πάθους από τον ομοεθνή της .
Οι Μπαγκλαντεσιανοί όχι.Το αντίθετο.Με τους Ινδούς έχουν μεγάλο μίσος
τη βίασε και τη σκότωσε ο λαθροπίθηκας μπάγκλα, κλασικά πράγματαξΕΧΑΣΕ ΤΟ..
Ελπίζω μόνο να μην είναι ένα έγκλημα πάθους από τον ομοεθνή της .
ο γαμαθ ειναι?
Και οχι μονο αυτος...τη βίασε και τη σκότωσε ο λαθροπίθηκας μπάγκλα, κλασικά πράγματα
Εννοείται, βασικός εκπρόσωπος των ψηφοφόρων τουο γαμαθ ειναι?
Αφού είναι οριστικό ,εννοώ καλύτερα να την σκότωσε το λαθροπιθήκι μπάς και ξεσηκωθεί κάπως ο κόσμος να διώξουν σε κλουβιά με κλειδαριές όλα τα λαθροπιθήκια ,,,,,το βλέπω όμως πολύ χλωμό αυτό με όλα αυτά τα αποβράσματα που μας κυβερνούν ΧΡΟΝΙΑ τώρα .Αυτό εύχονται οι συριζαιοι...και οι λοιποι 'πονόψυχοι'
Aποκλειστικο ρεπορταζ απο το τμημα τυπε?Λυγιζει ο μπαγκλας σιγα σιγα..
Εσυ πλεον διαγραφεσε απο το αστυνομικο επιτελειο του σαη....Ο γκομενος την εφαγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο γκομενος την εφαγε
Μας έπρηξε τον μπούτσο όλη μέρα...Εσυ πλεον διαγραφεσε απο το αστυνομικο επιτελειο του σαη....
γαμα τα,πολυ κριμαΚως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια - Κάτω από ένα δένδρο η σορός σκεπασμένη με κλαδιά, δείτε φωτογραφίες
Εντοπίστηκε άψυχο σώμα γυμνής γυναίκας στην περιοχή Αλυκές - Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για την 27χρονη - Αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφό τηςwww.protothema.gr
Περιμένει πώς και πώς να δικαιωθεί μπας και του δώσουμε βραβείο ...Μας έπρηξε τον μπούτσο όλη μέρα...
Πίσω για λάντζα τύπε.
Προφίλ σε site για συνοδούς πολυτελείας είχε η 27χρονη που εξαφανίστηκε στη Κω! (ΦΩΤΟ)
Σοκαριστικές αποκαλύψεις!dessou.gr
Κάπου πήρε το μάτι μου αυτό .. τώρα αν ισχύει ή όχι είναι ένα θέμα
Μπα; Τωρα λεει οτι δεν εχει σημασια ποιος το εκανε και τι ηταν; (που ετσι πρεπει να ειναι, δεν εχει σημασια ποιο καθαρμα το κανει, αν ειναι λευκος, μαυρος, μουσουλμανος, Χριστανος, αλλα τι κανει).Κλασσική ελλεηνίδα με ιδεολογία αριστερής υπόγας
κι άξιος ο τύπος που προσπαθεί φιλότιμα να τη στριμώξει λεκτικά.
Ποιο τομάρι του bou είναι ο φίλος του Αλ Πουτσίνο, όπς Πατσίνο;
Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι